Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

2 ay çok uzun. Neyse sınırsız da yiyebilirdin buna da şükür aga :)

Bu arada @-KADİR- nerde la edhonun sezon finalini izleyip uyudu mu yoksa :A :A
Günahımı alma la zaten geceleyin @china_shangai havasını attı sezon finali nasıl olurmuş izlede gör diye edho ile hiçbir alakam yoktur nötrüm tekrarlıyorum :A

Hızır Reis'i vurmuşlar :A Ben de Twitterdan gördüm :A :A
Aramızda kalsın ancak bu kadar sıradan olunur ben fragmanı görür görmez vurulacaklarını anladım :A yani ben her zamam sezarın hakkını veren bir insanım turkiye nin en iyi senaristi raci şaşmaz dır bu tür manevraları yapabilecek en iyi isim edho raci yi düsünunce çok fazla hafif kalan bir is neyse o bizim konumuz degil v2 yi de vermemisler

Aramızda kalsın ancak bu kadar sıradan olunur ben fragmanı görür görmez vurulacaklarını anladım :A yani ben her zamam sezarın hakkını veren bir insanım turkiye nin en iyi senaristi raci şaşmaz dır bu tür manevraları yapabilecek en iyi isim edho raci yi düsünunce çok fazla hafif kalan bir is neyse o bizim konumuz degil v2 yi de vermemisler
Ben artık bişey demiyorum o dizi hakkında. Burda izleyen kardeşlerimize saygısızlık olmasın. :)

V2 yarın çıkar aga veya sosyal medya fragmanı da olabilir.

Ben artık bişey demiyorum o dizi hakkında. Burda izleyen kardeşlerimize saygısızlık olmasın. :)

V2 yarın çıkar aga veya sosyal medya fragmanı da olabilir.
Bak şimdi beni niye ortaya atıyon biz birşey mi dedik zevk meselesi biz genel yorumumuzu yaptık gerisi zevk meselesi :X

Aga v2 nin çıkması lazimdi cikmazsa dusuk bir profilli bolumun gelecegi kanisi bende oluşur

Aga sürpriz bir kayıp olursa ağır girerim yine :A Erhan falan ölürse papaz oluruz ben şimdiden söyleyeyim :A
Ulan ne hallere düştüm tek başına birakilan iktidar partisine döndüm herkes muhalefet en büyük ittifakım bile taraf değiştirdi ama olsun bu devran yine değişecek yıkılmadım burdayım dibine kadar :D erhan konusunda yorum yapmiyorum sonra o is tam dedigimin tersi cikiyor gorecez

Ulan ne hallere düştüm tek başına birakilan iktidar partisine döndüm herkes muhalefet en büyük ittifakım bile taraf değiştirdi ama olsun bu devran yine değişecek yıkılmadım burdayım dibine kadar :D erhan konusunda yorum yapmiyorum sonra o is tam dedigimin tersi cikiyor gorecez
Çabanı taktir etmekle beraber seni kınıyorum :A Şu leş sezonu her şeye rağmen savundun ya :A Son vuruşu ''bu sezon finali son 4 yıla bedel'' diyerek yaptın :A Sözün bittiği yer :)