Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Polat: Nereye çıkıyoruz Çakır eğlenceye mi alt tarafı ifade vermeye gidiyoruz
Çakır: Ne güzel.İfade vermeye gidiyoruz kelle vermeye gitmiyoruz
Polat: Senle benim kellemi alacak adamın kulağına Ezan`ı ancak biz okuruz
Çakır: Heyt koçum benim be eyvallah kardeşim.Selayı duymak nasip etmesin Allah
Polat: Sende Cami avlusuna gelmemek için kıvırdın da kıvırdın
Çakır :Fobim var da

Repliklere bak be hepsi efsane efsane :D

meralla nesrinin çakırın hapisten çıkışı sonrası aralarında geçen bir diyalog ( +18'liktir kızlar baksmasın lütfen)

MERAL:abla bişey soracam ama kızmak yok

NESRİN:buldun ya yumuşak halimi sor bakalım

MERAL:aranız nasıl yani............

NESRİN:terbiyesiz deli

MERAL:ya offff..........

NESRİN:bir tek özel günler....

MERAL: nasıl yani

NESRİN: onun doğum günün,benim doğum günüm,evlilik yıldönümümüz,sevgililer günü,çocukların doğum günleri,yılbaşı,bayramlar,RİZENİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU,TRABZONUN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU
ERZURUMUN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU............:kiki::kiki::kiki::kiki:

MERAL: ya abla ya offff.....

NESRİN:hadi işine bak

ulan bu diyaloğu bile belli bir adap içinde yapmışlar .:F:F:F:F

35,40 ile 37,28 dakika aralığındadır

Son düzenleme:
SEN BUGÜN YORUM KONUUSUNDA YOK MUSUN ?????
olmayı düşünmüyorum abi

@takas aga valla senin açmana sevindim hep istiyodum da söylemeye fırsatım olmadıepeydir bölüm konusu açmamıştın iyi zamanlama tebriklerbir de senle denemiş oluruz aga bölüm yorumlarına yazmayacam bölüm bittikten sonra belki bölüm yorumu yazarım 🙂

Son düzenleme:
B8iLrzZIAAA8QuR.jpg:large

kurtlar vadisi total 8,46 ab grubunda da 4.91 alarak giderek intifa kaybediyor ab grubunda 5. olmakta neyin nesi:)))))) bu reytingler dünkü bölümün deil bundan evvel ki kötü bölümlerin yansımasıdır:D biz reytingleri takmıyoruz geyiğine girmeyelim :X daha kış ayının ortasında bu reytingleri alıyorsak ben yaz ayını düşünemiyorum bile .allah sonumuzu hayır etsin. bizi bu hale sokan kim varsa eseriyle gurur duysun .birdaha söylüyorum bu reytingler dünün reytingleri deil kötü giden 5 bölümün yansımasıdır.güldür güldürün yeni bölümünü anladık ta özetine geçilmek , beni çok üzdü:(:(:(:(

ayyy ben bu sezon çok uzun zaman sonra hiççç eleştiri yapmadan bir bölüm izledim :F
şimdi reytingler düşük diye eleştiri yine yapmıcam sevdim çünkü ben bölümü:love1:
şöyle birşey var bizlerin yoğun eleştiri yaptığımız son 2 bölüm settarın kızının eşlerinin motorcu çetelerinin olduğu bölümler ayoll o bölümler 10 reytingi az farkla kaçırıyor ama dün akşamdakı gibi iyi bölümler reyting alamıyor çokk tuhaf bence demek vadi izleyicileri artık vadide kadınları görmek istiyor aksiyon görmek yerine ayy ben öyle anlıyorum :kiki::kiki::kiki:
baksanıza settarın eşlerini kızını motorcu çetesindekı o kısa saçlı kız fehminin hizmetçisi can beyin kızı bunların yoğun olduğu bölümler hiç aksiyon olmasada 10 reytingi az farkla kaçırıyoruz ama dün akşamkı gibi çok kaliteli bölümlerimiz ise reyting alamıyor
senaristlere suç atamam ben şu durumda izleyiciler aksiyon görmek istemiyor izleyenler kadın görmek istiyor artık bu dizide ozaman haftaya senaristler yine kadınları doldurur bölümle
1 bucuk saat bölüm yapar 1 saatine settar ve eşlerini fehminin oğlu can beyin kızını ve o hizmetçi kadını sonra kısa aclı kızla fehminin diğer oğlunu yine bunalra verir bölümün sanelerini ve eminimki yine 10 reytinge yakın reyting alırız bu seyirci aksiyon yerine kadın görmek istediği sürece senaristlere ben bile birşey diyemem ayoll :F:F:F

