Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

estağfurullah aga burda çok daha değerli insanlar var özellikle china abimiz
o bizi mest ediyor zaten

vadi bu aga sıradan şeyler bunlar vadi için :D diğer dizilere asla kısmet olmadı olmaz olmayacaktır
china hangai abimi işin içine katmadım zaten o bizim abimiz :D

agalar izleyin şafak sezer benim akrabam bu dizide :kiki:

malatya pötürge ben aziz keklik :D

malatya çarşıda aziz keklik çiğ köftecisi yapmışlar orda çekiyolar süper ya

Haci akif isine bir care bulmalari lazim olmuyor boyle cok basite kaciyorlar dun tam mesajlar savasi vardi muhtesem mesajlar verildi.saat 23 45 medcezir bittiarada 45 dakika fark var simdi karagulde bitti vadi bu saat farklariyla da rekabet ediyor ne yazik ki
aynen abi arada 45 dakka fark var en azından bu saatte izleyici tavan yapıyor ve süre uzadıkça rtg de artıyor rakiplere de göz açtırmıyosun
kanal d bu işe bi çözüm bulmalı NET

Haci akif isine bir care bulmalari lazim olmuyor boyle cok basite kaciyorlar dun tam mesajlar savasi vardi muhtesem mesajlar verildi.saat 23 45 medcezir bittiarada 45 dakika fark var simdi karagulde bitti vadi bu saat farklariyla da rekabet ediyor ne yazik ki
aynen abi bu tam bir haksız rekabet doğuruyor muhtemelen bu hatfa en çok zilenen 2. dizi olacağız

TRT 1 de yayınlanacak olan dizide Malatya Pütürgeli çiğ köfteci Aziz Keklik (Şafak Sezer)’in bir anda İstanbul’un en büyük şirketlerinden birinin patronu olmasıyla gelişen olaylar anlatılıyor..

tahmin etmiştim malatyadan gidecekler hemen :D şafak sezerle foto çektiremedim aşırı kalabalıktı adamı öldürecekti bizimkiler :kiki:

zaten burda dizi mizi çekemezler millet büyük ilgi gösteriyor lafta anlatamıyosun :D eğer malatyada çekseler diziyi 1 bölümü 1 ayda anca çekerler :kiki:

o değilde o an düşündüm acaba vadi burda çekilse nolur ya düşünemiyorum ustayı boğarlar heralde :D

TRT 1 de yayınlanacak olan dizide Malatya Pütürgeli çiğ köfteci Aziz Keklik (Şafak Sezer)’in bir anda İstanbul’un en büyük şirketlerinden birinin patronu olmasıyla gelişen olaylar anlatılıyor..

tahmin etmiştim malatyadan gidecekler hemen :D şafak sezerle foto çektiremedim aşırı kalabalıktı adamı öldürecekti bizimkiler :kiki:

zaten burda dizi mizi çekemezler millet büyük ilgi gösteriyor lafta anlatamıyosun :D eğer malatyada çekseler diziyi 1 bölümü 1 ayda anca çekerler :kiki:

o değilde o an düşündüm acaba vadi burda çekilse nolur ya düşünemiyorum ustayı boğarlar heralde :D
Ustaya sevgide kusur etmezler aga hoşgeldin Polat abi diyip elini öpmeye kalkar adamın .D

aslında bizim tarafa da gelebilirler açık alandaki mekanlar için uygun yeerler var ne de olsa bu konuda tecrübeliyiz daha önce burda çekilen filmler var sonuçta şimdi hayal gibi dursa da bakarsın birgün gerçek olur düşünmeside güzel 😀

agalar internet hızı düştü kusura bakmayın bu güzel yorumlarınızı beğenemiyorum zor mesaj yazıyorum

Bugün Malatya'da Şafak Sezer'in dizisinin çekimi vardı malatya çarşıda :D şafak sezeri gördüm süper ya adam on numara oyuncu :D inanılmaz bi kalabalık vardı ve adamı resmen boğuyolardı fotoğraf çekimlerinde

dizi çekmek ne kadar zor bişeymiş ya adamlar basit bi sahneyi akşama kadar çekiyolardı pütürgeli bi çiğ köfteci şafak sezer :D bende malatya pötürgeli olarak gurur duydum tabi süper bi duygu

dizi trt1 de olacak bende elimden geldiğince foto çekmeye çalıştım telefonda hepsi bi konu açıp fotolarla beraber koyacam :D

malatyamızda böyle bişey olması çok güzel oldu ya şafak sezer i görmek süperdi
aga fotoları çabuk at bekliyoruz demekki bizim köylüyü oynicak yakışır :D

Eskiden taş çatlasa 5 beğeni gelirdi şimdi 9 beğeni falan geliyor ortalama bu da büyük başarı ama reklama ihtiyacımız var set vadisinden de banladım :F

Aga bişey sorcam takasla sen hemşerisiniz ilçe olarak da mı aynı yoksa farklı mı ?

aga yarın atacam ya şimdi telden bilgisayara uzun sürer :D çarşıyı biliyon mu söğütlü caminin altındaki pasajda çektiler pütürgeli aziz keklik rolünde bizim köylü yani dediğin gibi :D adamım ya zaten seviyodum şimdi tam seviyorum şafak sezer i diziyi izlicem
ismi; şimdi onlar düşünsün trt1 de :D

aga yarın atacam ya şimdi telden bilgisayara uzun sürer :D çarşıyı biliyon mu söğütlü caminin altındaki pasajda çektiler pütürgeli aziz keklik rolünde bizim köylü yani dediğin gibi :D adamım ya zaten seviyodum şimdi tam seviyorum şafak sezer i diziyi izlicem
Ya Perşembe olursa ? :D

Eskiden taş çatlasa 5 beğeni gelirdi şimdi 9 beğeni falan geliyor ortalama bu da büyük başarı ama reklama ihtiyacımız var set vadisinden de banladım :F

Aga bişey sorcam takasla sen hemşerisiniz ilçe olarak da mı aynı yoksa farklı mı ?
ilçede aynı köy farklı

tamam aga yalnız yine kendini kırpma :D