Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bir Vadi Forumuna teşekkur etmedikleri eksikti :)
9245fcccb311466458728b65cf44e7fb.jpg

O zaman önümüzdeki sezon zaman harcamaya değmeyecek bir iş olacak gibi. Hiç bir şey yapılmadan aynı şekil devam edeceklerse hiç başlamasınlar sezona. Seyirciye de yazık yani.
şu duruma hiç anlam veremiyorum cidden enteresan

aga vadiden bi bok olmaz bu saatten sonra resmen bitirdiler koskoca efsaneyi
bu şekilde giderse evet olacağı budur; efsaneler bitmez aga daha atılacak kurşunumuz var iş ki kurşunu silahın ağzına verecek kişiyi bulmak

bu şekilde giderse evet olacağı budur; efsaneler bitmez aga daha atılacak kurşunumuz var iş ki kurşunu silahın ağzına verecek kişiyi bulmak
Mesela birini alıp konuşmak lazım. Abi siz nasıl dizinin bu durumundan memnunsunuz veya dizinin bölümlerini izliyor musunuz? Eskisi gibi zaten olamaz ama en azından işe yarar elle tutulur bir şeyler yapma isteği de kalmamış sanırım. Yok çünkü olumlu yönde hiçbir çaba göremiyorum. Hayırlısı artık ne diyelim ama sanki bile isteye yapıyorlar gerçekten anlamak çok güç.

lan kafayı yicem aga bu kadar mallık sığırlık aptallık nasıl yapılabilir nolur bitirin yapamıyorsanız nolur ya daha fazla sinir krizi geçirmek istemiyorum Allah akıl fikir versin. 1 şeyde mi doğru yapılmaz

Mesela birini alıp konuşmak lazım. Abi siz nasıl dizinin bu durumundan memnunsunuz veya dizinin bölümlerini izliyor musunuz? Eskisi gibi zaten olamaz ama en azından işe yarar elle tutulur bir şeyler yapma isteği de kalmamış sanırım. Yok çünkü olumlu yönde hiçbir çaba göremiyorum. Hayırlısı artık ne diyelim ama sanki bile isteye yapıyorlar gerçekten anlamak çok güç.
ha işte mesele orası olanı değiştirmek için birşey yapılmıyor yapsalar olmuyor bitsin diyecem ama aynen devam ediyorlar insan soruyor bitsin diye mi yapıyorlar diye

ha işte mesele orası olanı değiştirmek için birşey yapılmıyor yapsalar olmuyor bitsin diyecem ama aynen devam ediyorlar insan soruyor bitsin diye mi yapıyorlar diye
işte bizim anlayamadığımız kafayı yediğimiz nokta da bu adamların zerre umrunda değil hiçbişey marsta falan mı yaşıyolar acaba bence de bilerek takmıyolar gibime geliyor bunun mantıklı başka hiçbir açıklaması olamaz. ama 13 yıllık hayranı olduğumuz dizinin böyle göz göre göre eriyip gitmesi insana çok koyuyor bizi böyle üzen alayına yazıklar olsun

Kanka verecekleri cevabı aynen yazıyorum bak aynen şöyle; "Neyini beğenmiyorsunuz? Kurtlar Vadisi yayınlandığı her dönemde eleştirilmiştir bu sene de eleştiriliyor doğaldır. Zaten Perşembeleri en çok izlenen diziyiz hala. Yolumuza gümbür gümbür devam ediyoruz 13 yıldır zirvede" :A

Hatta daha ileri gidiyorum Necati Şaşmaz'ın reytinglerden haberi bile yoktur. Cahit ve emrindeki adamlara sorduğunda "reytingler iyi abi süperiz efsaneyiz he hee" modunda cevap veriyorlardır.

işte bizim anlayamadığımız kafayı yediğimiz nokta da bu adamların zerre umrunda değil hiçbişey marsta falan mı yaşıyolar acaba bence de bilerek takmıyolar gibime geliyor bunun mantıklı başka hiçbir açıklaması olamaz. ama 13 yıllık hayranı olduğumuz dizinin böyle göz göre göre eriyip gitmesi insana çok koyuyor bizi böyle üzen alayına yazıklar olsun
aga herşeyi geçtim 16 haziran olayına ne diyeceksin o kadar düşündüm mantıklı bir izahını bulamadım acaba masksatları ne? avrupa şampiyonası var, ramazan ayı var, zaten yaz ayı yani reytinglerin düşmesi için bu şartlar mevcut acaba olayın amacı ne? bir izahı olan varsa dinleriz

Kanka verecekleri cevabı aynen yazıyorum bak aynen şöyle; "Neyini beğenmiyorsunuz? Kurtlar Vadisi yayınlandığı her dönemde eleştirilmiştir bu sene de eleştiriliyor doğaldır. Zaten Perşembeleri en çok izlenen diziyiz hala. Yolumuza gümbür gümbür devam ediyoruz 13 yıldır zirvede" :A

Hatta daha ileri gidiyorum Necati Şaşmaz'ın reytinglerden haberi bile yoktur. Cahit ve emrindeki adamlara sorduğunda "reytingler iyi abi süperiz efsaneyiz he hee" modunda cevap veriyorlardır.
o kadar da değildir hiç mi merak edip bakmıyodur. eğer öyleyse durum çok daha vahim

aga herşeyi geçtim 16 haziran olayına ne diyeceksin o kadar düşündüm mantıklı bir izahını bulamadım acaba masksatları ne? avrupa şampiyonası var, ramazan ayı var, zaten yaz ayı yani reytinglerin düşmesi için bu şartlar mevcut acaba olayın amacı ne? bir izahı olan varsa dinleriz
Aga çok basit 3. Dalyayı yapıp bitirelim kafasındalar.

diyorum ya yaptıkları ve yapamadıkları hiçbirşeyi anlamıyorum ve burda boş boş konuşup kimsenin bizi en ufak şekilde takmadığını bilmek zoruma gidiyor bu adamlar gülerek set resmi paylaşıyor birde
yav siz dağdan mı geldiniz arkadaş bu işi yıllardır yapan adamlarsınız yaz geldiğinde vadi ne zaman düşmemiş eskisi gibi 15 alıp 12-13 e düşmüyoruz ki sorun değil diyelim. 4-5 alıyoruz artık ve düşersek rezil rüsva oluruz ki olacak olan o görmemek için kör sağır dilsiz olmak lazım
ramazan geldiğinde ve avrupa şampiyonası başladığında hiç kimse vadiyi takmaz bu halde. zaten dipleri görmüşüz uzatmadan bu hafta ara verin haftaya da sezon finaliyle işi bitirin nedir bu yani. gs-fb derbisi var üstelik kupa finali ara yok üstelik daha 4 bölüm var sezon finaline. biri çıksın mantıklı bir açıklama yapsın ne istiyorlarsa yapmayan namussuzdur

yav efe ye ne bakıyon goygoy yapıyor olur mu öyle şey :A
Her goygoyda bir gerçeklik payı vardır aga :A Sence listeye, oranlara baksa durum böyle mi olur. Eğer böyle olur diyorsan Necati Şaşmaz kötü bir yönetici iması çıkar. Çünkü hiçbir hamle yok ortada.

dizi final mi yapıyor aga sezon finali
ki sezon finalini 299 da yapalım yeni sezona 300. bölüm reklamıyla girelim mantığını bile düşünemiyolar bu iş böyle devam ederse vadiyle ilgili yorumlarımı kesecem artık sadece izleyip geçecem olacak gibi değil çünkü