Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

İşleri yok belli zaten. Çoluk çocuk oldukları da belli. Oksijen israfı bunlar başka bir şey değil. :)
konuşmaya gerek yok aga boşver
vadikızının konudan banlanması çok iyi oldu. büyüğümüz diye bayan diye bişey diyemiyoruz ama gerçekten çok sinirlendiriyor insanı

ben vadikızının forumdanda banlanması taraftarıyım kimse kusura bakmıcak kendisini severim ama uyarılılarımıza rağmen onları buraya absımıza bela ettiyse ve ramazan günü orucluyuz burda bayan üyelerde var bizzat kıendim ve başka bir bayan üye olan vadikızı yüzünden bizler burda küfür yiyorsa ve forumun huzuru tadı kaçıyorsa banlanırsada üzülmem burası bir aile ortamıdır herhangi basit bir forum değildir burası allah korkusu zaten kalmamış bunu yapanlarda 😵

konuşmaya gerek yok aga boşver
vadikızının konudan banlanması çok iyi oldu. büyüğümüz diye bayan diye bişey diyemiyoruz ama gerçekten çok sinirlendiriyor insanı
Aynen öyle muhattap almaya değmez.

Gerçekten de öyle, son zamanlarda pek dahil olamıyorum muhabbete ama okuduğum kadarıyla sinirlerinizi zıplatıyordu. Bir süre rahatlar en azından. :)

ben vadikızının forumdanda banlanması taraftarıyım kimse kusura bakmıcak kendisini severim ama uyarılılarımıza rağmen onları buraya absımıza bela ettiyse ve ramazan günü orucluyuz burda bayan üyelerde var bizzat kıendim ve başka bir bayan üye olan vadikızı yüzünden bizler burda küfür yiyorsa ve forumun huzuru tadı kaçıyorsa banlanırsada üzülmem burası bir aile ortamıdır herhangi basit bir forum değildir burası allah korkusu zaten kalmamış bunu yapanlarda 😵
konudan banlanması yeterli bence eğer aynı şekilde devam ederse gereği yapılır

Eline sağlık. İp ban atılmıyor mu ki acaba? Gerçi sen düşünmüşsündür zaten, işini bilirsin. :)
Ben gelenleri spamlayabiliyorum sadece o dediğin ip ban olayını @OzaN yapabilir diye düşünüyorum bakalım akşam bir girsin de hele foruma. :)

konudan banlanması yeterli bence eğer aynı şekilde devam ederse gereği yapılır
yönetime kalmıs tabi cnm ben arkasından konusma olmasın diye düşüncemi dürüstçe burayada söyledim elin bilmem tanımadığımız kişielrden biz niye küfür yiyoruz bu küfürde bizzat vadikızı üzerinden yapılıyor yetmemiş faceyede hepimizi koymuslar seni annene küfür edyor orlak yazmıslar insanında bir sabrının rının dayanma gücü var forumları kapanmıs diyor hani nertede kapanmıs açılıyor canavar gibi

benim ciddi şekilde sinirlerim bozuldu vlla yemekte yapmam gerekiyor herkese iyi iftarlar dinsizler hariç 😵

@Çiğdem- e kesinlikle katılıyorum asıl banı @vadikızı yemesi lazım . Kaç yaşında bir bayan böyle alangirli işlere girerek burada kimseye küfür ettiremez . Kaldı kiburadaki arkadaşları uyarılarına rağmen .

Çoluk çocuk yine dondan fırlar gibi fırlamış. Ne diyelim mübarek Ramazan ayında Allah ıslah etsin şimdi de Fav10 salakları diye sayfa açmışlar akıllanacak gibi değil bunlar sopa istiyorlar.

@Çiğdem- e kesinlikle katılıyorum asıl banı @vadikızı yemesi lazım . Kaç yaşında bir bayan böyle alangirli işlere girerek burada kimseye küfür ettiremez . Kaldı kiburadaki arkadaşları uyarılarına rağmen .
Bence olduğu gibi devam etsin bir müdahale olursa bu bebelere istedigini vermis oluruz :)

Dün tipsizin resmini ateşleyince nasıl da kudurdular ama :A Ulan sizin gibi veletlerle oynamaktan zevk alıyorum ama vaktim yok :) Gidip yine sayfa açmışlar. Sayfanın kapak fotosu zeka seviyelerini ve yaşlarını belli ediyor :) Kaale almaya bile gerek yok geldikleri gibi giderler 😉

Dün tipsizin resmini ateşleyince nasıl da kudurdular ama :A Ulan sizin gibi veletlerle oynamaktan zevk alıyorum ama vaktim yok :) Gidip yine sayfa açmışlar. Sayfanın kapak fotosu zeka seviyelerini ve yaşlarını belli ediyor :) Kaale almaya bile gerek yok geldikleri gibi giderler 😉
aynen o resmi koyunca kudurdular belli bi daha koysana tipsizlik abidesinin resmini :D