@takas ben sezon başından beridir amon ra yüce majeste ve kripteks diye bir yerlerimi yırtıyorum

)) ve bu bölümde de bu konulara tekrardan giriş yapmaları beni heyecanlandırdı .ben bu bölümü bunun için beğendim yoksa aksiyon sahneleri cahitin tek başına bir orduyu alt etmesi gibi sahneleri rezalet buldum.benim sevindiğim nokta bu hanedanlar konusuna dalış yapmaları. zaten diğer forumda da bunun üzerinde duruyorlar .yoksa bolca saçma sahneler kimsenin gözümden kaçcak gibi deil

)) ben burada bu hanedanlar konusuna niye girmiyor diye serzenişte bulunduğumda
@-KADİR- bana dedi ki abi bu konular milleti çekmiyor millet bu konulardan sıkılıyor daha basit konular lazım dedi iskenderli bölümler gibi..... büyük bir düşman olsun polat onunla mücadele etsin gibi kelamlardı.......hattta sende ona onay vermiştin.
burada bahsettiğiniz bütün sıkıntılara katılmakla beraber sadece sizlerden farklı olarak koskoca AMA demek istiyorum oda bu gizemli ve heyecanlı konulara dalış yapmaları beni çok ama çok heyecanlandırıyor sizleri bilmem .sizler aksiyon istiyorsunuz bende gizem ve heyecan .aramızdaki fark bu olsa gerek .he şunuda belirtmeden geçemiyecem bu aksiyon sahneleri böyle saçma devam edecekse asla devam etmesin.çünkü devam ettikçe inandırılıcılık yerlerde sürünüyor .maaşşaallah cahit her bölüm tek başına haçlı ordularına karşı muzafferiyet elde ediyor. buda artık daral getiriyor izleyenlere.biz bu atraksyonları polat ve ekibinden bekliyoruz cahitten deil.
benim oğlum bina okur döner döner yine okur

))) ben ne diyorum sen neden bahsediyorsun hep aynı kelimeleri döndürüp döndürüp döuruyorsun

)))