Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

gerçekleri anlatan müthiş bir yazı olmuş herşey açık ve net zaten aksini söyleyen ve iddia eden haindir
@-KADİR-- aga bu 360 ta bokunu çıkarmaya başladı vadiyi gece yarısına koymuşlar

14681729_1114089278668622_5274662351864993225_n.jpg

süper yastık bulursam alırım direk :D
Yastık alacağına 50 liraya P.A yüzükleri var:D Sana yakışır :D

Agalar 360 reytinglerden memnun değilmiş Vadi tekrarları maalesef Cuma gecesi son kez yayınlanacak :( Geceye atılma sebebi de buymuş.

Agalar 360 reytinglerden memnun değilmiş Vadi tekrarları maalesef Cuma gecesi son kez yayınlanacak :( Geceye atılma sebebi de buymuş.
en kötü sezondan başlatırsan öyle olur tabi adam gibi eski vadiden veya pusunun 1.bölümünden başlatsa kanal uçuşa geçerdi ne bekliyolar o bölümlerden

en kötü sezondan başlatırsan öyle olur tabi adam gibi eski vadiden veya pusunun 1.bölümünden başlatsa kanal uçuşa geçerdi ne bekliyolar o bölümlerden
Orası öyle de saatin reytingle alakası yok Emel Müftüoglu program yapıyor yeni bölümü saat 02:00 de başlatıyor

360 iyi sacmaladı bizi. vadi izlememizde yalan oldu ancak cuma gecesi izleyebilirim o kadar

Ekim sonunda bitiyor diziyle ve filmle ilgili net haberlere erişeceğimiz mübarek ay Kasım yaklaşıyor :A

Ekim sonunda bitiyor diziyle ve filmle ilgili net haberlere erişeceğimiz mübarek ay Kasım yaklaşıyor :A
kasımda tanıtım çıkacağına kesinlikle inanmıyorum aga. ne dizi ne filmle ilgili senaryo dışında bir çalışma olduğuna da inanmıyorum.
dizide oyuncu kalmadı hepsini öldürdüler nerdeyse ama 1 tane oyuncu transferi haberi yok çekimler zaten başlamadı ne yapacaklarını anlamış değiliz

iyidir aga sende nasil durumlar

Niyeyse icimde gelmeyeceğine dair bir korku var
idare ediyoruz aga

iyidir aga sende nasil durumlar

Niyeyse icimde gelmeyeceğine dair bir korku var
kasımda tanıtım çıkacağına kesinlikle inanmıyorum aga. ne dizi ne filmle ilgili senaryo dışında bir çalışma olduğuna da inanmıyorum.
dizide oyuncu kalmadı hepsini öldürdüler nerdeyse ama 1 tane oyuncu transferi haberi yok çekimler zaten başlamadı ne yapacaklarını anlamış değiliz

idare ediyoruz aga
Vallaha ben de inanmıyorum. Pana tarafında zerre yaşam belirtisi yok. Dünyanın en kapalıkutu şirketi PanaFilmdir NET :A