Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

agalar internet hızı düştü kusura bakmayın bu güzel yorumlarınızı beğenemiyorum zor mesaj yazıyorum

Bugün Malatya'da Şafak Sezer'in dizisinin çekimi vardı malatya çarşıda :D şafak sezeri gördüm süper ya adam on numara oyuncu :D inanılmaz bi kalabalık vardı ve adamı resmen boğuyolardı fotoğraf çekimlerinde

dizi çekmek ne kadar zor bişeymiş ya adamlar basit bi sahneyi akşama kadar çekiyolardı pütürgeli bi çiğ köfteci şafak sezer :D bende malatya pötürgeli olarak gurur duydum tabi süper bi duygu

dizi trt1 de olacak bende elimden geldiğince foto çekmeye çalıştım telefonda hepsi bi konu açıp fotolarla beraber koyacam :D

malatyamızda böyle bişey olması çok güzel oldu ya şafak sezer i görmek süperdi
Ben hayatımda hiç dizi seti göremedim :(

Arkadaşlar bende geçen hafta Türk Nete geçtim kullandıysanız iyi mi yani kötüyse döndürttürcem ttnete

2 kişiden 1'i efsane diziyi konuştu!

Medyatava ÖzelPerşembe günü ekrana gelen dizi, sosyal medyanın en çok konuşulanı oldu

3ab6ef16-60b6-48ef-8149-3de6dfa192c8.jpg

Somera'nın analizine göre 25 Eylül tarihinde sosyal medyada en çok Kanal D dizisi 'Kurtlar Vadisi Pusu' konuşuldu. Dizi 50.10 rating aldı.
Diziyi sırasıyla Show TV'de yayınlanan eğlence programı 'Güldür Güldür Show' ve Show TV'de yayınlanan 'Bu Tarz Benim' takip etti.
Sadece Medyatava'nın yayınladığı sosyal medyada en çok konuşulan 20 programın listesi sosyal medya ratingleri bölümünde.

- See more at: http://www.medyatava.net/haber/2-kisiden-1i-efsane-diziyi-konustu_113484#sthash.fX7lmy10.dpuf

Suraya bakar misiniz karagul devam ediyor medcezir devam ediyor vadi 23 00 te bitiyor boyle devam ederlerse reytinglerde fazla beklentiye girmeyin derim ben:)))))

Çağlar Yüksel’den IŞİD ve PKK’ya gözdağı​
Türkiye’nin en ünlü dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin başrol oyuncularından Çağlar Yüksel verdiği pozla adeta IŞİD’e ve PKK’ya meydan okudu.
79901.jpg

Dizinin oyuncularından olan Çağlar Yüksel ise diziye konu olan terör örgütlerine savaş açan bir timin içinde görevli bir ajanı canlandırırken, dizide dünyanın başına bela olan IŞİD adlı terör örgütünü bitirmeye yeminli bir isminde başında geliyor.
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinden paylaşılan fotoğraflar eşliğinde Türkiye’nin ve orta doğunun gizli tarihi ise dizide yer almaya böylelike devam ediyor.

Kıbrıs’lı ünlü oyncu Çağlar Yüksel ise günden güne artan popülaritesi ile sergilediği oyunculuğu ile her zaman ki gibi takdir topamaya devam ediyor.​

dizinin ismi şimdi onlar düşünsün
çiğ köftecide çekiyolardı ismi pütürgeli aziz keklik :D

vallahi çok zor dizi çekmek insanlar laftan anlamıyor set çalışanları bıktı artık geri geri demekten
aksiyon çekiyo vadi gerçketen ben varya şapka çıkarırım şapka bu adamlara nasıl yapıyolar diye

üniversite için malatyaya geldiğimden beri birçok ünlüyü gördüm canlı canlı vay be :D ömer baba nazife anne ve birçok kişi bugün bunlara şafak sezerde eklendi :D
İnşallah bigün büyük hayranı olduğum ustamı da görürüm Necati Şaşmaz Malatya ya gelsin onunla foto çektirmeyen adam değildir ulan herkesi ezer geçerim onun yanına gitmek için istediği kadar izdiham olsun o yeter ki gelsin :D

Çağlar Yüksel’den IŞİD ve PKK’ya gözdağı​

Türkiye’nin en ünlü dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin başrol oyuncularından Çağlar Yüksel verdiği pozla adeta IŞİD’e ve PKK’ya meydan okudu.
79901.jpg

Dizinin oyuncularından olan Çağlar Yüksel ise diziye konu olan terör örgütlerine savaş açan bir timin içinde görevli bir ajanı canlandırırken, dizide dünyanın başına bela olan IŞİD adlı terör örgütünü bitirmeye yeminli bir isminde başında geliyor.
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinden paylaşılan fotoğraflar eşliğinde Türkiye’nin ve orta doğunun gizli tarihi ise dizide yer almaya böylelike devam ediyor.

