Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

doğum günün kutlu olsun aga , 17 mi oldun şimdi sen :A
biyolojik yaşı 17 olabilir de aklın kemale ermesine daha vakit var :)))))))
Ne 17 si yav :T: 19 yaşımıza girdik Allahıma çok Şükür :)

öylede aga çocuğun doğum günüymüş eğer sen geçirebiliyorsan geçir konuyu :)
Yav aga fazla zorlama. Benim doğum günüm diye ben seviniyom mu sanıyosun :D 1 yaş daha yaşlandık ömrümüz gidiyor şurada kaldı 61 sene en fazla

beyaz tv haber hazırlamış elf polat aşkı burda başldı efsane sahneler burda çekildi diye 😀

Polat Alemdar. Sen bu kadar cürmün arasında bunlara ne zaman kitap okuttun?

Efendim kimileri okur öğrenir, kimileri yaşar öğrenir...

Sanık Polat Alemdar'dan son sözü soruldu...

Hayatımda hep bi şeyi değiştirmeyi hayal ettim. Önce kendimi, sonra ailemi, sonra çevremi, sonra Ülkemi... Gördüm ki aslında herşeyim meğer önceden değiştirilmiş. Kendim değiştirilmişim, ismim farklıymış. Ailem değiştirilmiş, ailem farklıymış. Çevrem değiştirilmiş, çevrem farklıymış. Ve Ülkem... Çoktan değiştirilmiş, dönüştürülmüş, kapana kısılmış... Ben dünyanın çok yerini gördüm Hakim Bey. Çok insan tanıdım. Ben bizim insanımız gibisini hiç görmedim. Bu kadar iyi kalpli, bu kadar temiz, bu kadar yetenekli, bu kadar becerikli, bu kadar saf ve bu kadar akıllı bir millet görmedim. Ama bu kadar sömürülen bi millette görmedim. Bu milleti sömürenlere bakıyorum çapları şu bizim Erhan'ın köyde otlattığı koyunlar kadar bile değil. Ama uşaklıklarının karşılıklarını iyi aldıkları gibi, uşaklığıda layıkıyla yerine getiriyorlar. Siz bana diyorsunuz ki bunları gör, duy, anla ama sus, anlatma ve kabul et ve değiştirme, müdahele etme. Ben bi Devlet terbiyesi aldım. Devlet geleneği ile yetiştirildim. Bu geleneklerin, bu terbiyenin içinde de şüphesiz değiştirmek istediğim hususlar var. En başta Devletin milletten üstün tutulması... Çünkü buna gerek yok. Bu millet Devletini baş tacı etmiş. 16 kere Devleti yıkılmış, 17. kez Devlet kurulmuş. Şimdi siz beni Devleti yıkmaya çalışmakla suçluyorsunuz. Bu bir iftiradır. Anayasal düzeni değiştirmeye çalışmakla suçluyorsunuz. İsnat edilen bu suçun muhattabı ben değil, 1960'da, 1980'de silah zoruyla Anayasayı değiştirenlerdir. Anayasayı yıkıyorsan, iktidarı ele geçiriyorsan Kahramansın!!! İktidarı ele geçiremiyorsan hainsin!!! Hainle Kahraman arasındaki farkı Mahkemeler değil, Tarih belirler... Tarihe nerden bakacağız? 1907'den tarihe bakarsak Enver Paşa eşkiyadır. 1908'de Hürriyet Kahramanı. 1914'te Başkomutan Vekili. 1918'de sürgün bir mağlup Komutan. 1923'te Vatan Haini... Şimdi bana bugün söyleyeceğinizin, vereceğiniz hükmün tarih açısından hiç bir önemi yok. Kurtlar Vadisi operasyonu bitmiştir. Yanlışıyla, doğrusuyla bu mücadele benim şahsımda Türk milletine aittir. Taktir Yüce Milletimindir....

Mahkemeler Milletin Vicdanidir. Millet Ender Durumlarda Saniklarin Vereceği Kararı Değil Mahkemelerin Vereceği Karari Yani Kendi Vereceği Karari Yargılar. Tarih ve Toplum Türk Milletinin Vicdanını Yargilayacaktir. Ama Biz İnaniyoruz Ki Bu Millet Kendisine Bir Katre Kadar Hizmet Edeni Şerefle Yâd Etmiştir Yine Edecektir.

Abi Bu Son Mu Diyorsun ?

Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz..

