Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Geçen hafta telefondan açtığım için geç yayınlandı demek ki doğru sistemdeymişim.

Bu arada sezonluk Pana TV aboneliği aldım kamera arkası videolar da var güzel bir sisteme benziyor :)

Var var olmasına da burada söylersem haftaya en az 20 konu açılır :D Net hızına bağlı :)
Oha aga bize çekip çekip özelden atarsın :Z

50 Tl

Geçen hafta telefondan açtığım için geç yayınlandı demek ki doğru sistemdeymişim.

Bu arada sezonluk Pana TV aboneliği aldım kamera arkası videolar da var güzel bir sisteme benziyor :)

Var var olmasına da burada söylersem haftaya en az 20 konu açılır :D Net hızına bağlı :)
Öyle açık gözlük yapmayın, şansa kalsın yani tutturmaya o zaman daha heyecanlı oluyor. Her hafta saatinde sen açarsan bu işin ne heyacanı kalır.:)

Öyle açık gözlük yapmayın, şansa kalsın yani tutturmaya o zaman daha heyecanlı oluyor. Her hafta saatinde sen açarsan bu işin ne heyacanı kalır.:)
Geçen hafta konu açmadan önce alarm kurmuştum o çaldı tesadüfen yoksa açmak aklıma gelmemişti :D Yine de sen benden hızlı açarsın şanslı günümdeyim :)

Bende bugün abone olacaktım ama olmadı.. avrupadan abonelik oluyor mu? Üyelikte TC numarası, adres, şehir kısımlarında sorun var.. bir bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim. Sezonluk paketi daha duruyor mu?

Tapatalk 2

ByZAYOmCIAARimi.jpg:large

Bende bugün abone olacaktım ama olmadı.. avrupadan abonelik oluyor mu? Üyelikte TC numarası, adres, şehir kısımlarında sorun var.. bir bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim. Sezonluk paketi daha duruyor mu?

Tapatalk 2
Duruyor duruyor. Adresini gir şehir bölümü kalsın. Onun dışında TC Kimlik bölümünü bilemiyorum, Yazeteye mail atarsan yardımcı olurlar.

Amon'dan Polat'a ilginç teklif: Yeni RA olmak ister misin? Bakın RA hangi ülkeyi temsil ediyor http://bit.ly/1vkQTbb

ByaOKLGCAAAPlwx.jpg:large

Amon: Seni bütün felaketlerden koruyup, el üstünde tutabilirim. Polat: İstemez. Bana Allah yeter!

ByZlxpRCUAAmTU4.jpg:large

TitleChannelDateStart timeEnd timeGenreRtg%(Net)Share%(Net)TVR%
1KURTLAR VADISI PUSUKANAL D25.09.201420:44:0223:16:46DIZILER9,1224,8136,77
2KURTLAR VADISI PUSU (OZET)KANAL D25.09.201419:58:5720:43:52DIZILER5,8217,0734,12

TitleChannelDateStart timeEnd timeGenreRtg%(Net)Share%(Net)TVR%
1KURTLAR VADISI PUSUKANAL D25.09.201420:44:0223:16:46DIZILER6,9419,9234,83
2KOCAMIN AILESIFOX TV25.09.201420:43:4423:41:30DIZILER6,5819,5933,59
3KURTLAR VADISI PUSU (OZET)KANAL D25.09.201419:58:5720:43:52DIZILER5,5118,0630,51

amonun abd ra nın da İngilizler olduğunu zaten bölümde belirttiler. ra amonla ayrıldığı için amon yeni bir ra olması için polata teklif yaptı polatta kabul etmedi

Tapınakçıların arasında da ayrılıklar Armageddon vs Lion timlerinin kapışması bunu gösteriyor. Bence Ra Amondan daha güçlü Tapınakçıların içinde.

alıntıdır

alıntıdır buda hoşuma gitti paylaşmak istedim

31. Bölümde Amon-Polat diyaloğu hepimizi dikkatimizi çekti ve düşündürdü.
Diyalog zamanı Amon Polata Aten tarafından bölündüklerini, yani aslında, Tapınakçıların bölünmüş olduğunu ve onlarla savaşmak için Polata ihtiyacı olduğunu söyledi. (tamam, ona ortaklık teklif etdi. Amonun Polata ihtiyacı yok, sayın amonseverler.) Peki bu Amonun anlatdığı hikayede kim kim oldu o zaman? Diğer konularda yazılsa da, ben de tam olarak diyalogu aktarmak istedim.

Amon Polata dedi ki, eskiden Tanrıların egemenliğinin kabul edildiyi zamanda Amon ve Ra birleşib tek bir Tanrı oldular. Huzur içinde hükümranlıklarını sürdürdüler. Taki Tanrı Aten bütün Tanrılar beraber olmalı dediyi zamana kadar. Ondan sonra Ra Amondan ayrıldı.
Polat dedi ki, Amerika sensin, Ra İngiltere. Peki ya, Aten kim?
Amon dedi ki, onun bir önemi yok. Yeni bir Dünya düzeninde Ra olmak istermisin?

Şimdi kısa bir analiz yapalım. Ra İngiltere, yani Mr.Key ve yanındaki o adam. Ondan daha büyükleri de ola bilir. Amerika zaten belli. Peki, Aten kim? Burada Atenin Yüce Majeste olduğunu tahmin ediyorum. Zira Yüce Majeste son sezonda baya karmaşık işler çevirdi ve bombayı da son bölümde patlatdı. Yani toplantıya katılmayarak. Yani Yüce Majestenin amacı Amon ve Rayı zayıflatarak en güçlü olmak. Yani aslında Tapınakçılar şu anda 3 yere bölünmüş bulunmaktalar.

1. Amerika - Amon
2. İngiltere - Ra
3. Diğer Avrupa ülkeleri olduğunu düşündüğüm - Aten

Yani Amon Polata Aten ve Raya karşı ortaklık teklif etdi.

Son düzenleme:
valla bu vadi sayesinde girmediğimiz derin konular kalmadı şu senaryodan o kadar farklı analizler yorumlar yapılabilir ki gayet açık uçlu

agalar bu sezon başlamadan dediğim gibi bu oranlarıda gördükten sonra biz keyfimize bakalım vadiyi masaya yatıralım bu oranlara bakıp da canımızı sıkmaya gerek yok böyle kendimizi şartlandırınca hayal kırıklığı ister istemez olur

dünkü bölüm fiyaskoydu heleki boks sahnesi kemal sunalın sahnesi daha etkiliydi o derece :(
vadi bu figuranları iyi seçmeli artık kara sıkmadan adam ölüyor yok öyle bir olay :(