- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
serdar bunu tutturup işi doğana emanet esin serdar da bize gerçi gelse bile senaryo olmadıktan sonra bişeye yaramicak ya olsun yine iyidir hiç yoktankara kutu'nun 2. fragmanı baya güzele benziyor
bak bu hakikaten iyi bir fikirmişserdar bunu tutturup işi doğana emanet esin serdar da bize gerçi gelse bile senaryo olmadıktan sonra bişeye yaramicak ya olsun yine iyidir hiç yoktan![]()
tabi abibak bu hakikaten iyi bir fikirmiş)) dizler arası diyalog
![]()
abi bu gelsin varya yeminlen akif bebesinden kurtuluruz ilk sahnesi bile bellidir bence akifi direk gördüğünde usta bu tıfıl artiz ne ayak dicektir
aman tıfıl dediğini @Maskeli Fedai görmesintabi abi
abi bu gelsin varya yeminlen akif bebesinden kurtuluruz ilk sahnesi bile bellidir bence akifi direk gördüğünde usta bu tıfıl artiz ne ayak dicektir![]()
bırakda adamlar vadi haricinde bir dizi tuttursunlarOnlarda anlamış Pana Yazım Grubunda iş olmadığını bunu başka senarist yazıyor.Benim korkum bu dizi tutarsa Vadiyi iyice boşlayacaklar![]()
yok abi sizde adamı iyice çocuk yaptınız
Aynen iyice çocuk yaptılar beniyok abi sizde adamı iyice çocuk yaptınız![]()
Aynen iyice çocuk yaptılar beni![]()
ahanda geldi sorgucu abla))))
sorgu cu ablamı heegeldi soruyorum ne yapıyosunuz😉ahanda geldi sorgucu abla))))
vışşşşşşşş konun muhattabı burda ona sormak lazımyarın yine seni öpermi abi ne diyosun![]()
sor abi ozamanvışşşşşşşş konun muhattabı burda ona sormak lazım))))))))
Yenge görmesin yalnız abivışşşşşşşş konun muhattabı burda ona sormak lazım))))))))
korkmayın kimseyi öpmüyorum korkmayın öpmem😉vışşşşşşşş konun muhattabı burda ona sormak lazım))))))))
insan öpmekten öpülmekten korkar mı hiçkorkmayın kimseyi öpmüyorum korkmayın öpmem😉