Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

bugün günlerden Kurtlar Vadisi Pusu !

KVP 231. Bölüm akıyorrrr ( kimin halifesi olduğuna bağlı , madem halifesin neden Müslümanlar'ı öldürüyorsun)
Instagram

emrahcanoglu

PE6zqv.jpg

Son düzenleme:
Kardeşimin hocası sayesinde kritik noktadayız kadına bak ya saat 17.50 de çıkarttı çocukları 2 dk içinde telefon elime geçmezse bugün de geçmiş olsun yani bu hocaya ne denir siz bana söyleyin ? Geçen hafta toplantı bu hafta bu

@Polat Şaşmaz agam burdasın dimi? Yorum konusunu açmayı unutma. :)
Aga telefon yok üstte yazdım

Deneme

Al gene kaçırdık ay ben böyle hocanın :D

Kardeşimin hocası sayesinde kritik noktadayız kadına bak ya saat 17.50 de çıkarttı çocukları 2 dk içinde telefon elime geçmezse bugün de geçmiş olsun yani bu hocaya ne denir siz bana söyleyin ? Geçen hafta toplantı bu hafta bu

Aga telefon yok üstte yazdım

Deneme

Al gene kaçırdık ay ben böyle hocanın :D
Aga ben sana bıraktım valla, açamadın benden günah gitti haftaya şansımı denerim.:)

Aga ben sana bıraktım valla, açamadın benden günah gitti haftaya şansımı denerim.:)
Bu gidişle bir şey açamam zaten aga yeni sisteme geçildi hala ayak uyduramadım. Fragmanlar belli olmuyor ne zaman çıkacağı özet fotoğraflar yorum konusu da hocanın sayesinde kaçıyor haftaya önlemimi alırım. Telefon olsa size bırakmam zaten :D

Bu gidişle bir şey açamam zaten aga yeni sisteme geçildi hala ayak uyduramadım. Fragmanlar belli olmuyor ne zaman çıkacağı özet fotoğraflar yorum konusu da hocanın sayesinde kaçıyor haftaya önlemimi alırım. Telefon olsa size bırakmam zaten :D
Geçen hafta telefondan açtığım için geç yayınlandı demek ki doğru sistemdeymişim.

Bu arada sezonluk Pana TV aboneliği aldım kamera arkası videolar da var güzel bir sisteme benziyor :)

Bu işin tekniği yok aga şansa kalmış, hatta geç açtın. Ben istesem senden önce açardım.:)
Var var olmasına da burada söylersem haftaya en az 20 konu açılır :D Net hızına bağlı :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,334
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato