aga şu son gelişmeyle beraber bence tersi bir durum söz konusu olmayacak seneyede kanal d ile devam edilecek@-KADİR- aga gelecek sezonda kanal d de devam edersek sezon sonunu göremeyiz bunlar adamı çıldırtır
aga şu son gelişmeyle beraber bence tersi bir durum söz konusu olmayacak seneyede kanal d ile devam edilecek@-KADİR- aga gelecek sezonda kanal d de devam edersek sezon sonunu göremeyiz bunlar adamı çıldırtır
O zaman önümüzdeki sezon zaman harcamaya değmeyecek bir iş olacak gibi. Hiç bir şey yapılmadan aynı şekil devam edeceklerse hiç başlamasınlar sezona. Seyirciye de yazık yani.aga şu son gelişmeyle beraber bence tersi bir durum söz konusu olmayacak seneyede kanal d ile devam edilecek
aga vadiden bi bok olmaz bu saatten sonra resmen bitirdiler koskoca efsaneyiaga şu son gelişmeyle beraber bence tersi bir durum söz konusu olmayacak seneyede kanal d ile devam edilecek
şu duruma hiç anlam veremiyorum cidden enteresanO zaman önümüzdeki sezon zaman harcamaya değmeyecek bir iş olacak gibi. Hiç bir şey yapılmadan aynı şekil devam edeceklerse hiç başlamasınlar sezona. Seyirciye de yazık yani.
bu şekilde giderse evet olacağı budur; efsaneler bitmez aga daha atılacak kurşunumuz var iş ki kurşunu silahın ağzına verecek kişiyi bulmakaga vadiden bi bok olmaz bu saatten sonra resmen bitirdiler koskoca efsaneyi
Yalan değilse adam değilim. Ulan sosyal medya kast sorumlusu olsa diziye yapılan eleştirileri görür. Bunu görmüşler göre göreBir Vadi Forumuna teşekkur etmedikleri eksikti![]()
Mesela birini alıp konuşmak lazım. Abi siz nasıl dizinin bu durumundan memnunsunuz veya dizinin bölümlerini izliyor musunuz? Eskisi gibi zaten olamaz ama en azından işe yarar elle tutulur bir şeyler yapma isteği de kalmamış sanırım. Yok çünkü olumlu yönde hiçbir çaba göremiyorum. Hayırlısı artık ne diyelim ama sanki bile isteye yapıyorlar gerçekten anlamak çok güç.şu duruma hiç anlam veremiyorum cidden enteresan
bu şekilde giderse evet olacağı budur; efsaneler bitmez aga daha atılacak kurşunumuz var iş ki kurşunu silahın ağzına verecek kişiyi bulmak
lan kafayı yicem aga bu kadar mallık sığırlık aptallık nasıl yapılabilir nolur bitirin yapamıyorsanız nolur ya daha fazla sinir krizi geçirmek istemiyorum Allah akıl fikir versin. 1 şeyde mi doğru yapılmazşu duruma hiç anlam veremiyorum cidden enteresan
bu şekilde giderse evet olacağı budur; efsaneler bitmez aga daha atılacak kurşunumuz var iş ki kurşunu silahın ağzına verecek kişiyi bulmak
ha işte mesele orası olanı değiştirmek için birşey yapılmıyor yapsalar olmuyor bitsin diyecem ama aynen devam ediyorlar insan soruyor bitsin diye mi yapıyorlar diyeMesela birini alıp konuşmak lazım. Abi siz nasıl dizinin bu durumundan memnunsunuz veya dizinin bölümlerini izliyor musunuz? Eskisi gibi zaten olamaz ama en azından işe yarar elle tutulur bir şeyler yapma isteği de kalmamış sanırım. Yok çünkü olumlu yönde hiçbir çaba göremiyorum. Hayırlısı artık ne diyelim ama sanki bile isteye yapıyorlar gerçekten anlamak çok güç.
