Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aynen öyle bende çıkması taraftarıydım (hatta takas can atıyordu) ama maalesef işlerin yoğunluğundan zaman bulamadı.

İnşallah yeni sezonda Beyaz Show ile geri döner.
ayy ben açıkcası necati bey çıksa bizlere 2-3 laf söylese ben bu sezona veda etmeyi vazgeçer seneye 1 sezon daha necati bey hatrına izlerdim ama bizleri düşündüklerine dahil hiçbir umut verici şey göremiyorum malesef 🙂

aaa bence bu sezon bitmeden mutlaka bir programa çıkmalıydı 3 adam yerine beyazın sezon finalina katılması gerekirdi millet diziden kopuyor iyice kalanların yarısıda bu sezon bırakmaya hazırlanıyor necati bey çıkıcaktı ekrana birlik çağrısı yapıcaktı yeni sezona dahil bir kaç umut ver seyirciye desteğinize devam edin de vadicilere 2-3 kelam laf etmesi gerekirdi :F

Haklısın cnm sana katılıyorum
Ben mesut yar Kanal D ye geçince birde vadide reklam yapınca mesut yar programa
çıkar diye bekledim ama çıkmadılar sanırım sezon finalinden sonra çıkabilirler

Haklısın cnm sana katılıyorum
Ben mesut yar Kanal D ye geçince birde vadide reklam yapınca mesut yar programa
çıkar diye bekledim ama çıkmadılar sanırım sezon finalinden sonra çıkabilirler
sezon finalinden sonra iş işten geçebilir vlla ayoll kuzuzadeler duruyor kimi seviyorsak öldürüyorlar çık bari 2 umut verici laf söyle bizde yeni sezonada şans vermeyide düşünelim :F

sezon finalinden sonra iş işten geçebilir vlla ayoll kuzuzadeler duruyor kimi seviyorsak öldürüyorlar çık bari 2 umut verici laf söyle bizde yeni sezonada şans vermeyide düşünelim :F

Neden iş işten geçsin be sende takmışsın bırakmayı haftaya sezon finali diyorlar
pek inanmadım ama neyse

ayy ben açıkcası necati bey çıksa bizlere 2-3 laf söylese ben bu sezona veda etmeyi vazgeçer seneye 1 sezon daha necati bey hatrına izlerdim ama bizleri düşündüklerine dahil hiçbir umut verici şey göremiyorum malesef 🙂
Diğerlerini bilmem ama Necati Şaşmaz'ın kişiliğinin on numara beş yıldız olduğunu biliyorum ve hep söylerim. Katılamamasının kesinlikle nedenleri vardır. Tahminimce iş yoğunluğundandır.

Neden iş işten geçsin be sende takmışsın bırakmayı haftaya sezon finali diyorlar
pek inanmadım ama neyse
kız bu sezon finalinde nokta koymayı bekliyorum çıksa 2-3 laf etse 1 sezon daha hatrına izlerdim necati beyin konusması buyüzden önemlli kaçan seyirciye etkili olur :F

kız bu sezon finalinde nokta koymayı bekliyorum çıksa 2-3 laf etse 1 sezon daha hatrına izlerdim necati beyin konusması buyüzden önemlli kaçan seyirciye etkili olur :F

Bende çıkmasını çok istiyorum ama iş yoğunluğundan dolayı çıkamıyordur
bilmiyoruz ki ne olduğunu sende hemen bırakmayı düşünme bee vede
beklemeee:(

pek inanmadım ama neyse
Aslında haftaya sezon finali olması daha mantıklı ama son bölüme bakınca bitmeyen konuların olduğu ortada. Umarım çok uzatmalar ve yeni sezon için bomba transferler yapıp dizimizi tekrardan şaha kaldırırlar.

pusat ölmezse bir ihtimal kalırım bakalım bazıları öldü dyor bazıları ölmedi diyor :F

Ben hala ölmediğini düşünüyorum ya

Aslında haftaya sezon finali olması daha mantıklı ama son bölüme bakınca bitmeyen konuların olduğu ortada. Umarım çok uzatmalar ve yeni sezon için bomba transferler yapıp dizimizi tekrardan şaha kaldırırlar.

aynen öyle ama oda belli dğeil ki 300.bölümde sezon finali olmayacakmıydı

Bence Pusatın ölme ihtimali yüksek ama devam sahneleri iyi ya da kötü gelecektir.

Sezon finali için dediğin gibi abla 300.bölüm söylemleri çok zikrediliyor.

Bende öldü diycem ama geçen bölümde tam birşey demediler erhan baktığında
ölse ölmüş derdi hemen fragmandada cenaze sahnesi falan yok o yüzden öldü
diyemiyorum
evet ben 300.bölüm çekildi diye okumuştum twiiterde falan

necati şaşmaz beyaz a artık çıkmaz ancak mesut yar

Kadircim bende mesut yara bekliyorum bakalım çıkıcakmı

Beni ikna odasına alması lazım izlemem için :A

sezon finali bu hafta değil haftaya 300.bölüm dedik ya aga bu rezil kanal neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum ben böyle berbat bir yönetim böyle rezil bir kanal görmedim kurtlar vadisinin ağzına .... resmen. atv show veya starda olsak bu halimizle bile en az 8-9 kesin alırdık. daha dizinin sezon finali yapacağı haftayı bilmiyolar rezillik ya rezillik