Maskeli Fedai
Favori Üye
Şahin ağa ölmedi kılıç ölüm emrini verdi ama Polatlar güvenli bir şekilde eskişehire gitmesini sağladılar ölüm emrindebaşarısız olduğu için tekrarlanmadı @china_shangai
bunları izlemiyorumkı artık youtube var bunlaır saklıyorum sadece 🙂🙂🙂Saklicagina baska cd ye cek onlardan seyret bunlari da sakla
abinin sınavını geçtin agaŞahin ağa ölmedi kılıç ölüm emrini verdi ama Polatlar güvenli bir şekilde eskişehire gitmesini sağladılar ölüm emrindebaşarısız olduğu için tekrarlanmadı @china_shangai
çiğdem ben sana laf atmıyorum senin bize laf atmana karşı çıkıyorum diyosun ki sadece bu forumda 4 kişi biz vadiyi bilinçli olarak izledik diyorsunda aramızda sadece 2 yaş var ben de vadiyi tv den izzledim ilk günden beri mesela bunu @china_shangai abi dese anlarım aramızda fark var senle ise sadece 2 yaş anlatabildim değil mi benim itirazım bunabunları izlemiyorumkı artık youtube var bunlaır saklıyorum sadece 🙂🙂🙂
@-KADİR- @Maskeli Fedai kimseyi küçümsemiyoruz bunun izşe bir alakası yok her insan için çocukluk dönemi farklıdır veya eski yıllarrı ona daha iyi gelir oyüzden tabikide çocukluk dönemimi braz abartarak konusucam herkes için öyledir eski yıllarını çok değerli görür
![]()
ben postadan alıyordum galiba@Çiğdem- akşam gazetesi de veriyordu o cd lerden
cnm 10 yasında birisi ilk okul 4.sınıfta okur 12 yasında olan birisi orta 1.sınıfta olur bende öyleydm yanı ilk okulda olan biriyke orta okulda olan birinin bilinçli izleme olayı farklıdır 🙂çiğdem ben sana laf atmıyorum senin bize laf atmana karşı çıkıyorum diyosun ki sadece bu forumda 4 kişi biz vadiyi bilinçli olarak izledik diyorsunda aramızda sadece 2 yaş var ben de vadiyi tv den izzledim ilk günden beri mesela bunu @china_shangai abi dese anlarım aramızda fark var senle ise sadece 2 yaş anlatabildim değil mi benim itirazım buna
bende soru sorabilirmiyimYok valla abi hepsi benim yazdıklarım
Cendere çakırın eve girip kapıyi açtığında neşrini falan görüp ağlamaya başlamasıyla çalıyor
şimd burda demogaji yapma iki senenin lafınımı edicez sen beni ne bliyosun ki bende zehir gibi kafa varcnm 10 yasında birisi ilk okul 4.sınıfta okur 12 yasında olan birisi orta 1.sınıfta olur bende öyleydm yanı ilk okulda olan biriyke orta okulda olan birinin bilinçli izleme olayı farklıdır 🙂
bende soru sorabilirmiyim![]()
ben sana yönelik birşeymi dedim cnm kadirden diye isminimi kullandım genel olarak konuştumşimd burda demogaji yapma iki senenin lafınımı edicez sen beni ne bliyosun ki bende zehir gibi kafa varalgılamam, analiz yapmam , analitik düşünmem senden daha gelişkin IQ seviyem senden yukarıda şimdi sen benden daha bilinçli izlediğini nerden biliyorsun