KURTLAR VADİSİ'Nİ VAREDEN KADİRSİNAS MİLLETİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ..

ulan bu nazife anada derin devletten çıkarsa bu diziyi izlemeyi bırakmayan beni eşekler kovalasın :))))) çok hoşuma gitti paylaşmak istedim :X

TOTAL

Sıra Program Kanal Başlangıç Bitiş Rating Share
1 KURTLAR VADISI PUSU KANAL D 20:44:58 23:46:47 7.94 19.37
2 KOCAMIN AILESI FOX TV 21:00:01 24:17:49 6.35 16.05
3 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 18:59:36 20:00:07 5.15 14.51
4 IKI DUNYA ARASINDA SAMANYOLU TV 20:00:17 20:59:27 4.98 12.68
5 KARDES PAYI STAR TV 22:13:29 23:58:35 4.97 13.04

AB

1 KOCAMIN AILESI FOX TV 21:00:01 24:17:49 6.76 17.95
2 KARDES PAYI STAR TV 22:13:29 23:58:35 6.09 16.57
3 KURTLAR VADISI PUSU KANAL D 20:44:58 23:46:47 5.35 13.93

abc1

1 KURTLAR VADISI PUSU KANAL D 20:44:58 23:46:47 8.26 20.04
2 KOCAMIN AILESI FOX TV 21:00:01 24:17:49 6.92 17.16
3 KARDES PAYI STAR TV 22:13:29 23:58:35 5.55 13.89
4 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 18:59:36 20:00:07 4.80 16.09

bu yorum bana enteresan geldi .paylaşmak istedim:)))

Senaryo degismis arkadaslar kesinlikle oynama var. Cunku benim adim kadar emin oldugum bir insandan duydugum sey RA'nin nazife annenin olumunden sonra cikacagi tilkinin ise akifin oldurecegiydi bunu soyleyen de panada ama rezalet bi bolum cok durgun kim oynuyo ise senaryoyla diziyi bu sezon batiracak gibi.

bu yorumu yapan arkadaş vadiyi yerden yere vuran arkadaştı şimdi ise.....

Bu sezon izlediğim en güzel bölümdü.Ama bu Yüce Majeste konusunda çok şaşırdım.Bu adam nasıl olurda piramitte yapılan bebek ayinini bilmez.

bir yorum daha .yalnız benim başka forumlardanda aldığım izlenim bu bölümün beğenilmesi yönünde:)))

işte beklediğim bölümdü.Bölümde sürekli bir gizem vardı.Sürekli sonra ne olacak diye bekledim.Ama biraz aksiyonu azdı.Genel olarak vadinin istenilen düzeye yavaş yavaş ulaştığını düşünüyorum.Ayrıca Tapınakçıların içinde gerçekten büyük sorunlar var bence Yüce Majesteyi istemiyorlar.Son olarak bence Cahit'i sıradan biri ile görüştürecekler yani Cahitin Yüce Majeste ile görüşeceğini düşünmüyorum.

bakın bana belki tepki vereceksiniz ammma ben genel itibarıyla bölümü beğendim :))))) belki aksiyon yoktu
ama artık gizemli konulara giriş yaptılar diye düşünüyorum.kendi adıma vadide görmek istediğim konular bunlardı.amon ra yüce majeste artık vadiye tam anlamıyla giriş yaptılar.daha sonra uzun bir yorum yapacam bu bölümle alakalı .bir daha söylüyorum bölüm çok durgundu kabul ediyorum ama girdikleri konular gizem ve heyecan katıyor diziye .benim vadiden beklentilerim sezon başındaki tanıtımda polatın hanedanlar hakkında söyledikleriydi.ve bence bu bölümden sonra bu konulara full dalış yapacaklardır:))))

ayrıyetten şunuda belirtmeden geçemiyecem bana en çok tilkinin sessizliği şaşırtıcı geliyor sanki böyle fırtına öncesi sessizlik gibi :))))

buda enteresan bir fikir geldi bana

bu sezon büyük ihtimalle laheyde büyük final yapıcaklar
hiii.gif
polatla majeste beraber yargılansa şaşırmam
hiii.gif
bölümler patates gidiyo ama bence bu bölümdeki tüyodan sonra büyük bi final geliyor

niye kimse yorum yapmıyor :)))) kimse beğenmedi bu bölümü herkes kabuğuna çekildi anlaşılan :D bende ne ters adamım ya kimsenin beğenmediği bölümü beğendim öyle deil mi @-KADİR- @Maskeli Fedai @34rcp44

ya @Maskeli Fedai bırak beğenmeyi yorum yap .bu konuyu tartışalım neden beğenmediniz :)))) tezinizi ortaya koyun konuşalım buradan iyi yorumlar çıkacağından eminim :)))hadi gençler ben tezimi sundum sıra sizlerde anti teziniz nelerdir .konuşalım dertleşelim:D

Son düzenleme:
Bölüm son 30 dk hariç çok vasattı.Uykum gelmedi desem yalan söylemiş olurum.:D

Martin aileyi kafasına takmış anlaşlan tek tek götürecek gibi.Sırada Leyla var bu bölümden öyle sezdim

Akif in rolü çok azdı.Bir tüyo görmüştüm Akif kesin ölecek diye o zaman ihtimal vermemiştim ama şimdi ölebilir senaryo o yöne doğru gidiyor :A

Tilki reyis yine 1 dk göründü.Daha fazla ve daha aktif rol almalı dizide.

Rulet sahneleri çok sıktı artık.Allah aşkına senaristler yeteneksiz mi döndürüp döndürüp önümüze getiriyorlar bu sahneleri.Vadiye yakışmıyor bu sahneler.

Her neyse @china_shangai abi son 30 dk yı beğenmişsin bizim gibi.Zaten son 30 dk da gizem vardı gerisi fos.Birde Usta sahalara döndüğünün hissini vermeli.