- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
nerden şey yaptın abi bana birşey demedi
La olmmm perşembe günü saat 20 00 de vadinin eski bölümünü seyretcem dedi yabu yapılmaz @Master.1000 aga vadi varken vadiye bakılır sen bence eski vadi için kendine başka bir zaman dilimi oluştursan diyorum 🙂nerden şey yaptın abi bana birşey demedi
La olmmm perşembe günü saat 20 00 de vadinin eski bölümünü seyretcem dedi ya)))
Vadi gerçek efsane))) her repliği ayrı efsane😉))
ahhhh bennnn vdi bittikten sonra anırım posta gazetesin vadinin 1 55 bölüm cdlerini veriyordu o dönemde henüz youtube falan bilmiyoruz yeni yeni bilgisayarım olmaya baslıyordu zaten cd ler hala duruyor bende 10 yıllık şeyler saklayabildiğim kadar saklıcamya bu vadi olayı tam bir sosyalojik vaka bizde bu vakanın içindeki hadiseleriz aslında biz de çok normal sayılmayız gece gündüz vadi tartışıyoruz eğer türkiye de herhangi bir kurum bu kadar istişarede bulunsaydı eminim kendi alanında büyük fark yaratırdı![]()
o zaman sen de bizim bölükdensinahhhh bennnn vdi bittikten sonra anırım posta gazetesin vadinin 1 55 bölüm cdlerini veriyordu o dönemde henüz youtube falan bilmiyoruz yeni yeni bilgisayarım olmaya baslıyordu zaten cd ler hala duruyor bende 10 yıllık şeyler saklayabildiğim kadar saklıcam
şuu 10 yılda eski vadiyi baştan sonra kaç defa izlediğimi hatırlamıyorum gerçekten
100 defa izledimd erlerya cidden 100 sayısına yakındır 10 yılda her yıl 2-3 defa yeniden baslayıpbitiryorum çünkü 3 a onra izlememiş gibi tekrar baslıyordum![]()
benn bu forumda @china_shangai abiciğim ve @sürgünüm @vadikızı ile birlikte o eski vadiyi bilinçli izleyen 4 kişiden biriyim cnm çok şükür oyüzden zaten eski vadi diyince akan kan durur bizim için o dönemi yaşayan ehrkes için öyledir çok başlkaydı gerçekten öyle böyle değilo zaman sen de bizim bölükdensin![]()
Abi bende dvd ye cektirecektim 350 bolümü adam 70 tl falan dedi ama ben kendim indirip atabilirim yani adama guvenememBende dvd si var her dvd de 5 bölüm var
tamam anlıyorum kendince gurup yapmışsında vadi konusunda üzerime tanımam senin gibi 10 tanesini cebimden çıkarırım söylüyorum hayatta iddialı bir insan değilimdir ama vadi konusunda olabildiğince iddialıyımbenn bu forumda @china_shangai abiciğim ve @sürgünüm @vadikızı ile birlikte o eski vadiyi bilinçli izleyen 4 kişiden biriyim cnm çok şükür oyüzden zaten eski vadi diyince akan kan durur bizim için o dönemi yaşayan ehrkes için öyledir çok başlkaydı gerçekten öyle böyle değil![]()
bu konuda böyle abi gerçek buOooooo kadir çok serttttt))))))
Bende dvd si var her dvd de 5 bölüm var
ahhhhhh 2005 yılında almıstım bunları hergün gazetede veriliyordu 10 yıl önceye ait olduğundan çok değerliler çocuklarıma aklıcam gözüm gibi bakıyorumBende de vadinin kasetleri falan vardı CD leri vardı hergün seyrederdik en sonda bozuldu ama![]()
tabi ki aga anlıyorum seni çok haklısın kendin iddianı ortya koyarsın ama başkalarının hakkında hüküm vermezsin verirsende cevabını bizde veririzAynen @-KADİR- bende vadi konusunda üstüme tanımam yani bazen küçümsüyorlar bizi rahatsız oluyorum
Saklicagina baska cd ye cek onlardan seyret bunlari da saklaahhhhhh 2005 yılında almıstım bunları hergün gazetede veriliyordu 10 yıl önceye ait olduğundan çok değerliler çocuklarıma aklıcam gözüm gibi bakıyorum
![]()