ölerek ayrılması da güzel bir iş olur bence de armagedon un elinden kurtarsınlar kara kayıplara karışsın iyi olur böylesiİnşallahKara İnşallah ölmez de kaybolur öylesi daha iyi olur hainlere ihtiyacımız yok ama yine de günü geldi mi gelmeli bence
ölerek ayrılması da güzel bir iş olur bence de armagedon un elinden kurtarsınlar kara kayıplara karışsın iyi olur böylesiİnşallahKara İnşallah ölmez de kaybolur öylesi daha iyi olur hainlere ihtiyacımız yok ama yine de günü geldi mi gelmeli bence
aga bazen o kadar saçma konuşuyon ki sana cevap vermek bile içimden gelmiyor yani vallahi bakİnşallahKara İnşallah ölmez de kaybolur öylesi daha iyi olur hainlere ihtiyacımız yok ama yine de günü geldi mi gelmeli bence
Hainlere ihtiyaç yok diyorsun ama günü geldiğinde gelmeli diyorsun sana ihanet eden bir adamı hiçbirşey olmamış gibi diziye mi alacaksın tekrar ?İnşallahKara İnşallah ölmez de kaybolur öylesi daha iyi olur hainlere ihtiyacımız yok ama yine de günü geldi mi gelmeli bence
Ortalikta bu iddia dolasiyor bende ister istemez istiyorum ama olmayacagini da biliyorumaga bazen o kadar saçma konuşuyon ki sana cevap vermek bile içimden gelmiyor yani vallahi bak
kara ölür ve çıkar bu kadar basit ne kaybolması yav
aga vadiyi kimler kimler sattı kara onların yanında masum kalıeadam bu kadar aktifken resmen vadiyi sattı gitti be
olsun aga bizi şuan kara ilgilendiriyoraga vadiyi kimler kimler sattı kara onların yanında masum kalıe
ben de aynısını diyorum bu dizinin sahibi sayılan bahadır ı raci yi falan görünce benim nefretim bu karekterliler üzerinde yoğunlaşıyorolsun aga bizi şuan kara ilgilendiriyor
katıldığı programlarda o kadar vadiyi savunuyor ve büyük hayranlık duyduğunu söylüyordu bu hareketi kabul edilemez
kara karakterine mecburen son verildi yoksa çok aktif bi şekilde vadide devam edecekti
abdülhey gibi bi efsane gitmiş kara kim boşverrrrr
müthiş bir sahne her izlediğimde gülerim 😀Memati ve sümük![]()
Butun hucrelerimle katiliyorumAbi yarın Televizyon tarihinde tarihi bir konuşmaya tanık olacağız.. Amon ve Polat karizmaları ile göz kamastirirken, konuşmalarıyla da ekrana kitleyecekler
Tapatalk 2
Aga sen bunları nereden alıyon link atabilir misin ?