Geceye süslerim buraları Şimdi orucu sakatlamaya değmez o sıfata bakıp.aynen o resmi koyunca kudurdular belli bi daha koysana tipsizlik abidesinin resmini
Ulan eğlenceyi kaçırdık bu uyku hep başıma iş açıyor İnsan bi uyandırır
Geceye süslerim buraları Şimdi orucu sakatlamaya değmez o sıfata bakıp.aynen o resmi koyunca kudurdular belli bi daha koysana tipsizlik abidesinin resmini
bekliyoruzGeceye süslerim buraları Şimdi orucu sakatlamaya değmez o sıfata bakıp.
Ulan eğlenceyi kaçırdık bu uyku hep başıma iş açıyor İnsan bi uyandırır
Tüm aksiyonu kaçırdın harbiden. Çaplarını üsluplarından belli ediyorlar zaten. Şu mübarek günde yaptıklarıyla ne kadar vasıfsız olduklarını gösteriyorlar. Zaman harcamaya değmez.Yavşaklara bak mekan basar gibi foruma gelmişler Ulan maçanız yiyorsa bana facebooktan yazarsınız. Burda olayla zerre alakası olmayan günahsız adamları günaha sokup ayağınız totonuza vura vura kaçarsınız. Haa bu sizi kesmedi mi verirsiniz adresinizi erkeksiniz ya
Direk küfretmeye gelmiş tipsiz Buraya kadar gelmesine, insanların huzurunu kaçırmaya gerek yoktu facebooktan yazardı orda alırdı cevabını. Bunların bi tane admini var adını söyleyemedi lan karşımda. Şu orucu bi açalım bak neler oluyorTüm aksiyonu kaçırdın harbiden. Çaplarını üsluplarından belli ediyorlar zaten. Şu mübarek günde yaptıklarıyla ne kadar vasıfsız olduklarını gösteriyorlar. Zaman harcamaya değmez.
Kadın aşırı karizma aga. Vallaha Ustanın kulağını çeker Gölgeden daha tehlikeliSemra Aymar; Polat Bu yaptığının Hesabını verecek, Ölmeden önce Bana evlat acısını yaşattı ya!
bu teyze tehlikeli bakalım ne edecek oğlu gibi değil ha kesin zarar verir
vadi hakkında yazdığın mesaja uzun bir aradan sonra katılıyorum aynen bu hepsinden tehlikeliDirek küfretmeye gelmiş tipsiz Buraya kadar gelmesine, insanların huzurunu kaçırmaya gerek yoktu facebooktan yazardı orda alırdı cevabını. Bunların bi tane admini var adını söyleyemedi lan karşımda. Şu orucu bi açalım bak neler oluyor
Kadın aşırı karizma aga. Vallaha Ustanın kulağını çeker Gölgeden daha tehlikeli
La o tiple küfretse bile bi etki oluşturmaz, ciddiye alamıyorsun ki. Çok komik gereksiz insanlar var şu canım ülkemde.Direk küfretmeye gelmiş tipsiz Buraya kadar gelmesine, insanların huzurunu kaçırmaya gerek yoktu facebooktan yazardı orda alırdı cevabını. Bunların bi tane admini var adını söyleyemedi lan karşımda. Şu orucu bi açalım bak neler oluyor
Kadın aşırı karizma aga. Vallaha Ustanın kulağını çeker Gölgeden daha tehlikeli
Yalnız bu kadını kazara öldürürse @Çiğdem- gibi feministler seti basar Vallaha ben de desteklerimvadi hakkında yazdığın mesaja uzun bir aradan sonra katılıyorum aynen bu hepsinden tehlikeli
usta ne zaman kadın hele ki bir teyze öldürmüş ki öldürmez ama cahit ten beklerimYalnız bu kadını kazara öldürürse @Çiğdem- gibi feministler seti basar Vallaha ben de desteklerim
gelir aga kesin gelecek de ne zaman işin kötüsü sahura kadar yolu var 1-2 saat içerinde gelmesi iyi olur@-KADİR- v2 nin geleceği yok galiba
Eyvallah aga sayende tv ye geçip izledimAraz'a sıkacak birazdan. Raconun kralı bee
O onlardan değil abi eminimÖmer Karataş kim