Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

İnşallah :D Kara İnşallah ölmez de kaybolur öylesi daha iyi olur hainlere ihtiyacımız yok ama yine de günü geldi mi gelmeli bence
ölerek ayrılması da güzel bir iş olur bence de armagedon un elinden kurtarsınlar kara kayıplara karışsın iyi olur böylesi

İnşallah :D Kara İnşallah ölmez de kaybolur öylesi daha iyi olur hainlere ihtiyacımız yok ama yine de günü geldi mi gelmeli bence
aga bazen o kadar saçma konuşuyon ki sana cevap vermek bile içimden gelmiyor yani vallahi bak

kara ölür ve çıkar bu kadar basit ne kaybolması yav

Hainlere ihtiyaç yok diyorsun ama günü geldiğinde gelmeli diyorsun sana ihanet eden bir adamı hiçbirşey olmamış gibi diziye mi alacaksın tekrar ?

aga vadiyi kimler kimler sattı kara onların yanında masum kalıe
olsun aga bizi şuan kara ilgilendiriyor
katıldığı programlarda o kadar vadiyi savunuyor ve büyük hayranlık duyduğunu söylüyordu bu hareketi kabul edilemez
kara karakterine mecburen son verildi yoksa çok aktif bi şekilde vadide devam edecekti
abdülhey gibi bi efsane gitmiş kara kim boşverrrrr

olsun aga bizi şuan kara ilgilendiriyor
katıldığı programlarda o kadar vadiyi savunuyor ve büyük hayranlık duyduğunu söylüyordu bu hareketi kabul edilemez
kara karakterine mecburen son verildi yoksa çok aktif bi şekilde vadide devam edecekti
abdülhey gibi bi efsane gitmiş kara kim boşverrrrr
ben de aynısını diyorum bu dizinin sahibi sayılan bahadır ı raci yi falan görünce benim nefretim bu karekterliler üzerinde yoğunlaşıyor

[/DOUBLEPOSTI

Son düzenleme:
Abi yarın Televizyon tarihinde tarihi bir konuşmaya tanık olacağız.. Amon ve Polat karizmaları ile göz kamastirirken, konuşmalarıyla da ekrana kitleyecekler

Tapatalk 2

Arkadaşlar malum Kurban Bayramı yaklaşıyor Vadi Ekimin 2 sinde veya 9 unda yayınlanmayabilir diye tahmin ediyorum. Bakalım İnşallah Kanal D farkını konuşturup Vadiyi aralıksız devam ettirir ellerinde stok bölümler vardır İnşallah

İki kişinin bildiği sır değildir. @Polat Şaşmaz @takas

Aga sen bunları nereden alıyon link atabilir misin ? :D

Yeni Bölümün tekrarı da yok, yarın gerçekten sokaklar boşalacak! Büyük bir heycanla bekliyoruz.. @china_shangai bu arada yarın ki konuşmanın bir kısmının çıkarıldığınıda unutmayalım.. Selman Kayabaşı artık ne yazmışsa.. felç edecek bir konuşma olacağı kesin! 🙂

Tapatalk 2

'Merhaba İstanbul' bile çok etkiliyici bence.. yarın ki konuşma herkez için anlaşılır şekilde olacak. İngilizece ve türkçe alt yazı.. 231.Bölümü bekliyoruz.

Tapatalk 2