özür dilerim böyle olsun istememiştim ama sırf üniversite okumadım diye benimle dalga geçemezsiniz tamamıı
Allah aşkınıza gidin şu forumdan beni rahat bırakınnnnnnn
özür dilerim böyle olsun istememiştim ama sırf üniversite okumadım diye benimle dalga geçemezsiniz tamamıı
@Bully artık bir el atma zamanı geldi kardeşim şu yeni gelen 3-4 zibidinin banlanmasını rica ediyorum
Aynen abi boş insanlarla daha fazla muhattap olmadan temizliğin yapılması gerekli. İp ban atılabilir sürekli yeni hesap açmalarını engellemek için.@Bully artık bir el atma zamanı geldi kardeşim şu yeni gelen 3-4 zibidinin banlanmasını rica ediyorum
Abi gelip de küfür edenleri tek tek banlıyorum merak etme, ama bitmiyorlar neyse o hadsizler gidene kadar ben de buradayım. Ne çeşit bir beladır bunlar anlamadım ki.@Bully artık bir el atma zamanı geldi kardeşim şu yeni gelen 3-4 zibidinin banlanmasını rica ediyorum
Abi gelip de küfür edenleri tek tek banlıyorum merak etme, ama bitmiyorlar neyse o hadsizler gidene kadar ben de buradayım. Ne çeşit bir beladır bunlar anlamadım ki.
Eline sağlık. İp ban atılmıyor mu ki acaba? Gerçi sen düşünmüşsündür zaten, işini bilirsin.Abi gelip de küfür edenleri tek tek banlıyorum merak etme, ama bitmiyorlar neyse o hadsizler gidene kadar ben de buradayım. Ne çeşit bir beladır bunlar anlamadım ki.
Şu thekarahanın facesini versene. Numarasını versin çok karakteri varsa burada artistlik yapiyor. Yok mu sende bunların numarası?benim yüzümden özür dilerim
vll hak ettin cnm bu ne rezillikbanlayın hak ettim bunu
Şu thekarahanın facesini versene. Numarasını versin çok karakteri varsa burada artistlik yapiyor. Yok mu sende bunların numarası?
Buradaki arkadaşlar sana kaç kere söylemiş muhattap olma, onları bulastırma diye. Yaptığın da ayıp bir şey.
eyvallah aga gerekeni yaparsınızAbi gelip de küfür edenleri tek tek banlıyorum merak etme, ama bitmiyorlar neyse o hadsizler gidene kadar ben de buradayım. Ne çeşit bir beladır bunlar anlamadım ki.
Bu kadar çapsız kendini bilmez insanları böyle değerli insanlarla muhattap ettirdi ya daha denilecek bir şey yok.
ya tamam başlatma özürüne bi sus!ne numarası ya bende numara falan özür dilerim böyle olsun istememiştim
face bilmiyorum
özür dilerim böye olsun istememiştim
Bu kadar çapsız kendini bilmez insanları böyle değerli insanlarla muhattap ettirdi ya daha denilecek bir şey yok.
Bi sus yeter özür özür naptın forumun huzurunu kaçırdın.özür dilerim böye olsun istemedim ben zaten girmiyordum forumlarına
bırakmıştım yemin ederim
Bi sus yeter özür özür naptın forumun huzurunu kaçırdın.
en doğru karar konudan banlanması yeterli aga@vadikızı bir süreliğine konudan banlanmıştır. Forumdaki geleceği hakkındaki kararı da en kısa sürede veririz.