Sorma aga 3 gündür pide ile besleniyorum sol tarafım kıymalı pide olduLa olum nasıl bir evmiş bu kutuları aç aç bitiremedin inş sana bırakmamışlardır o işleri yoksa omümüzdeki 1 yıl boyunca sen anca bitirirsin 😀
Sorma aga 3 gündür pide ile besleniyorum sol tarafım kıymalı pide olduLa olum nasıl bir evmiş bu kutuları aç aç bitiremedin inş sana bırakmamışlardır o işleri yoksa omümüzdeki 1 yıl boyunca sen anca bitirirsin 😀
La madem pide yiyon niye hep kıymalı istiyon kaşarlıdan kuşbaşına kadar yolu var farklılık yapsana 😀Sorma aga 3 gündür pide ile besleniyorum sol tarafım kıymalı pide oldu
Vizyonum dar aga benim Başkanım Dursun Özbek kıymalıdan öteye geçemiyorumLa madem pide yiyon niye hep kıymalı istiyon kaşarlıdan kuşbaşına kadar yolu var farklılık yapsana 😀
Değiştir kendini yeni tatlara yönel bi lahmacun söyle hiç birşey yapmıyorsan pidenin üstüne yumurta kırdırVizyonum dar aga benim Başkanım Dursun Özbek kıymalıdan öteye geçemiyorum
Yarın filan pideden pizzaya evrilirim aga özüme dönerimDeğiştir kendini yeni tatlara yönel bi lahmacun söyle hiç birşey yapmıyorsan pidenin üstüne yumurta kırdır
Batı sevici seni mis gibi pide dururken pizza neymiş 😀Yarın filan pideden pizzaya evrilirim aga özüme dönerim
Batının güzel yanlarını alacaksın aga Pide de candır tabii. Geçen vegan lahmacunu gördüm la Tövbeler olsunBatı sevici seni mis gibi pide dururken pizza neymiş 😀
E artık globelleşen dünyada bunlar normal pazarlamanin her yolu mübahBatının güzel yanlarını alacaksın aga Pide de candır tabii. Geçen vegan lahmacunu gördüm la Tövbeler olsun
Aga etsiz çigkofte olmayacağı gibi etsiz de lahmacun olmaz. Etsiz hayat olmaz hatta Bu spastikler marjinal takılmayı bi halt sanıyor, nimetlerden faydalanmamak nedir yaE artık globelleşen dünyada bunlar normal pazarlamanin her yolu mübah
Tamam abla. Şu LYS'de geçsin. Ben girmiyorum ama forumda girenler var o da bitsin de cümbür cemaat izleyek
Çığ köfte yi etli yersen caiz değil onu hatırlatayım ben etsiz yerim hoş zaten çoğu yerde etsiz yapıyorlar be memnunum; vejeteryanları hiç anlayamadım et yenmez mi hiç varya insanın hayattan aldığı zevk yarıyarıya düşebilir dediğin gibi nimetlerden faydalanacaksınAga etsiz çigkofte olmayacağı gibi etsiz de lahmacun olmaz. Etsiz hayat olmaz hatta Bu spastikler marjinal takılmayı bi halt sanıyor, nimetlerden faydalanmamak nedir ya
Pizza ne lan. Pide candır can hele ki lahmaç offfYarın filan pideden pizzaya evrilirim aga özüme dönerim
Pizza ne lan. Pide candır can hele ki lahmaç offf
Nasıl caiz değil la bilmiyordum ben bunu. Zaten piyasada etli satan kalmadı ki Çigkofteden soğuttular adamı.Çığ köfte yi etli yersen caiz değil onu hatırlatayım ben etsiz yerim hoş zaten çoğu yerde etsiz yapıyorlar be memnunum; vejeteryanları hiç anlayamadım et yenmez mi hiç varya insanın hayattan aldığı zevk yarıyarıya düşebilir dediğin gibi nimetlerden faydalanacaksın
önceden izlemişlere anılarını canlandırmaları için izlememiş olanlarada necati bey özlemini teselli bulsunlar diye bunu buraya bırakayım ayoll 2005 ibo şhow
@china_shangai @-KADİR- @takas @vadikızı @sürgünüm @MEnes @Doğu @Polat Şaşmaz @papuleoo @Master.1000 @batuhankaralar ve aklıma gelmeyen tüm vadiciler
Aga et çiğ katildigi icin yemek uygun degil dedigin gibi zaten etli yapan yer yok gibi oradan devam et senNasıl caiz değil la bilmiyordum ben bunu. Zaten piyasada etli satan kalmadı ki Çigkofteden soğuttular adamı.
Bu muhabbeti ramazanda da yapacaksak işimiz var aga En iyisi evlerimize dağılalımAga et çiğ katildigi icin yemek uygun degil dedigin gibi zaten etli yapan yer yok gibi oradan devam et sen
@Doğu aga biz nerden girdik buraya biz ne yapıyoz hadi ben kaçar hayırlı geceler
Bu nasıl mükemmel bir haber böyle.
Ramazan da işimiz zor bence kesin yaparız o potansoyelin var olduğunu biliyorumBu muhabbeti ramazanda da yapacaksak işimiz var aga En iyisi evlerimize dağılalım