Bugün Günlerden Kurtlar Vadisi Pusu
Evet akşamı merakla bekliyoruzaga moda girmeye başladın mı
saya saya bir hafta yı da bitirdik az kaldı artıkEvet akşamı merakla bekliyoruz
Aga telefon yok üstte yazdım@Polat Şaşmaz agam burdasın dimi? Yorum konusunu açmayı unutma.![]()
Aga ben sana bıraktım valla, açamadın benden günah gitti haftaya şansımı denerim.Kardeşimin hocası sayesinde kritik noktadayız kadına bak ya saat 17.50 de çıkarttı çocukları 2 dk içinde telefon elime geçmezse bugün de geçmiş olsun yani bu hocaya ne denir siz bana söyleyin ? Geçen hafta toplantı bu hafta bu
Aga telefon yok üstte yazdım
Deneme
Al gene kaçırdık ay ben böyle hocanın![]()
Tekniği öğrendim artık konular bende hit sayım az benimAga ben sana bıraktım valla, açamadın benden günah gitti haftaya şansımı denerim.![]()
Bu gidişle bir şey açamam zaten aga yeni sisteme geçildi hala ayak uyduramadım. Fragmanlar belli olmuyor ne zaman çıkacağı özet fotoğraflar yorum konusu da hocanın sayesinde kaçıyor haftaya önlemimi alırım. Telefon olsa size bırakmam zatenAga ben sana bıraktım valla, açamadın benden günah gitti haftaya şansımı denerim.![]()
Bu işin tekniği yok aga şansa kalmış, hatta geç açtın. Ben istesem senden önce açardım.Tekniği öğrendim artık konular bende hit sayım az benim![]()
![]()
Geçen hafta telefondan açtığım için geç yayınlandı demek ki doğru sistemdeymişim.Bu gidişle bir şey açamam zaten aga yeni sisteme geçildi hala ayak uyduramadım. Fragmanlar belli olmuyor ne zaman çıkacağı özet fotoğraflar yorum konusu da hocanın sayesinde kaçıyor haftaya önlemimi alırım. Telefon olsa size bırakmam zaten![]()
Var var olmasına da burada söylersem haftaya en az 20 konu açılırBu işin tekniği yok aga şansa kalmış, hatta geç açtın. Ben istesem senden önce açardım.![]()
Kaç para aga?Geçen hafta telefondan açtığım için geç yayınlandı demek ki doğru sistemdeymişim.
Bu arada sezonluk Pana TV aboneliği aldım kamera arkası videolar da var güzel bir sisteme benziyor
Var var olmasına da burada söylersem haftaya en az 20 konu açılırNet hızına bağlı
![]()