Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

buda enteresan bir fikir geldi bana

bu sezon büyük ihtimalle laheyde büyük final yapıcaklar
hiii.gif
polatla majeste beraber yargılansa şaşırmam
hiii.gif
bölümler patates gidiyo ama bence bu bölümdeki tüyodan sonra büyük bi final geliyor
abi bu yorumu yapan arkadaş çok sağlam bi vadicidir vadi forumundaki en iyi vadicilerden biridir bakma böyle cıvık ve kısa yorum yaptığına
söylediği önemli aslında

Bölüm son 30 dk hariç çok vasattı.Uykum gelmedi desem yalan söylemiş olurum.:D

Martin aileyi kafasına takmış anlaşlan tek tek götürecek gibi.Sırada Leyla var bu bölümden öyle sezdim

Akif in rolü çok azdı.Bir tüyo görmüştüm Akif kesin ölecek diye o zaman ihtimal vermemiştim ama şimdi ölebilir senaryo o yöne doğru gidiyor :A

Tilki reyis yine 1 dk göründü.Daha fazla ve daha aktif rol almalı dizide.

Rulet sahneleri çok sıktı artık.Allah aşkına senaristler yeteneksiz mi döndürüp döndürüp önümüze getiriyorlar bu sahneleri.Vadiye yakışmıyor bu sahneler.

Her neyse @china_shangai abi son 30 dk yı beğenmişsin bizim gibi.Zaten son 30 dk da gizem vardı gerisi fos.Birde Usta sahalara döndüğünün hissini vermeli.
benim tek sıkıntım polatın sahalar tam olarak dönmemesi :)) yine masa başı işleriyle meşgul.

millet sıkılıyor yemişim gizemini çok vasat sahneler vardı hee son 30 dakkaya laf yok zaten ama bölüme yaymaları lazım
tilki ve raskoln tam aktif rol almayana kadar tatmin olamayacam

vadideki en önemli unsur gizemdir gizemli sahnelerde coştuğum kadar aksiyonda bile coşmuyorum ama bölümün bi kısmında tek olması yetmiyor

abi bu yorumu yapan arkadaş çok sağlam bi vadicidir vadi forumundaki en iyi vadicilerden biridir bakma böyle cıvık ve kısa yorum yaptığına
söylediği önemli aslında
zaten takas kardeşim seneler sonra başbakanın çıkıp böyle kelamlar söylemesi bence hiç tesadüf deil .bu arkadaşın dediği konu çok önemli ve kayda değer

benim tek sıkıntım polatın sahalar tam olarak dönmemesi :)) yine masa başı işleriyle meşgul.
abi necati şaşmaz yorulmuş gibi ne diyosun

zaten takas kardeşim seneler sonra başbakanın çıkıp böyle kelamlar söylemesi bence hiç tesadüf deil .bu arkadaşın dediği konu çok önemli ve kayda değer
o adam recep tayyip erdoğan dı zamanında başbakandı ama dün cumhurbaşkanı değilde başbakan denilmesini anlamadım abi ne diyosun

Abi sana katılmıyorum tek sıkıntı Polatın sahalarda olması değil başka sıkıntılar da var.Senaryo ekibi kafa yormamıza göre bir senaryo yazamıyorlar.Cahitin devamlı tek başına iş başarması da sıktı açıkçası birisi şunun havasını indirse güzel olur aslında.Birde bu sezon final olacak .Finalde belli Polat Alemdar mahkemeye çıkacak.

o adam recep tayyip erdoğan dı zamanında başbakandı ama dün cumhurbaşkanı değilde başbakan denilmesini anlamadım abi ne diyosun
tek başına mücadele ediyor adam ne yapsın :))) bir ortağı var bi boka yaramıyor işi gücü twitterda milleti engellesin:)))) adam yalnızları oynuyor .biz hep aksiyonun içinde olmasını istiyoruz ama şartlar buna müsade etmiyor ne yazık ki:))))

ya o adam dediğim vadi forumunda bu yorumu yapan arkadaşı kastettim:)))))

Bölümün son 30 dk sında gizem var diye vadi forumum gibi bölümü abartmamak lazım.Geriye kalan kısmında çok ama çok boş sahneler vardı.Yav arkadaş Baltazar kim ne işe yarar anladım Şevko imajı vermeye çalışıyorsunuz olmuyor yapamıyorsunuz.Şevkonun bile bir karizması vardı.Bunda ne oyunculuk var ne de karizma.Vakit öldürmek için senaristler senaryo yazıyor.Vadinin bir eksiği de oyuncuların kendilerini rollerine vermemesidir.Necati abi dışında kimse kendini Vadiye vermiyor.

