Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@takas yeni sezondaki müzikler gayet güzel ben beğendim ama sürekli yeni müziklerin çalması vadi yi biraz unuttuyor gibi zaten hep yeni karekterler var müzikler de hep
değişince sanki kurtlar vadisi değil de başka iyi bir film izliyormuş havasına kapılabiliyor insan , bir cendere bir pusu müziği her bölümde kullanılmalı

@takas yeni sezondaki müzikler gayet güzel ben beğendim ama sürekli yeni müziklerin çalması vadi yi biraz unuttuyor gibi zaten hep yeni karekterler var müzikler de hep
değişince sanki kurtlar vadisi değil de başka iyi bir film izliyormuş havasına kapılabiliyor insan , bir cendere bir pusu müziği her bölümde kullanılmalı
İstanbul Mix
Operasyon Müziği
Gladio
Kaba Kuvvet

bunlar da her bölüm kullanılmalı

bende bunu diyorum aga vadi havasından ayrılıyor sanki dizi belkide beklenen reytingi bu yüzden alamıyoruz benim düşüncem bu yönde

Meltem Tüzüner
1nMaa5.png

bende bunu diyorum aga vadi havasından ayrılıyor sanki dizi belkide beklenen reytingi bu yüzden alamıyoruz benim düşüncem bu yönde
aga müzik illa ki önemli ama şu kanald akıllı olmazsa biz buralarda kalırız dün karagül ü medcezir i gördün demi 23.30 da hala yeni bölümleriyle ekrandaydı

@Eski Yara[/USER] nın paylaştığı resme göre oda kurtlar vadisi nin kadrosuna dahil olmuş herhalde

Son düzenleme:
aga müzik illa ki önemli ama şu kanald akıllı olmazsa biz buralarda kalırız dün karagül ü medcezir i gördün demi 23.30 da hala yeni bölümleriyle ekrandaydı

meltem tüzüner 2012 güzellik yarışması türkiye 4. sü olmuş @Eski Yara nın paylaştığı resme göre oda kurtlar vadisi nin kadrosuna dahil olmuş herhalde
yakışır aga güzellere yer var :D

onlar 23.45 e kadar sürerken vadi 11 olmadan bitiyor ne diyelim ki aga ne

yakışır aga güzellere yer var :D

onlar 23.45 e kadar sürerken vadi 11 olmadan bitiyor ne diyelim ki aga ne
valla küfretsek yeridir biz onlara tmesek zaten onlar bu yaptıkalrıyla bence bize küfrediyorlar yani bu kadar düşünmezlik olmaz vadiyi bir yarım saat daha geç yayına koymak neden yapılmaz hala anlamdım

Bölümle ilgili yorumlar

Alıntıdır

kim ne derse desin türkiyedeki dizilerin 3 tık ötesindedir. bu sezon, teknik yapım olarak en iyi sezonudur.
özellikle yeni kgt ofisi çok da güzel dizayn edilmiş.

çekim kalitesi aşmış dizi. adamlar resmen film kalitesinde çekim yapıyorlar.

Bölümle ilgili yorumlar

Alıntıdır

kim ne derse desin türkiyedeki dizilerin 3 tık ötesindedir. bu sezon, teknik yapım olarak en iyi sezonudur.
özellikle yeni kgt ofisi çok da güzel dizayn edilmiş.

çekim kalitesi aşmış dizi. adamlar resmen film kalitesinde çekim yapıyorlar.
aga diyom işte her şeyi yapıyoruz da hak ettiğimiz oranları alamıyoruz

Forum İstatistikleri

Konular
176,360
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06