- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
Tilkinin donup dolasacagi yer yine kurkcu dukkanidir@china_shangai abi sen ne diyon bu tilki nin işine sence nedir durum
Tilkinin donup dolasacagi yer yine kurkcu dukkanidir@china_shangai abi sen ne diyon bu tilki nin işine sence nedir durum
Ben hayatımda hiç dizi seti göremedimagalar internet hızı düştü kusura bakmayın bu güzel yorumlarınızı beğenemiyorum zor mesaj yazıyorum
Bugün Malatya'da Şafak Sezer'in dizisinin çekimi vardı malatya çarşıdaşafak sezeri gördüm süper ya adam on numara oyuncu
inanılmaz bi kalabalık vardı ve adamı resmen boğuyolardı fotoğraf çekimlerinde
dizi çekmek ne kadar zor bişeymiş ya adamlar basit bi sahneyi akşama kadar çekiyolardı pütürgeli bi çiğ köfteci şafak sezerbende malatya pötürgeli olarak gurur duydum tabi süper bi duygu
dizi trt1 de olacak bende elimden geldiğince foto çekmeye çalıştım telefonda hepsi bi konu açıp fotolarla beraber koyacam
malatyamızda böyle bişey olması çok güzel oldu ya şafak sezer i görmek süperdi
iyi oldu bu gelecek diyosun yani 😀Tilkinin donup dolasacagi yer yine kurkcu dukkanidir))))) derim ben
Yanlış yazmış barol değil kiÇağlar Yüksel’den IŞİD ve PKK’ya gözdağı
Türkiye’nin en ünlü dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin başrol oyuncularından Çağlar Yüksel verdiği pozla adeta IŞİD’e ve PKK’ya meydan okudu.
![]()
Dizinin oyuncularından olan Çağlar Yüksel ise diziye konu olan terör örgütlerine savaş açan bir timin içinde görevli bir ajanı canlandırırken, dizide dünyanın başına bela olan IŞİD adlı terör örgütünü bitirmeye yeminli bir isminde başında geliyor.
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinden paylaşılan fotoğraflar eşliğinde Türkiye’nin ve orta doğunun gizli tarihi ise dizide yer almaya böylelike devam ediyor.
Kıbrıs’lı ünlü oyncu Çağlar Yüksel ise günden güne artan popülaritesi ile sergilediği oyunculuğu ile her zaman ki gibi takdir topamaya devam ediyor.
aynen vadiye yapılması gereken bu derdimizi anlatamdık bir türlü şu özeti uzun tutup bölüm saatini 23.40 a kadar uzatmak akıllarına gelmiyorSuraya bakar misiniz karagul devam ediyor medcezir devam ediyor vadi 23 00 te bitiyor boyle devam ederlerse reytinglerde fazla beklentiye girmeyin derim ben))))
abi böyle bişey yok ya dün saat 11 olmadan vadi bitti inanılcak gibi değilSuraya bakar misiniz karagul devam ediyor medcezir devam ediyor vadi 23 00 te bitiyor boyle devam ederlerse reytinglerde fazla beklentiye girmeyin derim ben))))
Haci baslamasaatinde degisiklik yapmazlar ama bolum suresini uzatmalari lazim eger bu olursa eski sisteme donerler o kadar cok para verdikleri diziyi prime time suresi icinde verirleraynen vadiye yapılması gereken bu derdimizi anlatamdık bir türlü şu özeti uzun tutup bölüm saatini 23.40 a kadar uzatmak akıllarına gelmiyor
ya bu reytinglere fazla takılmak istemiyorum aslında bu sezon beni cidden heyecanlandırıyor Ra Aten yeni heyecanlar yeni mevzular lion timi vs.Haci baslamasaatinde degisiklik yapmazlar ama bolum suresini uzatmalari lazim eger bu olursa eski sisteme donerler o kadar cok para verdikleri diziyi prime time suresi icinde verirler
takas aga her zaman ki gibi yorumlarınlarınla beni ve bizleri mest ediyorsun durma sen yaz biz okuruz hepsinio değilde Necati Şaşmaz ı canlı görürsem bende kalp malp kalmaz giderim heralde adamı o kadar çok seviyorum ki anlatamam
ve o adam Malatya ya gelsin mitinglerden daha çok kalabalık olmazsa da ben bişey bilmiyorum
Malatya tam vadi hastası bugün o dizi setinde kaç kişiden kurtlar vadisi gelse keşke lafını duydum
vadi gerçketen çok büyük bir dizi
dizi çekiliyor deyince akla hemen vadi geliyor hatta seti izlerken iki adam konuşuyolardı vadiyi
bugün sgk da işim vardı mesela 2 tane üni öğürencisi dünkü bölümü konuşuyolardı
ve bende böyle büyük bi diziyi izlediğim için gurur duyuyorum her zaman olduğu gibi
bende bugün sürekli vadi konusunu dinledim cuma da olsun yemekhanede iş yerinde yıllardır gerçi bu duruma alışığız okul yıllarında da hocalarla falan hep sohbet etmişizdir 🙂o değilde Necati Şaşmaz ı canlı görürsem bende kalp malp kalmaz giderim heralde adamı o kadar çok seviyorum ki anlatamam
ve o adam Malatya ya gelsin mitinglerden daha çok kalabalık olmazsa da ben bişey bilmiyorum
Malatya tam vadi hastası bugün o dizi setinde kaç kişiden kurtlar vadisi gelse keşke lafını duydum
dizi çekiliyor deyince akla hemen vadi geliyor hatta seti izlerken iki adam konuşuyolardı vadiyi
ve bende böyle büyük bi diziyi izlediğim için gurur duyuyorum her zaman olduğu gibi
estağfurullah aga burda çok daha değerli insanlar var özellikle china abimiztakas aga her zaman ki gibi yorumlarınlarınla beni ve bizleri mest ediyorsun durma sen yaz biz okuruz hepsini![]()
vadi bu aga sıradan şeyler bunlar vadi içinbende bugün sürekli vadi konusunu dinledim cuma da olsun yemekhanede iş yerinde yıllardır gerçi bu duruma alışığız okul yıllarında da hocalarla falan hep sohbet etmişizdir 🙂
Bugün de bizim okulda çok konuşuldu geçen haftadan ders çıkardım arkadaşlar hocalar bile telefonuma at diyor dün ki bölümü geçen hafta 1.5 gb dı bu hafta 1.5 gb + 350 mb lık iki ayrı indirdim. Okulda hızlıca yayıldı Maşallah ondan ona ondan onao değilde Necati Şaşmaz ı canlı görürsem bende kalp malp kalmaz giderim heralde adamı o kadar çok seviyorum ki anlatamam
Haci akif isine bir care bulmalari lazim olmuyor boyle cok basite kaciyorlar dun tam mesajlar savasi vardi muhtesem mesajlar verildi.saat 23 45 medcezir bittiarada 45 dakika fark var simdi karagulde bitti vadi bu saat farklariyla da rekabet ediyor ne yazik kiya bu reytinglere fazla takılmak istemiyorum aslında bu sezon beni cidden heyecanlandırıyor Ra Aten yeni heyecanlar yeni mevzular lion timi vs.