Benim bu sene yazin ki taktik ilk baslarda 1-2 bolum izliyordum yetmedi 157.bolumde falan kaldim4.bölümde şevko duran emmiye rest çekti polat kendini gösterdi off beşimdi 5.bölüme geçelim her gün 3 bölüm izlesem 1 ayda eski vadi biter pusuya geçerim
![]()
Bizim Golete benziyo![]()
@takas aga tanıdık geldimi 🙂 epey hoşuma gitti
![]()
![]()
Bir tabiat harikası Günpınar Şelalesi...
Darende, Malatya...
ne o aga senin de malatya ile bağlantın mı var yoksa 😀Bizim Golete benziyo![]()
Evet aga bizim Doğu Anadolu bölgesinde: Dne o aga senin de malatya ile bağlantın mı var yoksa 😀
aga manisa da değil misinEvet aga bizim Doğu Anadolu bölgesinde: D
Manisadayim ama Erzurumluyumaga manisa da değil misin
doğru aga sen aslen erzurumluydun dadaşlarıda severim ciddenManisadayim ama Erzurumluyum![]()
Eyvallah aga bende Erzurumlu olsamda benim icin 2.sirada İstanbul gelir İstanbullulari da severimdoğru aga sen aslen erzurumluydun dadaşlarıda severim cidden
muhtemeldir aga ya bu hafta ya gelecek hafta vadinin olmama ihtimali çok yüksek inşallah yanılırızda bu sefer vadi ara vermeden devam ederŞu an çok tedirginim ya İnsallah istemedigim sey olmamistir konu ile alalasi yok ama
Vadi bu hafta bence yok aga
İnsallah ama cok cok coz zor bir ihtimalmuhtemeldir aga ya bu hafta ya gelecek hafta vadinin olmama ihtimali çok yüksek inşallah yanılırızda bu sefer vadi ara vermeden devam eder
boşver aga ya üzülme kadınlar kendi aralarında eylensin işte 😀Eyvallah aga bende Erzurumlu olsamda benim icin 2.sirada İstanbul gelir İstanbullulari da severim
Bu arada
Orada bizim Erzurum müziklerini caliyorlar ben evde telefonun basindayim kadinlar almadilar beni aralarina simdi bizim Erzurum muziklerini dinlicektim![]()
Aga uzulmemek elde degil ki bende oynucaktim simdi ulan az gelirler dedik gelen yakinlarini da almis gelmis yok boyle sanssizlik neyse bosver ben erkegim erkek adam oynamaz kadinini oynattirmazboşver aga ya üzülme kadınlar kendi aralarında eylensin işte 😀
inşallah aga, mr.key kara yı götürecek gibimr.key adamım ya karizmaya bak
bence vadi ara vermeyecek bu sefer
çünkü arefeden 1 gün önce diğer perşembede bayramdan 2 gün sonra
fazla etki olacağını sanmıyorum o yüzden devam edecektir
götürsün aga kara defteri kapansın artıkinşallah aga, mr.key kara yı götürecek gibi
öyle canım bu hafta müthiş aksiyonlu bir bölüm geliyor büyük bir operasyon olacakgötürsün aga kara defteri kapansın artık
inşallah aga, mr.key kara yı götürecek gibi