Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

evet aga muhakkak bir şey oldu kalsaydı garcialı resimleri tamam kaldırması normal derdim ama adam vadiye dair hiç bir iz bırakmadı mehmet can polat ve pana film sayfasını takip dışında
sen de haklısın aga ben de sen gibi düşünsem de yine vadide olduğunu umut ediyorum belki reklam yapmak istemediği için falan kaldırmıştır diye kendimi teselli ediyorum bakalım elbet birgün gerçek durumu öğreniriz herhalde

sen de haklısın aga ben de sen gibi düşünsem de yine vadide olduğunu umut ediyorum belki reklam yapmak istemediği için falan kaldırmıştır diye kendimi teselli ediyorum bakalım elbet birgün gerçek durumu öğreniriz herhalde
bende senin gibi ümit etmek istiyorum aga inşallah ayrılmamıştır

Herkese Hayırlı geceler

bu arada eski logoya bu kadar çabuk geri dönüş yapmaları iyi oldu, demek olarda aslında logonun ke kadar yetersiz olduğunun farkındalarmış
tabi ki aga ya yeniye logo bile denmez bunun hemen düzeltilmesine çok sevindim gerçekten logomuz mükemmel devam

Ondan önceleri de görüntü yönetmenliği yapıyordu S.Sancaklı ama aynı bu kalitede miydi unuttum uzun yıllar Onur Tan ve saçmalıklarını izleyince unuttuk tabii :D
tabi ki aga müthişti kalite hep adam yönetmenlik yaptı hatta yönetmenliği de çok süper

iyi geceler agalar hepinize
selman kayabaşı son gaz devam ediyor içimiz rahat olsun

Serdar Akar demedi mi 17 bölümün senaryosu hazır diye.Yani Selman Kayabaşı kesin var
aga buda bi kaynak ama ben 17 bölüm senaryosu hazırdan kabataslak hazırdır bence ayrıntısı ayrıntısına yazdıklarını düşünmüyorum ama Selman Kayabaşı 17 bölümlük bir fikir vermiş olabilir tabiki inşallah öyledir

yani bu karekterdeki insanların yaptıkları dizileri izlememekte doğruyu yapıyorum:

NECATİ ŞAŞMAZ 'KURTLAR VADİSİ PUSU'YU TAŞIDIĞI BİNAYA KAÇ MİLYON DOLAR VERDİ?

İşte Necati Şaşmaz'ın 7 milyon dolarlık yeni binası.Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz, kardeşi Raci Şaşmaz’ın ihtarının ardından Nişantaşı’ndaki şirket binasını boşalttı ve Çamlıca’da 7 milyon dolara yeni bina satın aldı.

Bu sezon atv’den Kanal D’ye transfer olan ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisinin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz, Nişantaşı’ndaki Pana Film şirketini boşaltmak zorunda kalmıştı.

Kardeşi Raci Şaşmaz ve yıllardır diziyi kaleme alan Bahadır Özdener ile Cüneyt Aysan’la kavga edip ortaklığını bitiren Necati Şaşmaz, yoluna artık yalnız kurt olarak devam kararı almıştı.

Pana Film şirketiyle bütün bağını koparan Raci Şaşmaz, şirketi boşaltması için ihtar gönderince abi Necati Şaşmaz, evine yakın Küçük Çamlıca’da yeni bina aradı.

Necati Şaşmaz, Çamlıca’da önce ev sonra ise çay bahçesi olan arsa üzerine yapılan inşaatı 7 milyon dolara (Yaklaşık 15 milyon 500 bin TL satın aldı. 3 katlı binayı kaba inşaat halinde alan Şaşmaz, 2 ay önce içini yaptırıp Pana Film’i Nişantaşı’ndaki ofisten buraya taşıdı.

ŞAŞMAZ'A GÖNDERME

Şaşmaz’ın kanlı bıçaklı olduğu kardeşi Raci Şaşmaz ise senaristler Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan’la yol arkadaşlığına devam ediyor. ‘Reaksiyon’ ve ‘Beyaz Karanfil’ dizilerini çeken Özdener, instagram sayfasına Raci Şaşmaz’la aynı araçta giderken çektiği selfie’yi paylaştı ve altına manidar şekilde “İki cihanda sürsün bu yolculuk” notunu yazdı.

Bölüm başı ücreti 2 milyon

atv’deyken bölüm başı ücreti 1.6 milyon TL olan ‘Kurtlar Vadisi Pusu’, bu sezon Kanal D’ye transfer olunca zam almış, bu rakam 2 milyon TL’ye çıkmıştı. Dizinin Hollywood yıldızı Andy Garcia’nın konuk oyuncu olduğu ilk bölümü, 9 reytingle yine perşembe gününün birincisi oldu.

@takas aga o fotoğrafı hatırlıyorsun değil mi üçü arabanın içerisindeydi yeni mi diye konuşmuştuk adama bak çok hadsiz bir insanmış

İki cihanda sürsün bu yolculuk

10702183_1555995677957021_3548394688041289243_n.jpg

Son düzenleme:
bahadırla cüneyt neysede en büyük ayıbı kardeşi raci yaptı dost düşman içinde böyle olmamalıydı yine ofisini boşalttırsaydı ama bu şekilde herkesin duyacağı şekilde olmamalıydı.

bahadırla cüneyt neysede en büyük ayıbı kardeşi raci yaptı dost düşman içinde böyle olmamalıydı yine ofisini boşalttırsaydı ama bu şekilde herkesin duyacağı şekilde olmamalıydı.
eee aga demek ki yanındaki dalka...ların verdikleri ara gazına gelmiş benim için pul kadar değerleri yok

ah ulan ah şu yapılanlara ne desek bilmiyorum nasıl bu kadar hain oluyolar ya. ulan sizi biz zirveye çıkardık bu halk çıkardı vefanız bu mu sizin yazıklar olsun

ben biliyordum racininde onlarla olduğunu hepsi ustaya cephe almış adama durduk yere 15 trilyon para harcattılar o parayla diziye ne yatırımlar yapılırdı

aga en çok destek olmamız gereken zamandır vadiye çok açık ve net

ah ulan ah şu yapılanlara ne desek bilmiyorum nasıl bu kadar hain oluyolar ya. ulan sizi biz zirveye çıkardık bu halk çıkardı vefanız bu mu sizin yazıklar olsun

ben biliyordum racininde onlarla olduğunu hepsi ustaya cephe almış adama durduk yere 15 trilyon para harcattılar o parayla diziye ne yatırımlar yapılırdı

aga en çok destek olmamız gereken zamandır vadiye çok açık ve net
evet aga tam da dediğin gibi bunlar hain! utanmaz insanlar