aynen aga belliaga bu arada selman kayabaşı senaryo ekibinde olduğu aşikar belli oluyor
aynen aga belliaga bu arada selman kayabaşı senaryo ekibinde olduğu aşikar belli oluyor
Vallaha aga ya insanı da hiç sıkmıyor süper sahneydi sence Polat Amonla güç birliği yapar mı ?aga amon lu sahneler gerçkten mükemmeldi çekim kalitesi olarak da konuşulan diyaloglar olarak da 2005 in de önündeydi
bu arada eski logoya bu kadar çabuk geri dönüş yapmaları iyi oldu, demek olarda aslında logonun ke kadar yetersiz olduğunun farkındalarmışaynen aga belli![]()
maçları rahat geçeriz aga bunu gösterdik zaten
aga burda olay yönetmen bence
doğan ümit karaca aksiyon sahnelerinde nasıl bilmiyorum ama benim pek tatmin etmedi
aksiyon çekecek yönetmen pek yoktur serdar akar işi götürmeli bence biraz
polat ın zaten yapmayacağını gördük ama bence yapsa da fena olmaz dı sonuçta oda sistemin içine girecek bütün herşeyi görüp sistemi çökertebilirdi tıpkı konseyin içine girip parçaladığı gibiVallaha aga ya insanı da hiç sıkmıyor süper sahneydi sence Polat Amonla güç birliği yapar mı ?
Belki ilerleyen bölümlerde yapar ya çok istiyorum şu olayın gerçekleşmesini süper ikili olurlar yavpolat ın zaten yapmayacağını gördük ama bence yapsa da fena olmaz dı sonuçta oda sistemin içine girecek bütün herşeyi görüp sistemi çökertebilirdi tıpkı konseyin içine girip parçaladığı gibi
aga selmanın olup olmadığı 2 bölüm sonra belli olucakaga bu arada selman kayabaşı senaryo ekibinde olduğu aşikar belli oluyor
Ondan önceleri de görüntü yönetmenliği yapıyordu S.Sancaklı ama aynı bu kalitede miydi unuttum uzun yıllar Onur Tan ve saçmalıklarını izleyince unuttuk tabiiDoğan Ümit Karaca'yı yerden yere vurur gibi oldu belki ama öyle değil.. sadece eksik olanları dile getirdim tekrardan.. Vadiyi çekmek çok zor.. herkez çekemez.. bunu herzaman dile getirmişimdir.. senaryomuz muhteşem oluyor ama bunu doğru dürüst çekecek adam yok. Serdar Akar haberi çıktığında herkesin sevinmesi bu yüzdendi.. Vadiyi çekebilecek adam geliyor diye. Doğan Ümit Karaca'dan da memnunuz.. 231.Bölümde bazı yerleri yakışmadığı için eleştirdim.. yoksa şuan için çok iyi gidiyor. Onun dışında S. Sancaklı'nın dönüşü her yönden belli.. dizi resmen sinema modunda.. görüntü yönetmenimiz döktürüyor.
Tapatalk 2
niye 2 bölüm sonra ne var 2 hafta sonra agaaga selmanın olup olmadığı 2 bölüm sonra belli olucak
dur bakalım aga bu arada pana yazım gurubunuda fazla küçümsemyelim yalnız bu sahnelerde selman kayabaşı nın olduğu bence de kesinSelman Kayabaşı kesinlikle var.. bölümlerde konu edilenlerden ve diyaloglardan belli.. geçen sezonun Pana Yazımı bunu yazacak hali yok.. Selman Kayabaşı kesinlikle vardır.. ayrılsa, haberi alırdık.. kendiside belirtirdi zaten, ayrıldığını..
Tapatalk 2
2 hafta sonra görürsün aga eğer bu şekilde devam ederse var demektir ama ben senaryoda bariz değişiklikler bekliyorum 2 hafta sonra inşallah yanılırımniye 2 bölüm sonra ne var 2 hafta sonra aga
aga o zaman sen ilk başta olduğunu daha sonra ayrıldıpını düşünüyorsun2 hafta sonra görürsün aga eğer bu şekilde devam ederse var demektir ama ben senaryoda bariz değişiklikler bekliyorum 2 hafta sonra inşallah yanılırım
Ondan önceleri de görüntü yönetmenliği yapıyordu S.Sancaklı ama aynı bu kalitede miydi unuttum uzun yıllar Onur Tan ve saçmalıklarını izleyince unuttuk tabii![]()
evet aga muhakkak bir şey oldu kalsaydı garcialı resimleri tamam kaldırması normal derdim ama adam vadiye dair hiç bir iz bırakmadı mehmet can polat ve pana film sayfasını takip dışındaaga o zaman sen ilk başta olduğunu daha sonra ayrıldıpını düşünüyorsun
vadi candır biz sevdiğimiz için bu kadar konuşuyoruz bak bu yaşa geldim hayatımda vadi hariç hiçbir diiyi sürekli izlemem izleyemem tahammül bile edemiyorum yani ama vadi olunca tekrarlarını dahi sıkılmadan izliyorumOnur Tan TNT'de harika bölümlere imza attı.. sonradan ne olduysa bozdu.. Kara'nın Hamit'i infaz etme sahnesi Hollywood tarzında bir sahne, gerçekten.. bu kadar güzel ve gerçekçi çekilir.. genel olarakta 5.Sezon çok güzel bir sezon olmuş. Hem senaryo hemde çekim çok iyi. O kanalda bile reytingleri alt üst etmiştik.
Tapatalk 2