Polat Şaşmaz
Favori Üye
Bu sezon ki en sevdiğim müzik
İstanbul Mix@takas yeni sezondaki müzikler gayet güzel ben beğendim ama sürekli yeni müziklerin çalması vadi yi biraz unuttuyor gibi zaten hep yeni karekterler var müzikler de hep
değişince sanki kurtlar vadisi değil de başka iyi bir film izliyormuş havasına kapılabiliyor insan , bir cendere bir pusu müziği her bölümde kullanılmalı
bende bunu diyorum aga vadi havasından ayrılıyor sanki dizi belkide beklenen reytingi bu yüzden alamıyoruz benim düşüncem bu yönde@takas yeni sezondaki müzikler gayet güzel ben beğendim ama sürekli yeni müziklerin çalması vadi yi biraz unuttuyor gibi zaten hep yeni karekterler var müzikler de hep
değişince sanki kurtlar vadisi değil de başka iyi bir film izliyormuş havasına kapılabiliyor insan , bir cendere bir pusu müziği her bölümde kullanılmalı
aga müzik illa ki önemli ama şu kanald akıllı olmazsa biz buralarda kalırız dün karagül ü medcezir i gördün demi 23.30 da hala yeni bölümleriyle ekrandaydıbende bunu diyorum aga vadi havasından ayrılıyor sanki dizi belkide beklenen reytingi bu yüzden alamıyoruz benim düşüncem bu yönde
yakışır aga güzellere yer varaga müzik illa ki önemli ama şu kanald akıllı olmazsa biz buralarda kalırız dün karagül ü medcezir i gördün demi 23.30 da hala yeni bölümleriyle ekrandaydı
meltem tüzüner 2012 güzellik yarışması türkiye 4. sü olmuş @Eski Yara nın paylaştığı resme göre oda kurtlar vadisi nin kadrosuna dahil olmuş herhalde
valla küfretsek yeridir biz onlara tmesek zaten onlar bu yaptıkalrıyla bence bize küfrediyorlar yani bu kadar düşünmezlik olmaz vadiyi bir yarım saat daha geç yayına koymak neden yapılmaz hala anlamdımyakışır aga güzellere yer var
onlar 23.45 e kadar sürerken vadi 11 olmadan bitiyor ne diyelim ki aga ne
Bişi dicem şimdi kötü olacak neyse boşver şuraya bak yazık
haklsın aga ben de sen gibiyimBişi dicem şimdi kötü olacak neyse boşver şuraya bak yazık
aga diyom işte her şeyi yapıyoruz da hak ettiğimiz oranları alamıyoruzBölümle ilgili yorumlar
Alıntıdır
kim ne derse desin türkiyedeki dizilerin 3 tık ötesindedir. bu sezon, teknik yapım olarak en iyi sezonudur.
özellikle yeni kgt ofisi çok da güzel dizayn edilmiş.
çekim kalitesi aşmış dizi. adamlar resmen film kalitesinde çekim yapıyorlar.
Kanal D nin şeyliği işte kafayı çalıştırsalar o da olacakaga diyom işte her şeyi yapıyoruz da hak ettiğimiz oranları alamıyoruz
yazık günah onca emek harcanıyor hakkımızı tam olarak almamız lazım dua edelim akıllansın kanal d yoksa bu reklam düzeni ve yayın saati yle işimiz zorKanal D nin şeyliği işte kafayı çalıştırsalar o da olacak
Bence Kurtlar Vadisini bitirmeye çalışıyor adamlar tabii üstten emir gelince para bolyazık günah onca emek harcanıyor hakkımızı tam olarak almamız lazım dua edelim akıllansın kanal d yoksa bu reklam düzeni ve yayın saati yle işimiz zor
Aga adamlar o kadar para veriyor ne bitirmesi ?Bence Kurtlar Vadisini bitirmeye çalışıyor adamlar tabii üstten emir gelince para bol
Paralel yapı falan şahsen bu böyle giderse ben bunu düşünmeye devam ederimAga adamlar o kadar para veriyor ne bitirmesi ?