Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aga ben 17 bölümü bırak 2 bölümün bile önceden yazıldığına inanmıyorum istedikleri kadar açıklama yapsınlar sonuç ortada :( bir bölüm bakıyorsun süper ikinci bölüm tersi iyi kötüyü geçtim artık bir yerden sonra bölümler tutarlı olsun derdindeyim o da yok.
Yalnız 17 bölüm senaryosu şu şekilde hazırlamışlardır.Hanedanlar falan diYe yoksa bende inanmıyorum bunların hazırlayacağına.

@-KADİR- inşallah senin dediğin olur bende isterim :) ama hiç umudum yok maalesef :( aga konu ilerlemiyor gibi birde tek konu ve düşman sayısı çok az. Eskiden üç dört koldan ilerlerdi şimdi sadece ingilizler başka bir şey yok.

@-KADİR- inşallah senin dediğin olur bende isterim :) ama hiç umudum yok maalesef :( aga konu ilerlemiyor gibi birde tek konu ve düşman sayısı çok az. Eskiden üç dört koldan ilerlerdi şimdi sadece ingilizler başka bir şey yok.
aga bende farkındayım ben bu tempo düşüklüğünün biraz mecburiyetlerden olduğunu düşünüyorum ekipde bu durumun farkında onca aksiliklere rağmen yine de iyi iş çıkardılar artık ustada iyileşmesini tamamladı ben tempo artışının artık başlayacağını konularında hız kazanacağını düşünüyorum

aga bende farkındayım ben bu tempo düşüklüğünün biraz mecburiyetlerden olduğunu düşünüyorum ekipde bu durumun farkında onca aksiliklere rağmen yine de iyi iş çıkardılar artık ustada iyileşmesini tamamladı ben tempo artışının artık başlayacağını konularında hız kazanacağını düşünüyorum
%100 katılıyorum aga zaten geçen bölümün son sahnesinden de bu anlaşılıyordu. Eğer haftaya polat sahalara dönerse sezonun ilk 4 bölümü gibi süper bölümler bizi bekliyor olacak

@china_shangai hayırlı uğurlu olsun.. çok sevindik senin adına. 🙂
Haftaya Kurtlar Vadisi'nin 1. Bölümüne start veriyorum.. yıllar sonra bu bölümleri tekrardan izlemek muhteşem birşey olacaktır. Haftaya perşembe yeni bölüm saatinde ilk bölümü izleyeceğim inşallah.

Tapatalk 2

Haftaya Kurtlar Vadisi'nin 1. Bölümüne start veriyorum.. yıllar sonra bu bölümleri tekrardan izlemek muhteşem birşey olacaktır. Haftaya perşembe yeni bölüm saatinde ilk bölümü izleyeceğim inşallah.

Tapatalk 2
yeni bölümü ne zaman izleyecen peki :D

Inanamiyorum kendime suan hastanedeyim ve yorum yapiyorum @Polat Şaşmaz hadi kucukluk bende kalsin ozurdilerim biraz agir olmus hakkini helal et:)))) ama sen ne diyeceksen yinede soyle
hayırdır abi inşallah önemli bişey yoktur.

Sizler benim kardesimsiniz:))) bilmesinizde veis yok size soylemiyecemde kime soyleyecem allah nasip ederse ikinci cocugum olacak ondan hastanedeydim😉))))))))
Allah analı babalı büyütsün abi sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü olur inşallah :)

Son düzenleme:

Tapatalk 2
Allah razi olsun kardesim:)))) yalniz protestonu alkisliyorum😉))))

Tutarsızlık konusuna katılmıyorum eskiyle bile tutarlı gidiyor senaryo ama temposu düşük olunca bi işe yaramıyor

243.bolum müthiş bi bölüm olmalı çıkarı yok

Kurtlar vadisi nin senaryosu heralde haftalık yazılacak 17 bölüm senaryosu genel hatlarıyla yazılmıştır
Tabi kaza vs. Olaylardan sonra ne kadar uyulmustur tartışılır

bakın agalar vadiciler harekete çoktan geçti :D
10896871_10203273760196700_2818625973036859843_n.jpg

@china_shangai @takas @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @34rcp44

arkadaşlar sizinle yakın zamanda bomba bi tüyo paylaşıcam tabi bizim adamın keyfi nezaman isterse :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,407
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU