Aynen abla guzel yemeklerimiz varda bazilari bana gore degil. Mesela etli yaprak sarma. Piinclisi varken etlisini niye yapip yiyeyimdadaşım erzurumun yemekleri de çok güzel demi kadayıf dolmasının tadını çok merak
ediyorum ben ya🙂
usta o zaman daha toydu şimdi ibo falan öyle rahat rahat konuşamaz reisle gerçi ibo mu kaldıönceden izlemişlere anılarını canlandırmaları için izlememiş olanlarada necati bey özlemini teselli bulsunlar diye bunu buraya bırakayım ayoll 2005 ibo şhow
@china_shangai @-KADİR- @takas @vadikızı @sürgünüm @MEnes @Doğu @Polat Şaşmaz @papuleoo @Master.1000 @batuhankaralar ve aklıma gelmeyen tüm vadiciler
Aynen abla guzel yemeklerimiz varda bazilari bana gore degil. Mesela etli yaprak sarma. Piinclisi varken etlisini niye yapip yiyeyim
Aynen abla kadayıf dolması da güzel. Ama küçük olacak büyük olunca guzel olmuyor
Açtım agaDadayı izleyebilirsiniz komik @Doğu kaçırma
Cahit'in Pana ile ilişiğinin kesilmesi dışında hiçbir haber iyi haber değildir.Yarın sabaha size güzel bir sürprizim var, Pusat Çakır veda videosu hazırlıyorum
Aga bu yaşanmış bunun izahı olamaz bu nasıl iş arkadaşAbi şu Müge Anlı olayı nedir la ahskshajhsja Şunu yurt dışından birine nasıl anlatabilirsin
"Bari can yeleği takın" falan diyor Lütfen bu bir troll olsun aksi halde bu rezilliğe girer Allahım ben rtük başkanı olsam topunu kaldırırım yayından alayını. Gözünün yaşına bakarsam şerefsizimAga bu yaşanmış bunun izahı olamaz bu nasıl iş arkadaş
Ben duyduğumda inanmamıştım ama gerçekmiş"Bari can yeleği takın" falan diyor Lütfen bu bir troll olsun aksi halde bu rezilliğe girer Allahım ben rtük başkanı olsam topunu kaldırırım yayından alayını. Gözünün yaşına bakarsam şerefsizim
Daha sezon finali olup olmadığını bilmiyoruz ulan Pana
Daha önce yarım yamalak izlemiştim [emoji17] artık programlara çıkma zamanı geldi.önceden izlemişlere anılarını canlandırmaları için izlememiş olanlarada necati bey özlemini teselli bulsunlar diye bunu buraya bırakayım ayoll 2005 ibo şhow
@china_shangai @-KADİR- @takas @vadikızı @sürgünüm @MEnes @Doğu @Polat Şaşmaz @papuleoo @Master.1000 @batuhankaralar ve aklıma gelmeyen tüm vadiciler
aaa bence bu sezon bitmeden mutlaka bir programa çıkmalıydı 3 adam yerine beyazın sezon finalina katılması gerekirdi millet diziden kopuyor iyice kalanların yarısıda bu sezon bırakmaya hazırlanıyor necati bey çıkıcaktı ekrana birlik çağrısı yapıcaktı yeni sezona dahil bir kaç umut ver seyirciye desteğinize devam edin de vadicilere 2-3 kelam laf etmesi gerekirdiDaha önce yarım yamalak izlemiştim [emoji17] artık programlara çıkma zamanı geldi.
Aynen öyle bende çıkması taraftarıydım (hatta takas can atıyordu) ama maalesef işlerin yoğunluğundan zaman bulamadı.aaa bence bu sezon bitmeden mutlaka bir programa çıkmalıydı 3 adam yerine beyazın sezon finalina katılması gerekirdi millet diziden kopuyor iyice kalanların yarısıda bu sezon bırakmaya hazırlanıyor necati bey çıkıcaktı ekrana birlik çağrısı yapıcaktı yeni sezona dahil bir kaç umut ver seyirciye desteğinize devam edin de vadicilere 2-3 kelam laf etmesi gerekirdi