Abi sana katılmıyorum tek sıkıntı Polatın sahalarda olması değil başka sıkıntılar da var.Senaryo ekibi kafa yormamıza göre bir senaryo yazamıyorlar.Cahitin devamlı tek başına iş başarması da sıktı açıkçası birisi şunun havasını indirse güzel olur aslında.Birde bu sezon final olacak .Finalde belli Polat Alemdar mahkemeye çıkacak.
ya tamam bütün dediklerine sonuna kadar katılıyorum ama demek ki eleştirileri dikkate almışlar :))) baksana bütün eleştirilen krakterler yavaş yavaş saf dışına itiliyor .bu işler o kadar kolay deil zamanla olacak .benim beğendim nokta amon ra yüce majeste konularına tekrar dalmalrı .bence bu konulara sezon başında dalacaklardı ama necati beyin kazası herşeyin içine etti ne yazık ki:))))ve bu kritik dönemi settar pitbull baltazar .......vs gibilerle doldurdukları için reytinglerde büyük düşüş var

tek başına mücadele ediyor adam ne yapsın :))) bir ortağı var bi boka yaramıyor işi gücü twitterda milleti engellesin:)))) adam yalnızları oynuyor .biz hep aksiyonun içinde olmasını istiyoruz ama şartlar buna müsade etmiyor ne yazık ki:))))

ya o adam dediğim vadi forumunda bu yorumu yapan arkadaşı kastettim:)))))
yav abi anladım onu başbakan için ne diyosun

Bölümün son 30 dk sında gizem var diye vadi forumum gibi bölümü abartmamak lazım.Geriye kalan kısmında çok ama çok boş sahneler vardı.Yav arkadaş Baltazar kim ne işe yarar anladım Şevko imajı vermeye çalışıyorsunuz olmuyor yapamıyorsunuz.Şevkonun bile bir karizması vardı.Bunda ne oyunculuk var ne de karizma.Vakit öldürmek için senaristler senaryo yazıyor.Vadinin bir eksiği de oyuncuların kendilerini rollerine vermemesidir.Necati abi dışında kimse kendini Vadiye vermiyor.
bence bundan sonra o özlenen konu ve bölümler bizi bekliyor olacak

yav abi anladım onu başbakan için ne diyosun
ne yazık ki pana yazım grubunun içine etmesi diyorum :))))))

ya tamam bütün dediklerine sonuna kadar katılıyorum ama demek ki eleştirileri dikkate almışlar :))) baksana bütün eleştirilen krakterler yavaş yavaş saf dışına itiliyor .bu işler o kadar kolay deil zamanla olacak .benim beğendim nokta amon ra yüce majeste konularına tekrar dalmalrı .bence bu konulara sezon başında dalacaklardı ama necati beyin kazası herşeyin içine etti ne yazık ki:))))ve bu kritik dönemi settar pitbull baltazar .......vs gibilerle doldurdukları için reytinglerde büyük düşüş var
Abi hanedanlar konusu bence rafa kalktı.Diyeyim sana bizim pana yazım grubu beceremedi.Şu anda top çeviriyorlar başka birşey değil.Martin in konusu üzerinden ilerliyor senaryo.Polatın Martini hala anlamaması da tuhaf açıkçası.

o rulet sahnesinde kafamı duvarlara vurmak istedim aga vallahi gına geldi lan orda kim heycanlanıyor sanki gereksiz yere süre dolduruyolar

