Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Şahin ağa ölmedi kılıç ölüm emrini verdi ama Polatlar güvenli bir şekilde eskişehire gitmesini sağladılar ölüm emrindebaşarısız olduğu için tekrarlanmadı @china_shangai

Saklicagina baska cd ye cek onlardan seyret bunlari da sakla
bunları izlemiyorumkı artık youtube var bunlaır saklıyorum sadece 🙂🙂🙂

@-KADİR- @Maskeli Fedai kimseyi küçümsemiyoruz bunun izşe bir alakası yok her insan için çocukluk dönemi farklıdır veya eski yıllarrı ona daha iyi gelir oyüzden tabikide çocukluk dönemimi braz abartarak konusucam herkes için öyledir eski yıllarını çok değerli görür
:love1::love1::love1:

Şahin ağa ölmedi kılıç ölüm emrini verdi ama Polatlar güvenli bir şekilde eskişehire gitmesini sağladılar ölüm emrindebaşarısız olduğu için tekrarlanmadı @china_shangai
Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum :))))) göz pınarlarım kurudu😉))) bravo birde detaylı yazmış melunnn:);🙂)

Sor abi mesela İstanbul mixin hangi sahnede çaldığını sor :A
İlk cendere nerde caldı

bunları izlemiyorumkı artık youtube var bunlaır saklıyorum sadece 🙂🙂🙂

@-KADİR- @Maskeli Fedai kimseyi küçümsemiyoruz bunun izşe bir alakası yok her insan için çocukluk dönemi farklıdır veya eski yıllarrı ona daha iyi gelir oyüzden tabikide çocukluk dönemimi braz abartarak konusucam herkes için öyledir eski yıllarını çok değerli görür
:love1::love1::love1:
çiğdem ben sana laf atmıyorum senin bize laf atmana karşı çıkıyorum diyosun ki sadece bu forumda 4 kişi biz vadiyi bilinçli olarak izledik diyorsunda aramızda sadece 2 yaş var ben de vadiyi tv den izzledim ilk günden beri mesela bunu @china_shangai abi dese anlarım aramızda fark var senle ise sadece 2 yaş anlatabildim değil mi benim itirazım buna

@Çiğdem- akşam gazetesi de veriyordu o cd lerden
ben postadan alıyordum galiba :F:F:F
ozaman köydeyiz hafta sonu ilçeye inmek kolay değğll bakkaldakı çocuğa söyleyip hafta sonlarına bana 2 tane ayırtıyordum olmaz falan dyordu ama ben ayırtıyordum bir defasında geldim baktım bugünkü bölümün cdleri kalmadı dedi bitmiş 14.bölümdü gliba çocuk kendisine ayırmıs 1 tane o kendine ayırdığı cd yi almıstım çocuktan :F:F:F

çiğdem ben sana laf atmıyorum senin bize laf atmana karşı çıkıyorum diyosun ki sadece bu forumda 4 kişi biz vadiyi bilinçli olarak izledik diyorsunda aramızda sadece 2 yaş var ben de vadiyi tv den izzledim ilk günden beri mesela bunu @china_shangai abi dese anlarım aramızda fark var senle ise sadece 2 yaş anlatabildim değil mi benim itirazım buna
cnm 10 yasında birisi ilk okul 4.sınıfta okur 12 yasında olan birisi orta 1.sınıfta olur bende öyleydm yanı ilk okulda olan biriyke orta okulda olan birinin bilinçli izleme olayı farklıdır 🙂

Yok valla abi hepsi benim yazdıklarım

Cendere çakırın eve girip kapıyi açtığında neşrini falan görüp ağlamaya başlamasıyla çalıyor
bende soru sorabilirmiyim :kiki::kiki::kiki:

Farkında mısınız ? Benim Vadiye efsaneler efsanesi dememle bazı arkadaşlar gülmüştü ama şu an Türkiye de patladı :A Ulan ne dahi adamım be bir kez daha kendimle gurur duydum :bhr:

Yok valla abi hepsi benim yazdıklarım

Cendere çakırın eve girip kapıyi açtığında neşrini falan görüp ağlamaya başlamasıyla çalıyor @china_shangai
Kusura bakma gong zili çoktan çaldı 😉)) zamandan kaybettin beyfendi😉)))

Farkında mısınız ? Benim Vadiye efsaneler efsanesi dememle bazı arkadaşlar gülmüştü ama şu an Türkiye de patladı :A Ulan ne dahi adamım be bir kez daha kendimle gurur duydum :bhr:
Bütün forumcak sana hayranız bıldırcın:))))))

cnm 10 yasında birisi ilk okul 4.sınıfta okur 12 yasında olan birisi orta 1.sınıfta olur bende öyleydm yanı ilk okulda olan biriyke orta okulda olan birinin bilinçli izleme olayı farklıdır 🙂

bende soru sorabilirmiyim :kiki::kiki::kiki:
şimd burda demogaji yapma iki senenin lafınımı edicez sen beni ne bliyosun ki bende zehir gibi kafa var :D algılamam, analiz yapmam , analitik düşünmem senden daha gelişkin IQ seviyem senden yukarıda şimdi sen benden daha bilinçli izlediğini nerden biliyorsun

şimd burda demogaji yapma iki senenin lafınımı edicez sen beni ne bliyosun ki bende zehir gibi kafa var :D algılamam, analiz yapmam , analitik düşünmem senden daha gelişkin IQ seviyem senden yukarıda şimdi sen benden daha bilinçli izlediğini nerden biliyorsun
ben sana yönelik birşeymi dedim cnm kadirden diye isminimi kullandım genel olarak konuştum
çünkü ilk okulda okuyan kişiler o dönemde evet televizyon izlediğini bilir hatırlar ama htırlama gibidir yanı o dönem o dizi hakkında konustuğunu takip ettiğini pek bilemez daha çok fotoğraflar gibi hatırlama hatırlar 2 y önemli değil burda olay şuuu orta okulda olan kişiler lisede okuyor gibi bilinçli genc konumundadır ama ilk okul braz daha eğlenceye dönük yanı fotoğraf gibi hatırlama hatırlar ben bunu belirterek konusuyorum benimle ilk okulda okuyan birinin oan bilinçli izleme konusunda aynı olmamız olanaksız gibi birşey