Polat Şaşmaz
Favori Üye
Yok aga gerek yokDoğum günüde yorum konusunu @Polat Şaşmaz'a bırakalım arkadaşlar. @takas @34rcp44 Zaten 3 aydır açamıyorum anasını satayım.![]()
Yok aga gerek yokDoğum günüde yorum konusunu @Polat Şaşmaz'a bırakalım arkadaşlar. @takas @34rcp44 Zaten 3 aydır açamıyorum anasını satayım.![]()
öylede aga çocuğun doğum günüymüş eğer sen geçirebiliyorsan geçir konuyuTamam aga sorun değil sen açmışsın ya da bir başkası açmış. Ayrı gayrımızmı mı var aramızda.![]()
doğum günün kutlu olsun aga , 17 mi oldun şimdi sen![]()
Ne 17 si yavbiyolojik yaşı 17 olabilir de aklın kemale ermesine daha vakit var))))))
Yav aga fazla zorlama. Benim doğum günüm diye ben seviniyom mu sanıyosunöylede aga çocuğun doğum günüymüş eğer sen geçirebiliyorsan geçir konuyu![]()
aga doğum günü olaylarını pek tasvip etmem maksadım o değil zatenNe 17 si yav19 yaşımıza girdik Allahıma çok Şükür
Yav aga fazla zorlama. Benim doğum günüm diye ben seviniyom mu sanıyosun1 yaş daha yaşlandık ömrümüz gidiyor şurada kaldı 61 sene en fazla
Tamam senin doğum gününde de @Polat Şaşmaz açar.öylede aga çocuğun doğum günüymüş eğer sen geçirebiliyorsan geçir konuyu![]()
benim doğum günü çoktan geçti ama haftaya buraya karışmicam iyi olan kazansınTamam senin doğum gününde de @Polat Şaşmaz açar.Hepimiz kardeş gibiyiz burda fark etmez kimin açtığı. Bu arada her zaman olduğu gibi geceye Beyaz TV'de başladım.
![]()