Maskeli Fedai
Favori Üye
Oha İhtiyarlar Başkanı mı ?Dun aksam kadikoy kartal.metrosunda moruklar baskani hocayi gordum .tam onumdeydi o oturhyordu ben ayakta😉))) bana yer vermedi o derece yani)))))))
EvetVadiden doğum günümde güzel bir hediye bekliyorum
Oha İhtiyarlar Başkanı mı ?
Konuştunuz mu peki ?
Sagirde bizim arkadaşın köyüne gitmiş tüm sülalecek çekilmişler Maşallahhoca kapalıçarşıda çalışıyormuş galiba bi arkadaşım foto çekip facede hava atmıştı geçenlerde![]()
soğanlıkta indi metrodahoca kapalıçarşıda çalışıyormuş galiba bi arkadaşım foto çekip facede hava atmıştı geçenlerde![]()
bizi bu hale getiren pusu utansınBu gün vadi günü ve konu boşanlaşılan herkes kendini bölüme hazırlıyor
![]()
Bende bu fragmandan sonra beklentimı düşürdüm abibizi bu hale getiren pusu utansın)))))
fragmandan ziyade pusunun gidişatı pek iç açıcı deilBende bu fragmandan sonra beklentimı düşürdüm abi![]()
Abi çok haklısın eskisi gibi heyecanlandırmiyor artık benifragmandan ziyade pusunun gidişatı pek iç açıcı deil![]()
inşaallah biz yanılırız @-KADİR- haklı çıkarAbi çok haklısın eskisi gibi heyecanlandırmiyor artık beniher hafta bir umut bekliyorum ama sonuç hüsranla bitiyor bu hafta da öyle olacak gibi görünüyor.
Kadir agamın bölümleri beğenmesi beni mutlu ediyor inşallah dediği gibi olur. Ben genel olarak artık bölüm iyi olsun derdine düştüminşaallah biz yanılırız @-KADİR- haklı çıkar)))) sonuçta tek adam gibi seyrettiğim dizi vadi diğerleri teferruat benim için
![]()
zaten ortada senaryo filan yok kalmadı ne yazık kiKadir agam bölümleri beğenmesi beni mutlu ediyor inşallah dediği gibi olur. Ben genel olarak artık bölüm iyi olsun derdine düştümsenaryo beni ilgilendirmiyor.
hacı bu bölümler muhteşem ya
Kurtlar Vadisi
2.Bölüm
Sunu Kafana Iyice Sok.. Herkez Gibi Yasayip Herkez Gibi Ölmek Bizlere Göre Degil.. Ne hayatimiz baska hayatlara benzer ne ölümümüz baska ölümlere!
Efanenin ikinci bölümüyle devam ediyoruz..