Polat Şaşmaz
Favori Üye
Şu Beyaz Tv de ki bölümleri şu anki yazim grubu yazsaydi eminim ellerinr yüzlerine bulastirirlardi
Keşke Mematili Abdülhey ve Polat tekrar bir araya gelip sinema filmi çekseleraga haklısın ama o zamanlar sinemaya gitme diye bişey yoktu bende bugüne kısmet oldu
müzikler senaryo oyuncular müthiş kaliteli bi film bu ekibe çok büyük bütçeler verin dünyayı sallarlar filmleriyle
30 yaşındayım şaka yapabilirsiniz kızmıyorum ben merak etmeyin
ama sulu şaka olmasın yeter😉
merak etme abla sulu şaka yapmayızvışşşşş tamam recep perşembe akşamı öpücükler hazır yine baksana cem yılmaz gibi hem sempatik hem yakışıklıyım![]()
Cok saol karfesimmerak etme abla sulu şaka yapmayız
abi hadi iyisin benim sayende yine öpücük alıcaksın dua et![]()
ha ha haCok saol karfesim))) @Polat Şaşmaz ayaklarimi kopek isiriyormus gibi hissetmek nasil birsey
))))saolsun recep kardes gecen hafta sessiz kahkaha atmayi ogretti
sende kahkaha atmaktan altina nasil ediliri gosterdin bana
)))
abi benim yaptığım iyi bişeyde kadirinkine bişey diyemicemCok saol karfesim))) @Polat Şaşmaz ayaklarimi kopek isiriyormus gibi hissetmek nasil birsey
))))saolsun recep kardes gecen hafta sessiz kahkaha atmayi ogretti
sende kahkaha atmaktan altina nasil ediliri gosterdin bana
)))
aga sen mahkeme sahnesi hayali mi kuruyordunevet arkadaşlar bir olaya açıklık getirmek istiyorum bir hayalimiz daha yıkıldı Mahkeme sahnesi yok![]()
aga haklısın zaten bu senaristlerle hiç birşey kurulmaz benim temennim bari orda bi düzgün sahne yazılırdı dedim ama oda olmicak malesef.aga sen mahkeme sahnesi hayali mi kuruyordun![]()
aga perşembe yine geldi muhalefet pozisyonuna hazırlanalım şimdiden 😀aga haklısın zaten bu senaristlerle hiç birşey kurulmaz benim temennim bari orda bi düzgün sahne yazılırdı dedim ama oda olmicak malesef.
aga chp herşeye itiraz ediyo bizse olan şeylere fark varaga perşembe yine geldi muhalefet pozisyonuna hazırlanalım şimdiden 😀
iyice chp gibi oldunuz herşeye istemezük diyonuz![]()
doğru aga 😀aga chp herşeye itiraz ediyo bizse olan şeylere fark var![]()
anlaştık o zaman yok artık kimseyi öpmeyeceğim ben😉merak etme abla sulu şaka yapmayız
abi hadi iyisin benim sayende yine öpücük alıcaksın dua et![]()
tşk ederim ama yerine göre eleştirim ben ama pozitif olmayı seviyorum@vadikızı
abla senin yorumlarını şevkle okuyorum artık senin gibi vadicileri araki bulasın senin o pozitif mesajlarını hep okumak isterim 🙂
yeminle chine seni merak ediyorum özelden bana resmini at bakem yatövbe tövbe cem yılmaz gibi yakışıklıyım diyom anlasana)) yani çirkinlik abidesi gibi
))))
ben polyanna değilim nerden çıkardın bunu yahutabi buldun polyanna ablayı çek yanına))))