- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
abi ahh bi bilsen nelerle uğraşıyom müsait bir zaman bulursak özelden bir muhabbet döndürürsek iyi olur zannımca
evet aga sagir e yazık oldu diye düşünüyorum karekter çok iyiydi amma kısa vadeli oldu gibi bugün yarın mefta olurKısaca onun da karizması çizildi.Bugünlerde çizilen çizilene![]()
beklerim kardeşimabi ahh bi bilsen nelerle uğraşıyom müsait bir zaman bulursak özelden bir muhabbet döndürürsek iyi olur zannımca![]()
nasip abi 🙂
ben bu yorumu bir yerlerden hatırlıyorum sankinasip abi 🙂
abi belli olmuyoki bu işlere şimdi misafir falan gelir yazamayız ondan şey ettimben bu yorumu bir yerlerden hatırlıyorum sanki))))) anlaşıldı kadir kestirip attı bugün yok
![]()
doğum günün kutlu olsun BILDIRCINBugün Vadiden doğum günüme özel müthiş bir bölüm bekliyorum. Kötü bir bölüm seyredersek kırarım kafalarını![]()
abi belli olmuyoki bu işlere şimdi misafir falan gelir yazamayız ondan şey ettim
Anladık aga yoksun![]()
sen misafirden şeyyyyy etmedinabi belli olmuyoki bu işlere şimdi misafir falan gelir yazamayız ondan şey ettim
Teşeşkkür ederim abidoğum günün kutlu olsun BILDIRCIN))) ailenle gece sabahlara kadar vadi seyretmeye devam etmen dileğiyle
![]()
Doğum günün kutlu olsun aga.Bugün Vadiden doğum günüme özel müthiş bir bölüm bekliyorum. Kötü bir bölüm seyredersek kırarım kafalarını![]()
doğum günün kutlu olsun aga , 17 mi oldun şimdi senBugün Vadiden doğum günüme özel müthiş bir bölüm bekliyorum. Kötü bir bölüm seyredersek kırarım kafalarını![]()
doğum günün kutlu olsun aga , 17 mi oldun şimdi sen![]()
konuyu bırakıyormuyuz daha yeni geldim ya daha önce niye söylemiyorsunuz.Doğum günüde yorum konusunu @Polat Şaşmaz'a bırakalım arkadaşlar. @takas @34rcp44 Zaten 3 aydır açamıyorum anasını satayım.![]()
Tamam aga sorun değil sen açmışsın ya da bir başkası açmış. Ayrı gayrımızmı mı var aramızda.konuyu bırakıyormuyuz daha yeni geldim ya daha önce niye söylemiyorsunuz.