Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@Bully artık bir el atma zamanı geldi kardeşim :) şu yeni gelen 3-4 zibidinin banlanmasını rica ediyorum :)
Abi gelip de küfür edenleri tek tek banlıyorum merak etme, ama bitmiyorlar neyse o hadsizler gidene kadar ben de buradayım. :) Ne çeşit bir beladır bunlar anlamadım ki. :)

Şu thekarahanın facesini versene. Numarasını versin çok karakteri varsa burada artistlik yapiyor. Yok mu sende bunların numarası?

Buradaki arkadaşlar sana kaç kere söylemiş muhattap olma, onları bulastırma diye. Yaptığın da ayıp bir şey.

ne numarası ya bende numara falan özür dilerim böyle olsun istememiştim
face bilmiyorum:T

:Tözür dilerim böye olsun istememiştim

Abi gelip de küfür edenleri tek tek banlıyorum merak etme, ama bitmiyorlar neyse o hadsizler gidene kadar ben de buradayım. :) Ne çeşit bir beladır bunlar anlamadım ki. :)
eyvallah aga gerekeni yaparsınız
@vadikızı boş konuşmanın her halta atlamanın karşılığı bunlar bi sus be abla bi şeye atlama sana bin kez oraya girme dedik seninle dalga geçiyolar dedik anlamıyorsun biz değil ama sen hakettin bunlar cevapta verme bana sinirleniyorum çünkü

@vadikızı bir süreliğine konudan banlanmıştır. Forumdaki geleceği hakkındaki kararı da en kısa sürede veririz. :)