Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

maçları rahat geçeriz aga bunu gösterdik zaten

aga burda olay yönetmen bence
doğan ümit karaca aksiyon sahnelerinde nasıl bilmiyorum ama benim pek tatmin etmedi
aksiyon çekecek yönetmen pek yoktur serdar akar işi götürmeli bence biraz

adam sahneleri iyi çekiyorda sıkıntı yine efektlerde silah sesleri malesef onurunkindende fiyaskoydu ama ilk bölümde böyle değildi cahitlerin sahnede okadar kurşun atıldı bir tanesi arabaya çarpmadı azcık daha özen gösterilmeli

Doğan Ümit Karaca'yı yerden yere vurur gibi oldu belki ama öyle değil.. sadece eksik olanları dile getirdim tekrardan.. Vadiyi çekmek çok zor.. herkez çekemez.. bunu herzaman dile getirmişimdir.. senaryomuz muhteşem oluyor ama bunu doğru dürüst çekecek adam yok. Serdar Akar haberi çıktığında herkesin sevinmesi bu yüzdendi.. Vadiyi çekebilecek adam geliyor diye. Doğan Ümit Karaca'dan da memnunuz.. 231.Bölümde bazı yerleri yakışmadığı için eleştirdim.. yoksa şuan için çok iyi gidiyor. Onun dışında S. Sancaklı'nın dönüşü her yönden belli.. dizi resmen sinema modunda.. görüntü yönetmenimiz döktürüyor.

Tapatalk 2

Vallaha aga ya insanı da hiç sıkmıyor süper sahneydi sence Polat Amonla güç birliği yapar mı ?
polat ın zaten yapmayacağını gördük ama bence yapsa da fena olmaz dı sonuçta oda sistemin içine girecek bütün herşeyi görüp sistemi çökertebilirdi tıpkı konseyin içine girip parçaladığı gibi

polat ın zaten yapmayacağını gördük ama bence yapsa da fena olmaz dı sonuçta oda sistemin içine girecek bütün herşeyi görüp sistemi çökertebilirdi tıpkı konseyin içine girip parçaladığı gibi
Belki ilerleyen bölümlerde yapar ya çok istiyorum şu olayın gerçekleşmesini süper ikili olurlar yav :D

Doğan Ümit Karaca'yı yerden yere vurur gibi oldu belki ama öyle değil.. sadece eksik olanları dile getirdim tekrardan.. Vadiyi çekmek çok zor.. herkez çekemez.. bunu herzaman dile getirmişimdir.. senaryomuz muhteşem oluyor ama bunu doğru dürüst çekecek adam yok. Serdar Akar haberi çıktığında herkesin sevinmesi bu yüzdendi.. Vadiyi çekebilecek adam geliyor diye. Doğan Ümit Karaca'dan da memnunuz.. 231.Bölümde bazı yerleri yakışmadığı için eleştirdim.. yoksa şuan için çok iyi gidiyor. Onun dışında S. Sancaklı'nın dönüşü her yönden belli.. dizi resmen sinema modunda.. görüntü yönetmenimiz döktürüyor.

Tapatalk 2
Ondan önceleri de görüntü yönetmenliği yapıyordu S.Sancaklı ama aynı bu kalitede miydi unuttum uzun yıllar Onur Tan ve saçmalıklarını izleyince unuttuk tabii :D

Selman Kayabaşı kesinlikle var.. bölümlerde konu edilenlerden ve diyaloglardan belli.. geçen sezonun Pana Yazımı bunu yazacak hali yok.. Selman Kayabaşı kesinlikle vardır.. ayrılsa, haberi alırdık.. kendiside belirtirdi zaten, ayrıldığını..

Tapatalk 2

Nereden nereye yazık..

0.7 ve 0.8 e dikkat
gurkanuygun-cakallarladans-medyanoz.jpg

gurkanuygun2-cakallarladans-medyanoz.jpg

Selman Kayabaşı kesinlikle var.. bölümlerde konu edilenlerden ve diyaloglardan belli.. geçen sezonun Pana Yazımı bunu yazacak hali yok.. Selman Kayabaşı kesinlikle vardır.. ayrılsa, haberi alırdık.. kendiside belirtirdi zaten, ayrıldığını..

Tapatalk 2
dur bakalım aga bu arada pana yazım gurubunuda fazla küçümsemyelim yalnız bu sahnelerde selman kayabaşı nın olduğu bence de kesin

Ondan önceleri de görüntü yönetmenliği yapıyordu S.Sancaklı ama aynı bu kalitede miydi unuttum uzun yıllar Onur Tan ve saçmalıklarını izleyince unuttuk tabii :D

Onur Tan TNT'de harika bölümlere imza attı.. sonradan ne olduysa bozdu.. Kara'nın Hamit'i infaz etme sahnesi Hollywood tarzında bir sahne, gerçekten.. bu kadar güzel ve gerçekçi çekilir.. genel olarakta 5.Sezon çok güzel bir sezon olmuş. Hem senaryo hemde çekim çok iyi. O kanalda bile reytingleri alt üst etmiştik.

Tapatalk 2

aga o zaman sen ilk başta olduğunu daha sonra ayrıldıpını düşünüyorsun
evet aga muhakkak bir şey oldu kalsaydı garcialı resimleri tamam kaldırması normal derdim ama adam vadiye dair hiç bir iz bırakmadı mehmet can polat ve pana film sayfasını takip dışında

Onur Tan TNT'de harika bölümlere imza attı.. sonradan ne olduysa bozdu.. Kara'nın Hamit'i infaz etme sahnesi Hollywood tarzında bir sahne, gerçekten.. bu kadar güzel ve gerçekçi çekilir.. genel olarakta 5.Sezon çok güzel bir sezon olmuş. Hem senaryo hemde çekim çok iyi. O kanalda bile reytingleri alt üst etmiştik.

Tapatalk 2
vadi candır biz sevdiğimiz için bu kadar konuşuyoruz bak bu yaşa geldim hayatımda vadi hariç hiçbir diiyi sürekli izlemem izleyemem tahammül bile edemiyorum yani ama vadi olunca tekrarlarını dahi sıkılmadan izliyorum