Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Dizide ciddi bi figüran sorunu var.. Serdar Akar gelsin çeksin yine olması gereken gibi olmayacak.. Pana Film herhalde figüran olarak rast gele milleti oynatıyor.. Pana TV'deki konuk oyuncu olayını da saçma buluyorum..

Tapatalk 2

Çatışma sahnelerinde oyuncudan çok figüranlar heycan vermesi gerekir.. abi bizde tam tersi.. adam maksat orada dikilim de vurulim düşüncesinde.. ufak bir örnek verim.. Polpo'nun adamları muhteşemdi gerçekten.. adamlar yeri geldiğinde Polpo'dan bile fazla heycan katıyordu.. onların aksiyon sahnelerini keyifle izlemiştim.. ormanlıkta ki aksiyon sahneleri halen aklımda..

Tapatalk 2

aslında doğma büyüme buralıyım ama işte kütük Malatya inşallah bi gün gitmek nasip olur bir kere bile gitmedim.
aga bende öyle doğum istanbul ama 3 senedir burdayım üni dolayısıyla memleketi gibisi yok insanın İnşallah bi gün gelirsin

Dizide ciddi bi figüran sorunu var.. Serdar Akar gelsin çeksin yine olması gereken gibi olmayacak.. Pana Film herhalde figüran olarak rast gele milleti oynatıyor.. Pana TV'deki konuk oyuncu olayını da saçma buluyorum..

Tapatalk 2

aynen aga bugün hatta erhan çekiliş yaptı ömer seyfettin bilmem ne oğlu çıktı uygulama gerçekten çok saçma iyice herkesi para hırsı kaplamış ha şöyle olsaydı süper olurdu her hafta şanslı 10 kişiyle birlikte ekipten bazıları beraber diziyi izleseler bu daha hoş olurdu.

aga bende öyle doğum istanbul ama 3 senedir burdayım üni dolayısıyla memleketi gibisi yok insanın İnşallah bi gün gelirsin
inşAllah aga

perşembe gecelerinin ençok izleneni bu sezonda vadi olcak anlaşılan avrupa maçlarıda dahil...ne dersiniz bu konuda agalar:love1::love1::love1::love1:

Birde allah aşkına Armageddon'u acaba hangi çocuklar canlandırıyor merak ediyorum.. 231.Bölümün başında Kara'yı tek başına sorgulayan adamda ki ses, sahneyi tamamen bozmuş.. karaktere ve görünüşe uygun ses olmalı.. madem sıradan insanlar canlandırıyor bari seslendirme yapılsın da biraz ciddi ve ürkütücü olsun.. aynı rezaleti tapınakcılarda da yapmışlardı geçen sezon hatırlarsanız.. ufak tefek şeyler belki ama çok büyük etkisi var.. lütfen dikkat edelim.

Tapatalk 2

perşembe gecelerinin ençok izleneni bu sezonda vadi olcak anlaşılan avrupa maçlarıda dahil...ne dersiniz bu konuda agalar:love1::love1::love1::love1:
maçları rahat geçeriz aga bunu gösterdik zaten

aga burda olay yönetmen bence
doğan ümit karaca aksiyon sahnelerinde nasıl bilmiyorum ama benim pek tatmin etmedi
aksiyon çekecek yönetmen pek yoktur serdar akar işi götürmeli bence biraz

maçları rahat geçeriz aga bunu gösterdik zaten

aga burda olay yönetmen bence
doğan ümit karaca aksiyon sahnelerinde nasıl bilmiyorum ama benim pek tatmin etmedi
aksiyon çekecek yönetmen pek yoktur serdar akar işi götürmeli bence biraz
yok aga adam fena değil bazı sahnelerde yalnız aceleyle çekilmiş havası var daha dikkatli olmak lazım

Ayrıca gelecek haftalarda reklam düzeni bu haftaki gibi olursa, büyük bir ihtimalle TV'den izlemem bir süreliğine.. şöyle bir durum var çünkü.. Vadi'yi dikkatle dinlersen anlarsın anca.. diğer diziler gibi ekrana bakmakla olmuyor.. o yüzden düzgün şekilde yayınlamaları gerekir.. 230.Bölümün reklam düzeni çok iyidi bence mesela bu hafta çok kötü bozdular.

Tapatalk 2

yok aga adam fena değil bazı sahnelerde yalnız aceleyle çekilmiş havası var daha dikkatli olmak lazım
çok iyi yönetmen aga belli kaliteli çekiyo sahneleri ama aksiyon sahnelerinde dahası lazım
vadi behzat ç ye behzat z ye falan benzemez zordur çekmesi ona göre işi sıkı tutması lazım

bu arada kuru sıkı gelir dedim ama gelmedi böyle benim kuru sıkı silah hayalimde bitti bu senede gelmediyse daha gelmez :D

çok iyi yönetmen aga belli kaliteli çekiyo sahneleri ama aksiyon sahnelerinde dahası lazım
vadi behzat ç ye behzat z ye falan benzemez zordur çekmesi ona göre işi sıkı tutması lazım

bu arada kuru sıkı gelir dedim ama gelmedi böyle benim kuru sıkı silah hayalimde bitti bu senede gelmediyse daha gelmez :D
aga bu arada selman kayabaşı senaryo ekibinde olduğu aşikar belli oluyor