Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

-Cahit Lion Timi Tarafından | Bünyamin ile Buluşacakken | Tuzağa düşürülecektir.!

Vadinin Jeneriğinden Amon karakteri alındı.Brandon Geri Plana atıldı.Birkaç Bölüm Oynamayacak.Vadi yavaş yavaş eskiye dönüyor.!
244.Bölümden İtibaren Konular Genellikle - Polat'ın annesinin ölümüyle ilgili araştırmaları,Fehminin kuracağı yeni konsey ve Tilki ve Polat'ın Arasında ki büyük savaşlar ağırlıklı olacak !

aga haklısın ama o zamanlar sinemaya gitme diye bişey yoktu bende bugüne kısmet oldu :D
müzikler senaryo oyuncular müthiş kaliteli bi film bu ekibe çok büyük bütçeler verin dünyayı sallarlar filmleriyle
Keşke Mematili Abdülhey ve Polat tekrar bir araya gelip sinema filmi çekseler :D onlar gelmesine gelirde Bahadırlar,Raciler gelmedikten sonra gelse nolur :(

merak etme abla sulu şaka yapmayız :)

abi hadi iyisin benim sayende yine öpücük alıcaksın dua et :D
Cok saol karfesim:)))) @Polat Şaşmaz ayaklarimi kopek isiriyormus gibi hissetmek nasil birsey:)))))saolsun recep kardes gecen hafta sessiz kahkaha atmayi ogretti:) sende kahkaha atmaktan altina nasil ediliri gosterdin bana:))))

evet arkadaşlar bir olaya açıklık getirmek istiyorum bir hayalimiz daha yıkıldı Mahkeme sahnesi yok :(

aga haklısın zaten bu senaristlerle hiç birşey kurulmaz benim temennim bari orda bi düzgün sahne yazılırdı dedim ama oda olmicak malesef.
aga perşembe yine geldi muhalefet pozisyonuna hazırlanalım şimdiden 😀

iyice chp gibi oldunuz herşeye istemezük diyonuz :A

244.bölüm foto fragmanı;

polat şaşmaz yine saçmalamış hey Allah ım :D

@vadikızı
abla senin yorumlarını şevkle okuyorum artık senin gibi vadicileri araki bulasın senin o pozitif mesajlarını hep okumak isterim 🙂
tşk ederim ama yerine göre eleştirim ben ama pozitif olmayı seviyorum

tövbe tövbe cem yılmaz gibi yakışıklıyım diyom anlasana :))) yani çirkinlik abidesi gibi :)))))
yeminle chine seni merak ediyorum özelden bana resmini at bakem ya

tabi buldun polyanna ablayı çek yanına :)))))
ben polyanna değilim nerden çıkardın bunu yahu