Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Allah hepinize nasip eder insaallah:))) allahin bu dunyada insanogluna en muhtesem emaneti armaganı cocuktur.muhtesem bir duygu.,😉)))

agalar andy garcia ile birlikte algis de jenerikten çıktı 3-4 bölümdürde amerikalıların hiç aı geçmiyor acana ne iş hadi amon u anladımda algis neden çıktı ki

Gemiyi herkes terkediyor
abi bu geçicidir umarım armegedon timi gelecekti göremdik, müfettiş gelecekti göremedik, tamam daha belki zamanı vardır sonra gelecekler diyecemde şimdi algis niye çıktı onu anlamdım umarım bu bölümlük birşeydir yok eğer gerçekten diziden ayrıldıysa bu iyiye işaret değil o zaman senaryınun değiştiğini değiştirilmek zorumda kaldığını düşünecem sonuçta doğan medya gurubu ile amerika ilişkileri iyidir ; tabi bunların hepsi birer düşünce belki de hiçbiri doğru değil

abi bu geçicidir umarım armegedon timi gelecekti göremdik, müfettiş gelecekti göremedik, tamam daha belki zamanı vardır sonra gelecekler diyecemde şimdi algis niye çıktı onu anlamdım umarım bu bölümlük birşeydir yok eğer gerçekten diziden ayrıldıysa bu iyiye işaret değil o zaman senaryınun değiştiğini değiştirilmek zorumda kaldığını düşünecem sonuçta doğan medya gurubu ile amerika ilişkileri iyidir ; tabi bunların hepsi birer düşünce belki de hiçbiri doğru değil
Özgür Teke de yok

Aga ben hep diyiyorum bunlar haftalık senaryo yazıyorlar onun için yok armageddon gelecek cahit komutan olacak unutun aga :) senaryoyu yazan bile unutmuştur bu kadar eminim.

Aga ben hep diyiyorum bunlar haftalık senaryo yazıyorlar onun için yok armageddon gelecek cahit komutan olacak unutun aga :) senaryoyu yazan bile unutmuştur bu kadar eminim.
aga bu sezonun senaryosu önceden hazırlandı 17 bölümü yazılmıştı zaten daha 17 bölüm izlmedik tabi zorunlu hallerden dolayı oynamalar olmuştur illaki

aga bu sezonun senaryosu önceden hazırlandı 17 bölümü yazılmıştı zaten daha 17 bölüm izlmedik tabi zorunlu hallerden dolayı oynamalar olmuştur illaki
Aga ben 17 bölümü bırak 2 bölümün bile önceden yazıldığına inanmıyorum istedikleri kadar açıklama yapsınlar sonuç ortada :( bir bölüm bakıyorsun süper ikinci bölüm tersi iyi kötüyü geçtim artık bir yerden sonra bölümler tutarlı olsun derdindeyim o da yok.

Aga jenerik önemli değil bence Amerikalılar birden senaryoda geriye çekildi.
doğru şu an aktif olarak ingilizleri izliyoruz gerçi brandon da ingiltere ye döndü nakalım gelecek hafta olaylar biraz daha netleşir vadinin gidiş yönünü biraz daha kestirebiliriz bu arda 243.bölümde özgür teke kesinlikle olacak aga 🙂

17 bölüm ü genel hatlarıyla hazırlamışlardır aga.
aga zaten öyle olacak başka türlüsü mümkün değil de ben senaryonun sağlamlığına hala inanıyorum her ne kadar necati abinin kazasıyla biraz sallansada hala iddia ediyorum bu yılın senaryosu çok başka başka aksilikler olmazsa bu sezon hep yükselen temposuyla çok iyi bölümler izleyecez @papuleoo

Forum İstatistikleri

Konular
173,404
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU