Benim aklıma dügunde memati nin ölmesi geldi
Evet aga şimdi baktım düzeltmişler. Ben de şaşırdım hem fragmanda hem de sitede sezon finali deyince, valla tam rezillik.sezon finali bu hafta değil haftaya 300.bölüm dedik ya aga bu rezil kanal neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum ben böyle berbat bir yönetim böyle rezil bir kanal görmedim kurtlar vadisinin ağzına .... resmen. atv show veya starda olsak bu halimizle bile en az 8-9 kesin alırdık. daha dizinin sezon finali yapacağı haftayı bilmiyolar rezillik ya rezillik
300.bolum sezon finali duzelttilersezon finali bu hafta değil haftaya 300.bölüm dedik ya aga bu rezil kanal neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum ben böyle berbat bir yönetim böyle rezil bir kanal görmedim kurtlar vadisinin ağzına .... resmen. atv show veya starda olsak bu halimizle bile en az 8-9 kesin alırdık. daha dizinin sezon finali yapacağı haftayı bilmiyolar rezillik ya rezillik
Cahit ölüyor mu yoksa 😱
Aynen olabilir. Keşke 2 sezon önceki sezon finali gerçekleşse, Ustanın sağ kolu ölse yani CahitBenim aklıma dügunde memati nin ölmesi geldi
İnşallah Bir 30 gün daha oruç tutarımCahit ölüyor mu yoksa 😱
Bu şartlarda cahit in olmesi dusenemiyorum bileAynen olabilir. Keşke 2 sezon önceki sezon finali gerçekleşse, Ustanın sağ kolu ölse yani Cahit
İnşallah Bir 30 gün daha oruç tutarım
tahmin etmek pek zor değil işte bunu sevmiyorum. daha dizinin 5 bölüm sonrasındaki szon finalini kestirebiliyoruz böyle olmaması lazım. cahit safiye düğünü olacak biri gelip basacak birileri ölecek sezon finali bu işte. mesut yarı severim ama vadiden pek anladığını sanmıyorum bomba dediği budur. bahsettiği sezon finali de mematinin öldüğü sezon finali
Bu şartların gelişmesinin baş müsebbibi Cahit zaten agaBu şartlarda cahit in olmesi dusenemiyorum bile
He cahit bu adamı oldugundan cok daha fazla buyultup orantisiz deger biciyorsunuzBu şartların gelişmesinin baş müsebbibi Cahit zaten aga
Oruç tutmak ne kelime adak keserim adak Ama bence büyük sürpriz dedikleri Kenan da Polat'ın oğlu çıkacakAynen olabilir. Keşke 2 sezon önceki sezon finali gerçekleşse, Ustanın sağ kolu ölse yani Cahit
İnşallah Bir 30 gün daha oruç tutarım
Yok ebesinin a.. Ali SamiOruç tutmak ne kelime adak keserim adak Ama bence büyük sürpriz dedikleri Kenan da Polat'ın oğlu çıkacak
Kenan ile Yusuf ikiz değil mi aga bence normal bile Ne bileyim en son büyük sürpriz dediklerinde Yusuf Polat'ın oğlu çıkmıştıYok ebesinin a.. Ali Sami
Büyük sürpriz düğündür. Safiye ölür Cahit de vurulur ama ölmez. Benim kafamdaki soru işareti şu; Çiğdem Batur'a yapılan muamele ona da mı yapılacak. Ne cenazesi olacak ne ismi geçecek bir sonraki sezon. Saçma sapan bir lokasyonda başlayacak olay örgüsünün bir önceki sezonla hiçbir alakası olmayacak.Kenan ile Yusuf ikiz değil mi aga bence normal bile Ne bileyim en son büyük sürpriz dediklerinde Yusuf Polat'ın oğlu çıkmıştı
Bence de ölmesin ölürse senaryo yazmaya daha çok vakit ayırır külliyen biteriz.@Doğu aga yapma Allah aşkına cahitin ölmesinin hiç sırası değil 3-4 sene önce desen tamam derdim ama şu saatten sonra asla ölmemesi gereken adamdır. işin kamera arkası kısmı dışında cahitin oyuncu olarak vadinin artık vazgeçilmezi olduğu bir gerçek. sevildiği de çok net bir gerçek internetteki 3-5 kişinin yorumlarını hiç takmadım takmam genel itibariyle sevilen bir adam. zaten eskilerden kimse kalmamış cahiti kaybedemeyiz
cahit e falan birşey olmaz geçsinler o ayakları@Doğu aga yapma Allah aşkına cahitin ölmesinin hiç sırası değil 3-4 sene önce desen tamam derdim ama şu saatten sonra asla ölmemesi gereken adamdır. işin kamera arkası kısmı dışında cahitin oyuncu olarak vadinin artık vazgeçilmezi olduğu bir gerçek. sevildiği de çok net bir gerçek internetteki 3-5 kişinin yorumlarını hiç takmadım takmam genel itibariyle sevilen bir adam. zaten eskilerden kimse kalmamış cahiti kaybedemeyiz
Hiç boşuna umutlanma kardeşim seneye de burdayızherşeyden önce kanal değişikliği şart yoksa seneye elveda deriz bu kanalla olmuyor
gçrüldüğü üzere o iş bitti malesefherşeyden önce kanal değişikliği şart yoksa seneye elveda deriz bu kanalla olmuyor