Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

b99188bdf2d9603dd2e2c1b5b4ce46f6.jpg

@Çiğdem- demişti ki ailesinden biri paylaşım yapmış ölecek diye abisi birşey
dememiş görkemde resim paylaşmamış
abla o iş bitti kesin öldü eğer hastane sahnesi varsa bile orda ölecek kesin bilgi bu

hepsi aynı dönemde evleniyor enteresan :D
hahah yok cnm senin bu hastane resmini @batuhankaralar çok önceden paylaşmıştı zaten hatta sezon finalinden önceki bölümü bekleyin diyordu sonra o hastane fotosunu paylaştı ölücek dedi onun fotosu o :F

ailesi olayını emre özaltunmuydu o söyledi abisiyle konuşmuş tweterdan pusatın öldüğünü doğrulamış sitemde etmiş öyle diyordu :F

hahah yok cnm senin bu hastane resmini @batuhankaralar çok önceden paylaşmıştı zaten hatta sezon finalinden önceki bölümü bekleyin diyordu sonra o hastane fotosunu paylaştı ölücek dedi onun fotosu o :F

ailesi olayını emre özaltunmuydu o söyledi abisiyle konuşmuş tweterdan pusatın öldüğünü doğrulamış sitemde etmiş öyle diyordu :F

İyide adamın instagramında öyle birşey paylaşmamış

İyide adamın instagramında öyle birşey paylaşmamış
yok cnm ben dm ttım twetterden konuştuk diyordu abisi pusata haksızlık yapıldığını söylemiş doğrulamış geçen günde kayaoğlarından birisiyle konusuyorum diyordu hani onlarla konusuyormus yanı artık nasıl bilmiyorum :F

yok cnm ben dm ttım twetterden konuştuk diyordu abisi pusata haksızlık yapıldığını söylemiş doğrulamış geçen günde kayaoğlarından birisiyle konusuyorum diyordu hani onlarla konusuyormus yanı artık nasıl bilmiyorum :F

he tmm dm de konuştum demişti kutsi kayaoğlu idi o ben cahitten önce geldim
demiş emin sormuşta

Net olmamakla birlikte aldığım bilgiye göre Mert Kılıç da dizinin yeni sezon kadrosunda yer alacak.
cahit olduğu sürece polatın ofisine memati abdülhey tarzı iyi bir adam kesinlikle gelmez mert kılıç bence yeni sezonun yeni kötü adamı olucak mete aymar ve andrei öldüler gölgede bu bölümde büyük ihtimalle ölücek mert beyde'de kötü adam tipi var :F