şimdi hakkını yemeyelim kendini veren oyuncularda var mesele oyuncu değil bence senaryo
mesela martin müthiş oynuyor fehmi de iyi mete leyla erhan zülfikar ağa pusat
oyuncularda sorun yok onlara yazılan senaryoda sorun var
vadide tecrübeli oyuncular var mesela silah tüccarı on numara :D

dediğin gibi 30 dakkaya kanacak değiliz öncesinde sıkıldım cahitin o boktan uzatma sahnelerinin amacı nedir anlayamıyorum

bence bundan sonra o özlenen konu ve bölümler bizi bekliyor olacak

ne yazık ki pana yazım grubunun içine etmesi diyorum :))))))
abi burda içine edilecek bişey yok aslında orda cumhurbaşkanı demediler bilerek başbakan dediler bunun nedeni var o neden ne acaba

Abi hanedanlar konusu bence rafa kalktı.Diyeyim sana bizim pana yazım grubu beceremedi.Şu anda top çeviriyorlar başka birşey değil.Martin in konusu üzerinden ilerliyor senaryo.Polatın Martini hala anlamaması da tuhaf açıkçası.
la olmmmm sen diziyi nerenle izliyon asıl hanedanlar konusu şimdi başlıyor :))))) çok enteresan bir yorum yaptın

niye kimse yorum yapmıyor :)))) kimse beğenmedi bu bölümü herkes kabuğuna çekildi anlaşılan :D bende ne ters adamım ya kimsenin beğenmediği bölümü beğendim öyle deil mi @-KADİR- @Maskeli Fedai @34rcp44

ya @Maskeli Fedai bırak beğenmeyi yorum yap .bu konuyu tartışalım neden beğenmediniz :)))) tezinizi ortaya koyun konuşalım buradan iyi yorumlar çıkacağından eminim :)))hadi gençler ben tezimi sundum sıra sizlerde anti teziniz nelerdir .konuşalım dertleşelim:D
abi ne diyebilirizki övsekne övmesekte iki durumdada bizi takan bi yapım yok artık bişey demiyorum boşuna burda laf kalabalığı yapıyoruz her geçen hafta ise çınar kendi kendine balta vuruyo durum bu.

o rulet sahnesinde kafamı duvarlara vurmak istedim aga vallahi gına geldi lan orda kim heycanlanıyor sanki gereksiz yere süre dolduruyolar

şimdi hakkını yemeyelim kendini veren oyuncularda var mesele oyuncu değil bence senaryo
mesela martin müthiş oynuyor fehmi de iyi mete leyla erhan zülfikar ağa pusat
oyuncularda sorun yok onlara yazılan senaryoda sorun var
vadide tecrübeli oyuncular var mesela silah tüccarı on numara :D

dediğin gibi 30 dakkaya kanacak değiliz öncesinde sıkıldım cahitin o boktan uzatma sahnelerinin amacı nedir anlayamıyorum

abi burda içine edilecek bişey yok aslında orda cumhurbaşkanı demediler bilerek başbakan dediler bunun nedeni var o neden ne acaba
Brandon da iyi aga.O rolü o adamdan başkası oynayamazdı zaten :D

aga rafa kalksa bu bölüm böyle olmazdı abinin dediği gibi yoğunlaşacaklar gibi gözüküyor elifi bile oraya bağladılar
martin sonradan gelen bi adam değil aga safiyenin hocası eski vadide bile vardı elbet bi gün şüphelenir usta

Brandon da iyi aga.O rolü o adamdan başkası oynayamazdı zaten :D
ee herkes iyi :D oyuncu konusunda sıkıntı kesinlikle yok usta oyuncularla dolu kadro bu konuda kimseye katılmam söz onusu bile olamaz
gereksiz karakterler var diyelim kötü oyuncular var demeyelim ayrı şeyler çünkü

tilki ve raskolne taktım kafayı bu adamlar neden yok bişey mi oldu ya

aga rafa kalksa bu bölüm böyle olmazdı abinin dediği gibi yoğunlaşacaklar gibi gözüküyor elifi bile oraya bağladılar
martin sonradan gelen bi adam değil aga safiyenin hocası eski vadide bile vardı elbet bi gün şüphelenir usta
hakkı bafralının hakkını yeme oda müthiş oynuyor hele ki baltazara ne racon koydu öyle:))))