Ah bir gelse aga önümüzü bir görsek sinema filmi her türlü gelecek ondan şüphem yok er ya da geç ama dizinin gelecegini goremiyorumeyvallah aga aynı şekilde hayırlısıyla bir tanıtım çıksaydı da onun üzerine 3 ay konuşuruz biz zaten
Ah bir gelse aga önümüzü bir görsek sinema filmi her türlü gelecek ondan şüphem yok er ya da geç ama dizinin gelecegini goremiyorumeyvallah aga aynı şekilde hayırlısıyla bir tanıtım çıksaydı da onun üzerine 3 ay konuşuruz biz zaten
dizi en kötü eylülde başlar başlamasına da kanal 360 tv olmalı mı kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı. vadi gece 12 de yayınlanacak dizi değil bunlar derhal farkına varmalılar bi ton insan sırf vadi için 360 ı listede en önlere aldı bizim gibiAh bir gelse aga önümüzü bir görsek sinema filmi her türlü gelecek ondan şüphem yok er ya da geç ama dizinin gelecegini goremiyorum
Arþık hakkımızda hayırlısı olsun bu işlere belli olmaz ama boş durmamak lazım inş bu boşlukta iyi çalışıyorlardır castta sıkıntı olmaz da ozellikle senaryo için diyorumdizi en kötü eylülde başlar başlamasına da kanal 360 tv olmalı mı kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı. vadi gece 12 de yayınlanacak dizi değil bunlar derhal farkına varmalılar bi ton insan sırf vadi için 360 ı listede en önlere aldı bizim gibi
aga senaryo çok önemli tamam da oyuncu transferi yapılmıyor kimle dizi yada film çekeceksin benim en çok kafamı kurcalayan durum bu. hadi senaryo yazılır kaç ay geçti illa ki bişeyler yazılmıştır ama oyuncular nerde tanıtım çıkacak diyoruz kiminle filmi çekecekler ki tanıtım çıksınArþık hakkımızda hayırlısı olsun bu işlere belli olmaz ama boş durmamak lazım inş bu boşlukta iyi çalışıyorlardır castta sıkıntı olmaz da ozellikle senaryo için diyorum
Onu zaten baştan halledeceklerini varsayarak konuşuyorum aga bu arayı fırsata cevirmek lazım senaryo da farklı birşeyler bekliyorumaga senaryo çok önemli tamam da oyuncu transferi yapılmıyor kimle dizi yada film çekeceksin benim en çok kafamı kurcalayan durum bu. hadi senaryo yazılır kaç ay geçti illa ki bişeyler yazılmıştır ama oyuncular nerde tanıtım çıkacak diyoruz kiminle filmi çekecekler ki tanıtım çıksın
sağlam oyuncular lazım vadiye senaryo halledilir bi şekil tutacak karakterler için sağlam oyuncular şartOnu zaten baştan halledeceklerini varsayarak konuşuyorum aga bu arayı fırsata cevirmek lazım senaryo da farklı birşeyler bekliyorum
Cast işini halledecgimizi düsunuyorum sezon sonundaki o hunharca oyuncuları öldürmelerini buna bağlıyorum diğer turlu olursa ucuz oyunculara giderlerse haklısın senaryo ne kadar iyi olsada seyirciyi kendine çekmez ben bu sorunu son 2 senede yaşadıgimızi dusunuyorumsağlam oyuncular lazım vadiye senaryo halledilir bi şekil tutacak karakterler için sağlam oyuncular şart
aynen aga ses getirecek rolünün hakkını sonuna kadar verecek oyuncular vadiye yakışırCast işini halledecgimizi düsunuyorum sezon sonundaki o hunharca oyuncuları öldürmelerini buna bağlıyorum diğer turlu olursa ucuz oyunculara giderlerse haklısın senaryo ne kadar iyi olsada seyirciyi kendine çekmez ben bu sorunu son 2 senede yaşadıgimızi dusunuyorum
Ustaya gülmek yakışıyor
Geçenlerde annem izlerken gördüm hepsi var Maşallah
kim yaptıysa mükemmel yapmış müthiş detayları düşünmüşGeçenlerde annem izlerken gördüm hepsi var Maşallah
aynen aga ama keşke sıra üzerine gitseymişkim yaptıysa mükemmel yapmış müthiş detayları düşünmüş
bugüne kadar izlediğim en iyisini bu adam yapmış şapka çıkarıyorum arada belki tek tük hata vardır hemen hemen hepsi doğruaynen aga ama keşke sıra üzerine gitseymiş
SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
boş değil agabugüne kadar izlediğim en iyisini bu adam yapmış şapka çıkarıyorum arada belki tek tük hata vardır hemen hemen hepsi doğru
Artık bundan böyle hep 23:55360 ta saçmalıyor bugün de 00:05 e koymuşlar bölümü