Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Zaman Seninle Durdu Derya

Birisi sevdiği kizin pesinde diğeri kardesi Deryanin

Of anam of şu an tüm vücudum diken diken
[HASHTAG]#zamanseninledurduderya[/HASHTAG] #Çakır&Polat[HASHTAG]#Polat[/HASHTAG] [HASHTAG]#Elif[/HASHTAG] [HASHTAG]#KurtlarVadisi21[/HASHTAG]

Son düzenleme:
Polat 0 Rh+
Elif 0 Rh-
[HASHTAG]#zamanseninledurduderya[/HASHTAG]
[/HASHTAG] #Çakır&Polat[/HASHTAG] [HASHTAG]#Elif[/HASHTAG] [HASHTAG]#KurtlarVadisi21[/HASHTAG]

Son düzenleme:
Savaşları Ben Baslatirim Ben Bitiririm !
HASHTAG] #Çakır&Polat[HASHTAG]#Polat[/HASHTAG] [HASHTAG]#Elif[/HASHTAG] [HASHTAG]#KurtlarVadisi21[/HASHTAG]

Son düzenleme:
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir Ki Gülüm Ben Senin İçin Yasamayi Göze Almisim.Hadi Sende Al.Bak Ben Yasiyorum Ali Yasiyor.. !!!
HASHTAG] #Çakır&Polat[HASHTAG]#Polat[/HASHTAG] [HASHTAG]#Elif[/HASHTAG] [HASHTAG]#KurtlarVadisi21[/HASHTAG]

Son düzenleme:
Derya da gitti..

Son düzenleme:
Ulan adama bak lan Elifi düşündüğü için Polata kiziyo bu Devlet gerçekten çok zor devlet görevlisi olmak istemezdim

Son düzenleme:
Hala 3 kere hapsiriyorum ve çok yasiyorum..

Polatinda ses geldi :D

Son düzenleme:
Polat "Aşkim biliyor musun beni duyduğunu biliyorum. Hayatimda en mutlu günüm seninle sevgili olduğumuz gündür"

:A

Son düzenleme:
Cenazenin Günü Belli Mi ? Çakırrrrrr

Kim ?
Derya..

Son düzenleme:
Olay Bitmiştir :D
70e1eaf6e6776f1e5819f166dba602be.jpg

Sizin sohbetlerini okuyunca özledim be vadi sohbetini .Her ne kadar bıraktım desemde yakın zamanda izlemediğim bölümleri izleyip sırf vadiden uzak olmamak için heyacanlı heyacanlı izlemesemde bakmadığım bölümlere bakacağım boş vakitlerde .

@-KADİR- o zamanlar @Maskeli Fedai tifilin biriydi icimize almazdik😉))) sramiza katilmak icin var gucuyle caba sarf ederdi😉))) kendi kendine takilirdi😉)) @takas azarlardi hemen kusup forumdsn gidiyorumm ayagi yspardi:))) cocuk gibi kuserdi .ey gigi gunler bee:))))
harbiden abi :kiki: hatta bu daha çok yeniyken yani toplasan forumda 50 mesajı yok vadicilerden biri sanırım @34rcp44 agamdı vadicilerle ilgili bi video yapmıştı maskeli fedai nin ismini yazmamış ama hiçkimse tanımıyor bunu diyorum ya 50 mesajı bile yok :D bu da küstü ismim yok diye bana sohbetten forumu bırakıyorum hakkını helal et falan yazdı o zaman bi beni tanıyor
malum foruma gelen vadicilerle hemen konuşup samimi olurum :D o zaman ki nicki "kvp" ydi
buna yalvar yakar unutmuştur falan filan 2 saat dil döktüm vazgeçti :D

yani çocuk gibi küsmesi o zamandan beri devam ediyor ama şimdi eskisi gibi değil artık ağır abi oldu gülücüksüz cümleler falan :kiki:
Ogünleri hatırlamaz mıyım.Bende bu forumu üye olmadan önce de çok sıkı takip ediyordum. @takas ı tanımamın sebebi onun vadi yorumlarını çok okuyordum.Efsane falan diyordu benide mest ediyordu diyordum ki ne kadar Vadiyi savunuyor falan.Sonra biden en favori dizi oylaması oldu.Orda sırf Vadiye oy atmak için üye oldum @takas hatırlarsın görünmeyen üyeler oy kullanıyordu :) sonra mematinin öldüğü sezon finalindede geldim herkes üzülmüştü falan bir daha da gelmedim.Aradan zaman geçti eylülde girdim bir iki mesaj yazdım yine gittim.Kasımda @takas la my nin hatalarıyla dalga geçiyorduk orda tam anlamıyla foruma giriş yaptım :A Aga o Recep in videosun asıl uutulur daha dün gibi aklımda.Tabi zaman geçtikçe aranıza katılmaya başladım falan.Abiyle de ilk muhabbetim buydu :kiki:

Abi takas aga forumdan ayrıldı

biliyorum kardeş özelden ona uzun bir mesaj yolladım sen bu işi organize edebilir misin bütün vadiciler özelden mesaj atsın elimizden gelenı yapalım

Bu gidişle bende forumu bırakacam

sakın yapmayın biraz bekleyelım olmazsa hepımız çıkarız

:A:A:A:A

Ogünleri hatırlamaz mıyım.Bende bu forumu üye olmadan önce de çok sıkı takip ediyordum. @takas ı tanımamın sebebi onun vadi yorumlarını çok okuyordum.Efsane falan diyordu benide mest ediyordu diyordum ki ne kadar Vadiyi savunuyor falan.Sonra biden en favori dizi oylaması oldu.Orda sırf Vadiye oy atmak için üye oldum @takas hatırlarsın görünmeyen üyeler oy kullanıyordu :) sonra mematinin öldüğü sezon finalindede geldim herkes üzülmüştü falan bir daha da gelmedim.Aradan zaman geçti eylülde girdim bir iki mesaj yazdım yine gittim.Kasımda @takas la my nin hatalarıyla dalga geçiyorduk orda tam anlamıyla foruma giriş yaptım :A Aga o Recep in videosun asıl uutulur daha dün gibi aklımda.Tabi zaman geçtikçe aranıza katılmaya başladım falan.Abiyle de ilk muhabbetim buydu :kiki:

Abi takas aga forumdan ayrıldı

biliyorum kardeş özelden ona uzun bir mesaj yolladım sen bu işi organize edebilir misin bütün vadiciler özelden mesaj atsın elimizden gelenı yapalım

Bu gidişle bende forumu bırakacam

sakın yapmayın biraz bekleyelım olmazsa hepımız çıkarız

:A:A:A:A
niye sırıtıyorsun ki melun :))))))