adınız neydi kendinizi tanıtmışmıydınız acepkorkmayın kimseyi öpmüyorum korkmayın öpmem😉
adınız neydi kendinizi tanıtmışmıydınız acepkorkmayın kimseyi öpmüyorum korkmayın öpmem😉
vışşşşş recep baya hızlı çıktın kARDEŞadınız neydi kendinizi tanıtmışmıydınız acep![]()
adım melekadınız neydi kendinizi tanıtmışmıydınız acep![]()
geçen sefer bir öpeyim dedim maşallah demedik şaka kalmadı😉insan öpmekten öpülmekten korkar mı hiç)))))
şaka yapıyoruz ablacımadım melek
geçen sefer bir öpeyim dedim maşallah demedik şaka kalmadı😉
ee ben ne dedim şaka kalmadı diyorum biliyorum şaka olduğunuşaka yapıyoruz ablacım)) sen bu şakalarımıza alış artık
))))
son olarak yaş kaçtı ona göre şaka yapalım kzıdırmayalım seniadım melek
geçen sefer bir öpeyim dedim maşallah demedik şaka kalmadı😉
30 yaşındayım şaka yapabilirsiniz kızmıyorum ben merak etmeyinson olarak yaş kaçtı ona göre şaka yapalım kzıdırmayalım seni![]()
vışşşşş tamam recep perşembe akşamı öpücükler hazır yine baksana cem yılmaz gibi hem sempatik hem yakışıklıyımee ben ne dedim şaka kalmadı diyorum biliyorum şaka olduğunu
boşuna cem yılmaz demedim sana🙂
yakışıklımı seni görmedim tipini bilmiyorum chine bey yakışıklı diyememvışşşşş tamam recep perşembe akşamı öpücükler hazır yine baksana cem yılmaz gibi hem sempatik hem yakışıklıyım![]()
sen anlamadın cem yılmaz gibi yakışıklıyım dedimyakışıklımı seni görmedim tipini bilmiyorum chine bey yakışıklı diyemem![]()
Bakıyom hoşuna gitti abivışşşşş tamam recep perşembe akşamı öpücükler hazır yine baksana cem yılmaz gibi hem sempatik hem yakışıklıyım![]()
tövbe tövbe cem yılmaz gibi yakışıklıyım diyom anlasanaBakıyom hoşuna gitti abihem sempatik hem komik hemde yakışıklı
![]()
Bize gönderme var sanki@vadikızı
abla senin yorumlarını şevkle okuyorum artık senin gibi vadicileri araki bulasın senin o pozitif mesajlarını hep okumak isterim 🙂
tabi buldun polyanna ablayı çek yanına@vadikızı
abla senin yorumlarını şevkle okuyorum artık senin gibi vadicileri araki bulasın senin o pozitif mesajlarını hep okumak isterim 🙂
Abi biz yine Sayıca üstünüz.Sıkıntı yoktabi buldun polyanna ablayı çek yanına))))
ne göndermesi forumda yalnız kaldı kendine taraftar çekiyorBize gönderme var sanki![]()
abi polyanna yı falan bilmem takas agamında aklını karıştırdnız @vadikızı nı sizin elinize bırakmak artık iki gün sonra bütün negatifliğinizi onada geçirirsiniz mazallahtabi buldun polyanna ablayı çek yanına))))
MASKELİ BENİ AFFET DİYE STARDA GÜNLÜK BAYAN DİZİSİNİ SEYRETMEYE GİDİYORArkadaşlar ben kaçar.Görüşürüz![]()