aslında doğma büyüme buralıyım ama işte kütük Malatya inşallah bi gün gitmek nasip olur bir kere bile gitmedim.vay iyi denk gelmişsiniz aga senin de malatya lı olduğunu şimdi öğrendim
aslında doğma büyüme buralıyım ama işte kütük Malatya inşallah bi gün gitmek nasip olur bir kere bile gitmedim.vay iyi denk gelmişsiniz aga senin de malatya lı olduğunu şimdi öğrendim
bir ara gidersin belki aga 🙂 imkan bulursanda uğra yaniaslında doğma büyüme buralıyım ama işte kütük Malatya inşallah bi gün gitmek nasip olur bir kere bile gitmedim.
Aynı durum bende de var aga. Ben Erzurumda doğmuşum ama sonradan Manisaya gelmişiz. Hayatımda hiç Erzuruma gitmek nasip olmadıaslında doğma büyüme buralıyım ama işte kütük Malatya inşallah bi gün gitmek nasip olur bir kere bile gitmedim.
nasip kısmet agabir ara gidersin belki aga 🙂 imkan bulursanda uğra yani
bende istanbul doğumluyum aga , memleket afyon 🙂nasip kısmet agasen nereliydin bu arada
aga bende öyle doğum istanbul ama 3 senedir burdayım üni dolayısıyla memleketi gibisi yok insanın İnşallah bi gün gelirsinaslında doğma büyüme buralıyım ama işte kütük Malatya inşallah bi gün gitmek nasip olur bir kere bile gitmedim.
Dizide ciddi bi figüran sorunu var.. Serdar Akar gelsin çeksin yine olması gereken gibi olmayacak.. Pana Film herhalde figüran olarak rast gele milleti oynatıyor.. Pana TV'deki konuk oyuncu olayını da saçma buluyorum..
Tapatalk 2
inşAllah agaaga bende öyle doğum istanbul ama 3 senedir burdayım üni dolayısıyla memleketi gibisi yok insanın İnşallah bi gün gelirsin
maçları rahat geçeriz aga bunu gösterdik zatenperşembe gecelerinin ençok izleneni bu sezonda vadi olcak anlaşılan avrupa maçlarıda dahil...ne dersiniz bu konuda agalar![]()
yok aga adam fena değil bazı sahnelerde yalnız aceleyle çekilmiş havası var daha dikkatli olmak lazımmaçları rahat geçeriz aga bunu gösterdik zaten
aga burda olay yönetmen bence
doğan ümit karaca aksiyon sahnelerinde nasıl bilmiyorum ama benim pek tatmin etmedi
aksiyon çekecek yönetmen pek yoktur serdar akar işi götürmeli bence biraz
çok iyi yönetmen aga belli kaliteli çekiyo sahneleri ama aksiyon sahnelerinde dahası lazımyok aga adam fena değil bazı sahnelerde yalnız aceleyle çekilmiş havası var daha dikkatli olmak lazım
aga bu arada selman kayabaşı senaryo ekibinde olduğu aşikar belli oluyorçok iyi yönetmen aga belli kaliteli çekiyo sahneleri ama aksiyon sahnelerinde dahası lazım
vadi behzat ç ye behzat z ye falan benzemez zordur çekmesi ona göre işi sıkı tutması lazım
bu arada kuru sıkı gelir dedim ama gelmedi böyle benim kuru sıkı silah hayalimde bitti bu senede gelmediyse daha gelmez![]()
Aynen özellikle Amon,Ra,AmonRa ve Atenaga bu arada selman kayabaşı senaryo ekibinde olduğu aşikar belli oluyor
aga amon lu sahneler gerçkten mükemmeldi çekim kalitesi olarak da konuşulan diyaloglar olarak da 2005 in de önündeydiAynen özellikle Amon,Ra,AmonRa ve Aten