işte bizim anlayamadığımız kafayı yediğimiz nokta da bu adamların zerre umrunda değil hiçbişey marsta falan mı yaşıyolar acaba bence de bilerek takmıyolar gibime geliyor bunun mantıklı başka hiçbir açıklaması olamaz. ama 13 yıllık hayranı olduğumuz dizinin böyle göz göre göre eriyip gitmesi insana çok koyuyor bizi böyle üzen alayına yazıklar olsunha işte mesele orası olanı değiştirmek için birşey yapılmıyor yapsalar olmuyor bitsin diyecem ama aynen devam ediyorlar insan soruyor bitsin diye mi yapıyorlar diye
Kanka verecekleri cevabı aynen yazıyorum bak aynen şöyle; "Neyini beğenmiyorsunuz? Kurtlar Vadisi yayınlandığı her dönemde eleştirilmiştir bu sene de eleştiriliyor doğaldır. Zaten Perşembeleri en çok izlenen diziyiz hala. Yolumuza gümbür gümbür devam ediyoruz 13 yıldır zirvede"Mesela birini alıp konuşmak lazım. Abi siz nasıl dizinin bu durumundan memnunsunuz veya dizinin bölümlerini izliyor musunuz? Eskisi gibi zaten olamaz ama en azından işe yarar elle tutulur bir şeyler yapma isteği de kalmamış sanırım. Yok çünkü olumlu yönde hiçbir çaba göremiyorum. Hayırlısı artık ne diyelim ama sanki bile isteye yapıyorlar gerçekten anlamak çok güç.
aga herşeyi geçtim 16 haziran olayına ne diyeceksin o kadar düşündüm mantıklı bir izahını bulamadım acaba masksatları ne? avrupa şampiyonası var, ramazan ayı var, zaten yaz ayı yani reytinglerin düşmesi için bu şartlar mevcut acaba olayın amacı ne? bir izahı olan varsa dinlerizişte bizim anlayamadığımız kafayı yediğimiz nokta da bu adamların zerre umrunda değil hiçbişey marsta falan mı yaşıyolar acaba bence de bilerek takmıyolar gibime geliyor bunun mantıklı başka hiçbir açıklaması olamaz. ama 13 yıllık hayranı olduğumuz dizinin böyle göz göre göre eriyip gitmesi insana çok koyuyor bizi böyle üzen alayına yazıklar olsun
o kadar da değildir hiç mi merak edip bakmıyodur. eğer öyleyse durum çok daha vahimKanka verecekleri cevabı aynen yazıyorum bak aynen şöyle; "Neyini beğenmiyorsunuz? Kurtlar Vadisi yayınlandığı her dönemde eleştirilmiştir bu sene de eleştiriliyor doğaldır. Zaten Perşembeleri en çok izlenen diziyiz hala. Yolumuza gümbür gümbür devam ediyoruz 13 yıldır zirvede"
Hatta daha ileri gidiyorum Necati Şaşmaz'ın reytinglerden haberi bile yoktur. Cahit ve emrindeki adamlara sorduğunda "reytingler iyi abi süperiz efsaneyiz he hee" modunda cevap veriyorlardır.
yav efe ye ne bakıyon goygoy yapıyor olur mu öyle şeyo kadar da değildir hiç mi merak edip bakmıyodur. eğer öyleyse durum çok daha vahim
Aga çok basit 3. Dalyayı yapıp bitirelim kafasındalar.aga herşeyi geçtim 16 haziran olayına ne diyeceksin o kadar düşündüm mantıklı bir izahını bulamadım acaba masksatları ne? avrupa şampiyonası var, ramazan ayı var, zaten yaz ayı yani reytinglerin düşmesi için bu şartlar mevcut acaba olayın amacı ne? bir izahı olan varsa dinleriz
dizi final mi yapıyor aga sezon finaliAga çok basit 3. Dalyayı yapıp bitirelim kafasındalar.
diyorum ya yaptıkları ve yapamadıkları hiçbirşeyi anlamıyorum ve burda boş boş konuşup kimsenin bizi en ufak şekilde takmadığını bilmek zoruma gidiyor bu adamlar gülerek set resmi paylaşıyor birdeaga herşeyi geçtim 16 haziran olayına ne diyeceksin o kadar düşündüm mantıklı bir izahını bulamadım acaba masksatları ne? avrupa şampiyonası var, ramazan ayı var, zaten yaz ayı yani reytinglerin düşmesi için bu şartlar mevcut acaba olayın amacı ne? bir izahı olan varsa dinleriz
Her goygoyda bir gerçeklik payı vardır agayav efe ye ne bakıyon goygoy yapıyor olur mu öyle şey![]()
ki sezon finalini 299 da yapalım yeni sezona 300. bölüm reklamıyla girelim mantığını bile düşünemiyolar bu iş böyle devam ederse vadiyle ilgili yorumlarımı kesecem artık sadece izleyip geçecem olacak gibi değil çünküdizi final mi yapıyor aga sezon finali