Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@lale1 artık kendini tanıtsan sen de sohbete katılsan iyi olur diyorum 🙂

Abinin böğrüne lafı aklıma geldiğinde gülüyorum :A
Ne gülüyon olm açıkta bişey mi gördün?

abi merak etme zaten seyrediyorum :D yarısını bitirdim​
Valla helal olsun:)))) bir vakit bulsam hemen izleyecem:))) inan her seyredeşimde ayrı bir zevk alıyorum

@china_shangai abi şu laz ziya karekterine bir baksana adam her haliyle olay şu gülüşe bak ya :kiki:

Hani derler ya nevi şahsına münhasır diye istemi beye cuk diye oturuyor😉)))mimikleri konuşması gülmesi hepsi efsaneydi.onun gibisi asla gelmez:))))

abi merak etme zaten seyrediyorum :D yarısını bitirdim
Valla helal olsun:)))) bir vakit bulsam hemen izleyecem:))) inan her seyredeşimde ayrı bir zevk alıyorum
ben saymayı unuttum artık 11 . mi 12. mi seyredişim bilmiyorum artık bak buda bir tez konusu aslında aynı şeyleri sayısız defa izledim bende çözemedim bu işi :D

Her seyrettiğimizde sanki yeni izliyormuşuz gibi heyecanlanıyoruz:)))) asıl tez konusu budur

Her seyrettiğimizde sanki yeni izliyormuşuz gibi heyecanlanıyoruz:)))) asıl tez konusu budur
ya bu vadi olayı tam bir sosyalojik vaka bizde bu vakanın içindeki hadiseleriz aslında biz de çok normal sayılmayız gece gündüz vadi tartışıyoruz eğer türkiye de herhangi bir kurum bu kadar istişarede bulunsaydı eminim kendi alanında büyük fark yaratırdı :D