vay hacım hoşgeldinMemati,Abdülhey,Çakır,İskender,Ömer baba ve Nazife anne gibi ne karekterler çıktı ama hala en kötü günümüzde bile 9 reyting alıyoruz buda vadinin büyüklüğünü gösterir.
Hoşbulduk hacı abivay hacım hoşgeldin) seni buralarda görmek ne güzel
![]()
ha haMASKELİ BENİ AFFET DİYE STARDA GÜNLÜK BAYAN DİZİSİNİ SEYRETMEYE GİDİYOR))) ARKADAŞ BAĞIMLILIK YAPTI DİYOR
)) BİRDE KALKMIŞ VADİYİ ELEŞTİRİYOR HADSİZ MELUN
![]()
aga benim film izleme alışkanlığım pek yok ama diğer vadi filmlerini defalarca izlemiştim bunda sadece iskender var diye erteliyodum ama harbi süper ötesi filmmiş be senaryo konuşuyor resmen@takas aga gladio yu sinemada 2 kere izledim normalde de izlediğim 10 olmuştur![]()
senaryo kurgu ve özellikle müzikler süperaga benim film izleme alışkanlığım pek yok ama diğer vadi filmlerini defalarca izlemiştim bunda sadece iskender var diye erteliyodum ama harbi süper ötesi filmmiş be senaryo konuşuyor resmen
Buralardayım hacı o zamanaga zaten eskilerden konuşuyoruz @AlemTo sende buralarda olursan süper olur
bu arada bugün Kurtlar Vadisi Gladio'yu izledim ne müthiş bi filmmiş be
itiraf etmem lazım ki bugüne kadar hep ertelemiştim gladioyu izlememek gibi bi aptallık yapmışım ama süper bi film senaryosu aksiyon sahneleri harika
senaristler; raci bahadır cüneyt
yönetmen; sadullah şentürk
kurgu; kemalettin osmanlı
görüntü yönetmeni; selahattin sancaklı
senaryo danışmanı; öktem başol
senaryo asistanı; ahmet turgut
müzik; gökhan kırdar
işte efsanevi kadro vadiyi uçuran adamlar
cast direktörü; erdem ergüney namı diğer deli hikmet
@Maskeli Fedai karı dizileri izlemek sana yakışmıyor beni affet unutma beni falan filan
bunları izleyen adamın vadiyi eleştirme hakkı olamaz ama maskeliye iftira atmayın yemek falan yemeye gitmiştir![]()
aga iskender senin adamın benden iyi bilirsinBuralardayım hacı o zaman
@takas Gladio daha yeni mi izliyorsun?İskender Büyük o zamanlarda diziden ayrılmıştı o film için o film yayınlandıktan sonra felçli şekilde tekrardan dönmüştü .
Stardadık o zaman hacı .Beyazıt Öztürk konuk olduğu bölümden sonra bir daha oynamamıştı İskender ,sonra film yayınlandıktan sonra orada gösteriyor zaten nasıl felç olduğunu(o avukat yok muaga iskender senin adamın benden iyi bilirsinharbiden bi ara az gözüküyordu bu filmi izlemek bugüne kısmet oldu
aga haklısın ama o zamanlar sinemaya gitme diye bişey yoktu bende bugüne kısmet olduStardadık o zaman hacı .Beyazıt Öztürk konuk olduğu bölümden sonra bir daha oynamamıştı İskender ,sonra film yayınlandıktan sonra orada gösteriyor zaten nasıl felç olduğunu(o avukat yok mu? ) ondan sonra kaldığı yerden devam etti .Hacı sen nasıl izlemezsin? o kadar tanıtım yaptılar o dönemde
fragmanı bile heyacanlandırıyordu insanı
bunca sene nasıl geçiştirdin ?
![]()
Gladioyu daha yeni mi izledin 😱aga zaten eskilerden konuşuyoruz @AlemTo sende buralarda olursan süper olur
bu arada bugün Kurtlar Vadisi Gladio'yu izledim ne müthiş bi filmmiş be
itiraf etmem lazım ki bugüne kadar hep ertelemiştim gladioyu izlememek gibi bi aptallık yapmışım ama süper bi film senaryosu aksiyon sahneleri harika
senaristler; raci bahadır cüneyt
yönetmen; sadullah şentürk
kurgu; kemalettin osmanlı
görüntü yönetmeni; selahattin sancaklı
senaryo danışmanı; öktem başol
senaryo asistanı; ahmet turgut
müzik; gökhan kırdar
işte efsanevi kadro vadiyi uçuran adamlar
cast direktörü; erdem ergüney namı diğer deli hikmet
@Maskeli Fedai karı dizileri izlemek sana yakışmıyor beni affet unutma beni falan filan
bunları izleyen adamın vadiyi eleştirme hakkı olamaz ama maskeliye iftira atmayın yemek falan yemeye gitmiştir![]()
aga dalga mı geçiyon 😱 90 dakikalık film otur izle yaniBende hiç izlemedim diyim sizeYazin izlicektim nasip olmadi bu yaz da baya bir icraat var İnşallah
Yok aga ben ne yapacagimi iyi bilirimaga dalga mı geçiyon 😱 90 dakikalık film otur izle yani
aga bu yorumunu okumamış kabul ediyorum zira çok saçma şeyler yazmışsınYok aga ben ne yapacagimi iyi bilirimYazin dvd de o bölümlere gelince izlicem daha anlamli olur
Ulan ayaklarimi köpek isiriyomus gibi hissediyorum Allah korusun
![]()
Nasil ? Yazin izlicem ne olmuş daha sakin kafaylaaga bu yorumunu okumamış kabul ediyorum zira çok saçma şeyler yazmışsın
tamam aga ben birşey demedim 😀Nasil ? Yazin izlicem ne olmuş daha sakin kafayla