vadiyi köpek gibi özledim be abla diğer hiçbir dizi umrumda değil hiçbir dizi vadinin yerine tutamıyor
@papuleoo aga seni bu saatte burda görmek gözlerimi yaşartıyor
''Baş Admin''se yalandır
Sıkıntılı isim ondan Doğru bilgi verebilme potansiyeli olan bir mertebe gibi durmuyorbende çok özleidm ablamm yaa
13 yıllık efsanemiz bizim o onun yerini hiç bir dizi alamaz ablacım aynen hiç bir dizi
yerini tutamazzz
neden baş adminse yalandır ablam
Sıkıntılı isim ondan Doğru bilgi verebilme potansiyeli olan bir mertebe gibi durmuyor
aynen abla tanıtımı görmeden herhangi bir açıklamaya itibar etmeyelim boşa ümitlenmeye gerek yokdoğrusun ya banada inandırıcı gelmedi görmüştüm instagramda ben tanıtım
çıkana kadar hiç birşeye inanmıcam sanırım
aynen abla tanıtımı görmeden herhangi bir açıklamaya itibar etmeyelim boşa ümitlenmeye gerek yok
açıklama değil tanıtım görmeden hiçbirşeye inanmamAynen pana doğru dürüst açıklama yapana kadar inanmamaya devam canım😉
açıklama değil tanıtım görmeden hiçbirşeye inanmam
Çakmaları asıllarını bitirdi agaaa Reco bu kibirle Vadiyi Salıya bile koyabilirbiz bitti demeden bitmez ablaaaaa. çakmalar yapılır biter gider vadi bitti demeden bitmez
biz burda seni eğlendirmiyoruz efendi vadi hakkında durum değerlendirmesi yapıyoruz. boş konuşacağına sende çözümlemelerini konuya aktar
biz burda seni eğlendirmiyoruz efendi vadi hakkında durum değerlendirmesi yapıyoruz. boş konuşacağına sende çözümlemelerini konuya aktar
ustaya herşey yakışıyor Allah uzun ömürler versinUstaya gülmek yakışıyor
Aga vadisiz kalmak kötü bakalım nasıl yapacazustaya herşey yakışıyor Allah uzun ömürler versin
millet soruyor vadi ne zaman vadi ne zaman diye verecek cevabım olmuyor ocakta diyorum olacak gibi değil belirsizlik kötü zaten şu an hayatımda ki herşey belirsiz vadi gibiAga vadisiz kalmak kötü bakalım nasıl yapacaz
iyi biliyom o durumu daha once de söylemişimdir muhtemelen vadi konusunda ikiz kardeş gibiyiz tavrımız beklentimiz düsüncemiz vs vadi konusunda senden başka bir psikopat veya daha psokopatı deseler direk seni söylerim 😀millet soruyor vadi ne zaman vadi ne zaman diye verecek cevabım olmuyor ocakta diyorum olacak gibi değil belirsizlik kötü zaten şu an hayatımda ki herşey belirsiz vadi gibi
eyvallah aga aynı şekilde hayırlısıyla bir tanıtım çıksaydı da onun üzerine 3 ay konuşuruz biz zateniyi biliyom o durumu daha once de söylemişimdir muhtemelen vadi konusunda ikiz kardeş gibiyiz tavrımız beklentimiz düsüncemiz vs vadi konusunda senden başka bir psikopat veya daha psokopatı deseler direk seni söylerim 😀