Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@Master.1000 konusma mutlaka cok etkili olacaktir ama burada konusma metini kadar gokhan kirdara da cok is dusuyor o konusma sirasinda cok etkili muzikler kullanilmali

@china_shangai Kordon Yasin için ne diyorsun?

Tapatalk 2
Valla ben tanimiyorum ozellikle recep kardesimiz aksiyon sahnelerin vazgecilmezi diyor ben de bu konuda ona cok inaniyorum🙂 senin fikrin ne daha evvel izledin mi kendisini

@Master.1000 konusma mutlaka cok etkili olacaktir ama burada konusma metini kadar gokhan kirdara da cok is dusuyor o konusma sirasinda cok etkili muzikler kullanilmali

Valla ben tanimiyorum ozellikle recep kardesimiz aksiyon sahnelerin vazgecilmezi diyor ben de bu konuda ona cok inaniyorum🙂 senin fikrin ne daha evvel izledin mi kendisini

Katılıyorum.. Gökhan Kırdar faktörü bir o kadar önemli olacaktır.. ama inanıyorum ki, yarın ki konuşma herşeyi ile çok güzel olacaktır inşallah.

Kordon konusunda da aynı durumdayız.. bakalım nasıl birşey ortaya çıkacak. 🙂 Geçen sezonun kötü geçmesinin büyük bir nedenlerden birtanesi de siyah sancak olayı.. umarız bu sezon olumlu bir etki yapar.

Tapatalk 2

abi sana şöyle söylim mematiye çok benziyodu diğer dizideki karakteri psikopatlığıyla çok sevildi müthiş oyuncu

abi sana şöyle söylim mematiye çok benziyodu diğer dizideki karakteri psikopatlığıyla çok sevildi müthiş oyuncu

Şu anda Moviemaxte vadinin ilk serisini izliyorum bölüm 66 Polat karahanlının evinde hizmetli ferayenin ölümünden sonra evdeki herkesi sorguluyor muazzam akıl oyunları:))))

Şuanda Doğu beyi hayranlıkla izliyorum ne olur ya şu adamı birileri geri getirsin:)))

Şu anda Moviemaxte vadinin ilk serisini izliyorum bölüm 66 Polat karahanlının evinde hizmetli ferayenin ölümünden sonra evdeki herkesi sorguluyor muazzam akıl oyunları:))))
Abi bugün 66.bölüm oynadıysa yarın da 67.bölüm oynayacak demektir. Bundan sonra bende dvd den izlemeye başlayacam senle aynı gidecez İnşallah :D

Saat 23.00 de ben dvd de sen moviemax türkte :D

Abi bugün 66.bölüm oynadıysa yarın da 67.bölüm oynayacak demektir. Bundan sonra bende dvd den izlemeye başlayacam senle aynı gidecez İnşallah :D
Normal bir süreç 66 dan sonra 67 gelir:)))))))))

ya abi sen böyle yazınca canım öyle bi vadi çekiyo ki anlatamam sana :D
Aga ben okulda Pusuya yeniden 1 den başladım her gün 1 bölüm izliyorum yarın 9.bölüm var sende özlemi gidermek için öyle yapabilirsin :D Yazın gelmesini bekliyorum bu sefer 160 bölüm değil hedefim 270 babamla izleriz biz :D

ya abi sen böyle yazınca canım öyle bi vadi çekiyo ki anlatamam sana :D
Ya kardeş bu bölümler nasıl bölümler kafam almıyor bunu hangi beyinler hangi kalemler nasıl yazmışlar böyle

2.bölüm bomba vallahaaaaaa...hülya avşar ilk zamanlar ünlü olduğunda bakıp kalan abazan kitle gibi baktım kaldım fragmana yeminle..:love1::love1::love1::ppp:

2.bölüm bomba vallahaaaaaa...hülya avşar ilk zamanlar ünlü olduğunda bakıp kalan abazan kitle gibi baktım kaldım fragmana yeminle..:love1::love1::love1::ppp:
Hülya Avşarın neyini beğeniyodu millet aklım almıyor kadında güzellik diye bir şey falan yok :D

Keza Seda Sayan. Kendini çok güzel bir şey sanıyor o kadın çok gülüyorum :D

Aman hacı dikkatli ol o hal üzerine uyuklarsan rüyalanırsın nema lazım:))))))

ee abi boşuna eşşiz dizi demiyoruz asla böylesi gelmeyecek​
Gelmez tabi şu halimize bak saat gece yarısının bilmem kaçı olmuş biz hala vadiden bahsediyoruz bu bile herşeyi açıklıyor