ayyy ben bu sezon çok uzun zaman sonra hiççç eleştiri yapmadan bir bölüm izledim :F
şimdi reytingler düşük diye eleştiri yine yapmıcam sevdim çünkü ben bölümü:love1:
şöyle birşey var bizlerin yoğun eleştiri yaptığımız son 2 bölüm settarın kızının eşlerinin motorcu çetelerinin olduğu bölümler ayoll o bölümler 10 reytingi az farkla kaçırıyor ama dün akşamdakı gibi iyi bölümler reyting alamıyor çokk tuhaf bence demek vadi izleyicileri artık vadide kadınları görmek istiyor aksiyon görmek yerine ayy ben öyle anlıyorum :kiki::kiki::kiki:
baksanıza settarın eşlerini kızını motorcu çetesindekı o kısa saçlı kız fehminin hizmetçisi can beyin kızı bunların yoğun olduğu bölümler hiç aksiyon olmasada 10 reytingi az farkla kaçırıyoruz ama dün akşamkı gibi çok kaliteli bölümlerimiz ise reyting alamıyor
senaristlere suç atamam ben şu durumda izleyiciler aksiyon görmek istemiyor izleyenler kadın görmek istiyor artık bu dizide ozaman haftaya senaristler yine kadınları doldurur bölümle
1 bucuk saat bölüm yapar 1 saatine settar ve eşlerini fehminin oğlu can beyin kızını ve o hizmetçi kadını sonra kısa aclı kızla fehminin diğer oğlunu yine bunalra verir bölümün sanelerini ve eminimki yine 10 reytinge yakın reyting alırız bu seyirci aksiyon yerine kadın görmek istediği sürece senaristlere ben bile birşey diyemem ayoll :F:F:F
ablacım niye anlamak istemiyorsun .o senın dediğin settar ve kevaşelerinden daral geldi millete:)))) bir deil iki deil üç deil hep bunları izlettirdiler bizlere. millette tercihini yeni başlayan kardeş payına ve diğerlerine yaptı.bugünki reytinglerin bu bölümle alakalı olduğunu düşünmüyorum geçmişten gelen kötü bölümlerin neticesidir:(:(:(

ablacım niye anlamak istemiyorsun .o senın dediğin settar ve kevaşelerinden daral geldi millete:)))) bir deil iki deil üç deil hep bunları izlettirdiler bizlere. millette tercihini yeni başlayan kardeş payına ve diğerlerine yaptı.bugünki reytinglerin bu bölümle alakalı olduğunu düşünmüyorum geçmişten gelen kötü bölümlerin neticesidir:(:(:(
onları en çok eleştiren benim abiciğim biliyorsun ayy ama o kadınların olduğu bölümlerde hiç düşük reyting almadık 10 reytinglere çok yaklastık tuhaff yanııı demekki izleyiciler artık kadın görmek istiyorlar kusura bakamyında ben öyle anlıyorum reytingler ortada çünkü benim dediğime çıkıyor bakın görün haftaya yine o kadınlarla dolu bir bölüm olucak ve yine 10 reytinge yakın reyting alıcaz :F:F:F

onları en çok eleştiren benim abiciğim biliyorsun ayy ama o kadınların olduğu bölümlerde hiç düşük reyting almadık 10 reytinglere çok yaklastık tuhaff yanııı demekki izleyiciler artık kadın görmek istiyorlar kusura bakamyında ben öyle anlıyorum reytingler ortada çünkü benim dediğime çıkıyor bakın görün haftaya yine o kadınlarla dolu bir bölüm olucak ve yine 10 reytinge yakın reyting alıcaz :F:F:F
eğer sen kurtlar vadisi gibi bir dizide bu tür ne idüğü belirsiz adam ve kadınlara durmaksızın yer verirsen bu sonda kaçınılmaz oluyor maalesef:(:(:(

kadir kardeşim haklıymış bu sistem paralel yapının oyuncağıdır dünkü bölümün bu reytingleri almasını kabul etmem söz konusu bile olamaz çakallar!