evet yarınBugün çıkar aga genelde daha erken çıkıyordu. Bizim sosyal medya fragmanı yarın mı çıkıyor ?
Aha geldi hain tavuk @MEnesDün iyi sattın kanka
evet yarınBugün çıkar aga genelde daha erken çıkıyordu. Bizim sosyal medya fragmanı yarın mı çıkıyor ?
Aha geldi hain tavuk @MEnesDün iyi sattın kanka
Bunu görmüştüm aga
Dur ben de açıyorum işim vardı. Özelden varsa link atın bu garibana
Lig tv den izliyorum ben.Dur ben de açıyorum işim vardı. Özelden varsa link atın bu garibana
aga konusunu açsana buralarda bu iş olmazDur ben de açıyorum işim vardı. Özelden varsa link atın bu garibana
Sağlam tempo oldu fark açıldı bir anda. O Melih ne içti de geldi maça ya. Herif yamyam gibi kaçırmadı resmen.aga konusunu açsana buralarda bu iş olmaz
şaşırdım çılgın attıSağlam tempo oldu fark açıldı bir anda. O Melih ne içti de geldi maça ya. Herif yamyam gibi kaçırmadı resmen.
Maç koptu ya. 56 sayı Nba'de bile bazen atılmıyor. Acayip hücum ediyorsunuz. Çok zor artık dönmesi.şaşırdım çılgın attı
Lig tv den izliyorum ben.Şuan fark pek açılmadan 5 sayı civarı gidiyor. Bakalım kafa kafaya götürürsek son çeyrekte bir aksiyon yaşarız.
Ulan adam gibi link yok ki anasını satayım bir süre sonra patlıyoraga konusunu açsana buralarda bu iş olmaz
valla bizim hücum tamam da sizin savunma nerede onu göremedim alley oop lar havada uçuşuyorMaç koptu ya. 56 sayı Nba'de bile bazen atılmıyor. Acayip hücum ediyorsunuz. Çok zor artık dönmesi.
Savunma bu maç çöp Lasme erken faul yapınca. Adam her maç erken faul bir çözemedi şu işi.valla bizim hücum tamam da sizin savunma nerede onu göremedim alley oop lar havada uçuşuyorvesely sanki smaç yarışmasında gibi her türlü vurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?