Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aynen o resmi koyunca kudurdular belli bi daha koysana tipsizlik abidesinin resmini
Geceye süslerim buraları
Şimdi orucu sakatlamaya değmez o sıfata bakıp.

Ulan eğlenceyi kaçırdık bu uyku hep başıma iş açıyor
İnsan bi uyandırır

Yavşaklara bak mekan basar gibi foruma gelmişler
Ulan maçanız yiyorsa bana facebooktan yazarsınız. Burda olayla zerre alakası olmayan günahsız adamları günaha sokup ayağınız totonuza vura vura kaçarsınız. Haa bu sizi kesmedi mi verirsiniz adresinizi erkeksiniz ya

Tüm aksiyonu kaçırdın harbiden.
Çaplarını üsluplarından belli ediyorlar zaten. Şu mübarek günde yaptıklarıyla ne kadar vasıfsız olduklarını gösteriyorlar. Zaman harcamaya değmez.

Semra Aymar; Polat Bu yaptığının Hesabını verecek, Ölmeden önce Bana evlat acısını yaşattı ya!

bu teyze tehlikeli bakalım ne edecek oğlu gibi değil ha kesin zarar verir

Tüm aksiyonu kaçırdın harbiden.
Çaplarını üsluplarından belli ediyorlar zaten. Şu mübarek günde yaptıklarıyla ne kadar vasıfsız olduklarını gösteriyorlar. Zaman harcamaya değmez.
Direk küfretmeye gelmiş tipsiz
Buraya kadar gelmesine, insanların huzurunu kaçırmaya gerek yoktu facebooktan yazardı orda alırdı cevabını. Bunların bi tane admini var adını söyleyemedi lan karşımda.
Şu orucu bi açalım bak neler oluyor

Semra Aymar; Polat Bu yaptığının Hesabını verecek, Ölmeden önce Bana evlat acısını yaşattı ya!

bu teyze tehlikeli bakalım ne edecek oğlu gibi değil ha kesin zarar verir
Kadın aşırı karizma aga. Vallaha Ustanın kulağını çeker Gölgeden daha tehlikeli

vadi hakkında yazdığın mesaja uzun bir aradan sonra katılıyorum aynen bu hepsinden tehlikeli

La o tiple küfretse bile bi etki oluşturmaz, ciddiye alamıyorsun ki.
Çok komik gereksiz insanlar var şu canım ülkemde.

"Sen sen ol, benimle pazarlık yapma.."

Allahım şu bölümlerin çeyreğini görmeyi nasip et bari