Kıbrıs’lı ünlü oyncu Çağlar Yüksel ise günden güne artan popülaritesi ile sergilediği oyunculuğu ile her zaman ki gibi takdir topamaya devam ediyor.​
Yanlış yazmış barol değil ki

Suraya bakar misiniz karagul devam ediyor medcezir devam ediyor vadi 23 00 te bitiyor boyle devam ederlerse reytinglerde fazla beklentiye girmeyin derim ben:)))))
aynen vadiye yapılması gereken bu derdimizi anlatamdık bir türlü şu özeti uzun tutup bölüm saatini 23.40 a kadar uzatmak akıllarına gelmiyor

ya agalar bunların konusunu açalım @batuhankaralar aga sen bu işi iyi yaparsın sana zahmet işin yoksa @Master.1000 kardeşimin spoiler içinde verdiği haberleri konu olarak açsan
benim net hızı düşmese açardım

abi böyle bişey yok ya dün saat 11 olmadan vadi bitti inanılcak gibi değil

aynen vadiye yapılması gereken bu derdimizi anlatamdık bir türlü şu özeti uzun tutup bölüm saatini 23.40 a kadar uzatmak akıllarına gelmiyor
Haci baslamasaatinde degisiklik yapmazlar ama bolum suresini uzatmalari lazim eger bu olursa eski sisteme donerler o kadar cok para verdikleri diziyi prime time suresi icinde verirler

o değilde Necati Şaşmaz ı canlı görürsem bende kalp malp kalmaz giderim heralde adamı o kadar çok seviyorum ki anlatamam :D

ve o adam Malatya ya gelsin mitinglerden daha çok kalabalık olmazsa da ben bişey bilmiyorum
Malatya tam vadi hastası bugün o dizi setinde kaç kişiden kurtlar vadisi gelse keşke lafını duydum

vadi gerçketen çok büyük bir dizi
dizi çekiliyor deyince akla hemen vadi geliyor hatta seti izlerken iki adam konuşuyolardı vadiyi
bugün sgk da işim vardı mesela 2 tane üni öğürencisi dünkü bölümü konuşuyolardı

ve bende böyle büyük bi diziyi izlediğim için gurur duyuyorum her zaman olduğu gibi

Haci baslamasaatinde degisiklik yapmazlar ama bolum suresini uzatmalari lazim eger bu olursa eski sisteme donerler o kadar cok para verdikleri diziyi prime time suresi icinde verirler
ya bu reytinglere fazla takılmak istemiyorum aslında bu sezon beni cidden heyecanlandırıyor Ra Aten yeni heyecanlar yeni mevzular lion timi vs.

o değilde Necati Şaşmaz ı canlı görürsem bende kalp malp kalmaz giderim heralde adamı o kadar çok seviyorum ki anlatamam :D

ve o adam Malatya ya gelsin mitinglerden daha çok kalabalık olmazsa da ben bişey bilmiyorum
Malatya tam vadi hastası bugün o dizi setinde kaç kişiden kurtlar vadisi gelse keşke lafını duydum

dizi çekiliyor deyince akla hemen vadi geliyor hatta seti izlerken iki adam konuşuyolardı vadiyi

ve bende böyle büyük bi diziyi izlediğim için gurur duyuyorum her zaman olduğu gibi
takas aga her zaman ki gibi yorumlarınlarınla beni ve bizleri mest ediyorsun durma sen yaz biz okuruz hepsini :D

bende bugün sürekli vadi konusunu dinledim cuma da olsun yemekhanede iş yerinde yıllardır gerçi bu duruma alışığız okul yıllarında da hocalarla falan hep sohbet etmişizdir 🙂

takas aga her zaman ki gibi yorumlarınlarınla beni ve bizleri mest ediyorsun durma sen yaz biz okuruz hepsini :D
estağfurullah aga burda çok daha değerli insanlar var özellikle china abimiz
o bizi mest ediyor zaten

bende bugün sürekli vadi konusunu dinledim cuma da olsun yemekhanede iş yerinde yıllardır gerçi bu duruma alışığız okul yıllarında da hocalarla falan hep sohbet etmişizdir 🙂
vadi bu aga sıradan şeyler bunlar vadi için :D diğer dizilere asla kısmet olmadı olmaz olmayacaktır

Bugün de bizim okulda çok konuşuldu geçen haftadan ders çıkardım arkadaşlar hocalar bile telefonuma at diyor dün ki bölümü geçen hafta 1.5 gb dı bu hafta 1.5 gb + 350 mb lık iki ayrı indirdim. Okulda hızlıca yayıldı Maşallah ondan ona ondan ona :D Bizim bayan hoca var Sosyoloji dersini izliyorduk hoca Vadiden örnekler verdi :D

ya bu reytinglere fazla takılmak istemiyorum aslında bu sezon beni cidden heyecanlandırıyor Ra Aten yeni heyecanlar yeni mevzular lion timi vs.
Haci akif isine bir care bulmalari lazim olmuyor boyle cok basite kaciyorlar dun tam mesajlar savasi vardi muhtesem mesajlar verildi.saat 23 45 medcezir bittiarada 45 dakika fark var simdi karagulde bitti vadi bu saat farklariyla da rekabet ediyor ne yazik ki

Forum İstatistikleri

Konular
176,328
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato