Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@Doğu lahmacun varken pizza mı yenir la hayatta yemem :D hamburger pizza falan filan hiç yemedim
mis gibi etsiz çiğ köfte lahmacun kebap döner söylesene vizyonun harbiden darmış la :D
bu arada lafı geçmişken söylim çiğ köfte hastasıyım etsiz bence on numara önemli olan baharatlarıdır :D

dadaşım erzurumun yemekleri de çok güzel demi kadayıf dolmasının tadını çok merak
ediyorum ben ya🙂
Aynen abla guzel yemeklerimiz varda bazilari bana gore degil. Mesela etli yaprak sarma. Piinclisi varken etlisini niye yapip yiyeyim :D

Aynen abla kadayıf dolması da güzel. Ama küçük olacak büyük olunca guzel olmuyor

vadinin son bölümü resmi kanalda 900 bin fragmanı 400 bin izlenmiş. özellikle fragmanın izlenme sayısı baya iyi aslında geçen haftadan beri ciddi yükseliş bekliyordum ama yazdan dolayı sanırım olmadı

önceden izlemişlere anılarını canlandırmaları için izlememiş olanlarada necati bey özlemini teselli bulsunlar diye bunu buraya bırakayım ayoll 2005 ibo şhow :F
@china_shangai @-KADİR- @takas @vadikızı @sürgünüm @MEnes @Doğu @Polat Şaşmaz @papuleoo @Master.1000 @batuhankaralar ve aklıma gelmeyen tüm vadiciler :F
usta o zaman daha toydu şimdi ibo falan öyle rahat rahat konuşamaz reisle gerçi ibo mu kaldı :D

@Çiğdem- beyaz showa katıldıkları programı izleyebilirsin yada youtube da bi ton videosu var ustanın :D

Abi şu Müge Anlı olayı nedir la ahskshajhsja :F Şunu yurt dışından birine nasıl anlatabilirsin :A

Aga bu yaşanmış bunun izahı olamaz bu nasıl iş arkadaş :A
"Bari can yeleği takın" falan diyor :F Lütfen bu bir troll olsun aksi halde bu rezilliğe girer :A Allahım ben rtük başkanı olsam topunu kaldırırım yayından alayını. Gözünün yaşına bakarsam şerefsizim :A

"Bari can yeleği takın" falan diyor :F Lütfen bu bir troll olsun aksi halde bu rezilliğe girer :A Allahım ben rtük başkanı olsam topunu kaldırırım yayından alayını. Gözünün yaşına bakarsam şerefsizim :A
Ben duyduğumda inanmamıştım ama gerçekmiş

CkKqNuBXIAA0yz1.jpg

Daha önce yarım yamalak izlemiştim [emoji17] artık programlara çıkma zamanı geldi.
aaa bence bu sezon bitmeden mutlaka bir programa çıkmalıydı 3 adam yerine beyazın sezon finalina katılması gerekirdi millet diziden kopuyor iyice kalanların yarısıda bu sezon bırakmaya hazırlanıyor necati bey çıkıcaktı ekrana birlik çağrısı yapıcaktı yeni sezona dahil bir kaç umut ver seyirciye desteğinize devam edin de vadicilere 2-3 kelam laf etmesi gerekirdi :F

aaa bence bu sezon bitmeden mutlaka bir programa çıkmalıydı 3 adam yerine beyazın sezon finalina katılması gerekirdi millet diziden kopuyor iyice kalanların yarısıda bu sezon bırakmaya hazırlanıyor necati bey çıkıcaktı ekrana birlik çağrısı yapıcaktı yeni sezona dahil bir kaç umut ver seyirciye desteğinize devam edin de vadicilere 2-3 kelam laf etmesi gerekirdi :F
Aynen öyle bende çıkması taraftarıydım (hatta takas can atıyordu) ama maalesef işlerin yoğunluğundan zaman bulamadı.

İnşallah yeni sezonda Beyaz Show ile geri döner.