Bunların derdi ne bi gün şu bi gün şuBugün 19:30 ta
Bunların derdi ne bi gün şu bi gün şuBugün 19:30 ta
Aga buralarda net çekmiyor maalesef [emoji17] bazen gecenin köründe bazende sabahları geliyor, bu günde şuan geldi [emoji17] artık işlerimizi halletmek için geceleri yatamıyoruz.vadiyi köpek gibi özledim be abla diğer hiçbir dizi umrumda değil hiçbir dizi vadinin yerine tutamıyor
@papuleoo aga seni bu saatte burda görmek gözlerimi yaşartıyor
Aga buralarda net çekmiyor maalesef [emoji17] bazen gecenin köründe bazende sabahları geliyor, bu günde şuan geldi [emoji17] artık işlerimizi halletmek için geceleri yatamıyoruz.
Sende vaziyetler nasıl aga iyisinizdir inşallah.
idare ediyoruz aga nolsun ne iyi ne kötü buna şükürAga buralarda net çekmiyor maalesef [emoji17] bazen gecenin köründe bazende sabahları geliyor, bu günde şuan geldi [emoji17] artık işlerimizi halletmek için geceleri yatamıyoruz.
Sende vaziyetler nasıl aga iyisinizdir inşallah.
novawood Property Awards ödüllerinde 2 tane ödül almış ödülüde yönetim kurulu usta ile canpolat almaya gitmişlerburası neresi kadir ödül almış galiba necati şaşmaz
novawood Property Awards ödüllerinde 2 tane ödül almış ödülüde yönetim kurulu usta ile canpolat almaya gitmişler
Diyarbakır. Operasyonlardan dolayı neti arada sırada kesiyorlar.sen nerde yaşıyordun neden internet yok
Allah iyilik versin aga. Dediğin gibi şükür etmek en iyisi.idare ediyoruz aga nolsun ne iyi ne kötü buna şükür
Valla aga kpss yeterlilik derken gidiyoz işte bide üstüne özel durumlarda eklendi buraya vakit kalmıyor. Sen nörüyon D
Aynı birşey yaptığım yok vadiye bakıyom işteValla aga kpss yeterlilik derken gidiyoz işte bide üstüne özel durumlarda eklendi buraya vakit kalmıyor. Sen nörüyon D
Tamda gününe koymuşlar güzelini. Başka gün kalmadı sankiAynı birşey yaptığım yok vadiye bakıyom işte
yedi buçuktan beri reklamsız vadi izliyom şimdide diğer bölüme geçtik 😀
Guzel aga bölümlerde iyiydi şimdi yeni araya gitti daha 00.00a koymuşlar yarında 19:30 daTamda gününe koymuşlar güzelini. Başka gün kalmadı sanki
Pusu Bitti darbe olarak devam edecekKurtlar vadisi pusu bitti mi devam mı ?
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi